29/1/20

Για όλα φταίει «Ρώσος» και όχι ο ΠΑΟΚ.

Ο Κούλι,  όπως τους είπε η ΜΗΤΕΡΑ, θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στο "ΝΟΥΡ1", και να του χρωστάνε και χάρη τα ΠΑΟΚΙΑ που τους έσωσε από του χάρου τα δόντια. 
Προσέξτε το επικοινωνιακό μήνυμα της Πρεσβείας . 
Για όλα φταίει «Ρώσος» και όχι ο ΠΑΟΚ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΑ!
ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΩΣ PLAN B. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ PLAN C ΚΤΛ.
ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ, ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΩΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ NOOR-MALITY ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΣΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ Π.Δ., ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 2-4 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑΒΑΝΙΑ.
ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧΕΣ, ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΤΛ...

ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ...ΕΥΓΕ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί και μόνος του να το πάρει ο "ΝΟΥΡ1"...
Έπαθε και έμαθε....
Δεν χρειάζεται τον Κούλι...
Απλά να εφαρμοστούν οι νόμοι του αυτοδιοίκητου....

Ανώνυμος είπε...

Κουλις κι αλέξις έχουν το ίδιο αφεντικό τον πάιατ της πρεσβείας και με αυτού τις εντολες κυνηγανε τον ιβαν και τον παοκ... μη ξεχναμε την δυσαρεσκια του πάιατ για την εξαγορα του λιμένος θεσσαλονίκης και τις δηλώσεις εναντιον του ιβαν... δεν μας κυνηγανε τα στοιχειά της φυσης η πρεσβεια μας κυνηγαει κι αυτο βολεύει αθηνα και εσκομπαρινάκια!!!