2/5/20

Στο ΝΑΤΟκομμουνιστικό Ψωροελαδιστάν μέχρι τώρα μόνο 2 παπάδες πήγαν αυτόφωρο γιατί παραβίασαν την Καραντίνα και πρόκειται θα δικαστεί ο Μητροπολίτης Κέρκυρας

Τα παιδιά της Τριμερούς του Ροκφέλερ, εφαρμόζουν μόνο την πολιτική δίωξης των πραγματικών κληρικών και τον ορθοδόξων Χριστιανών με πρόσχημα την «πανδημία». Μέχρι τώρα μόνο 2 παπάδες πήγαν αυτόφωρο γιατί «έσπασαν τη καραντίνα». 
Λάθρο, γύφτοι και αριστεροί, μια χαρά μπορούν να «συνωστίζονται» σε δημόσιο χώρο, χωρίς να τους ενοχλούν τα καρακόλια του καθεστώτος, και χωρίς να ελέγχουν τα χαρτιά τους και χωρίς να κόβουν πρόστιμα. Και χωρίς να φωνάζουν τα βωθροκάναλα και οι ρουφιανοπαπαγάλοι για τη προστασία του φοβισμένου χαζού τηλεθεατή
Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή. Όλα είναι απολύτως ξεκάθαρα.
Ο Τζέφρυ Πάιατ, οι ΤΣΙΠΡΟΤΑΚΗΔΕΣ , και τα παιδιά του Ροκφέλερ και της Μπιλντερμπέργκ τις  ημερες του Πάσχα είχαν μόνο έναν στόχο. Να κρατάνε τις εκκλησίες κλειστές .Άθεα κουμμούνια και αντίχριστοι Κοσμοπολίτες ,«φιλελέδες», οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.   Δούλοι και οι δυο της παγκόσμιας κυβέρνησης του Εωσφόρου...
Οι αμερικανοί Πατριώτες μας δείχνουν το δρόμο για να πέσει η χούντα του Βαθέως Κράτους (Δικαίου) .Ένοπλοι πήγαν στο κοινοβούλιο του Μίσιγκαν απαιτώντας να αρθούν άμεσα οι απαγορεύσεις. 
Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης του Μίσιγκαν Πραξικοπηματικά αν και έχει ψηφιστεί η άρση της καραντίνας από το κοινοβούλιο της Πολιτείας συνεχίζει να κρατάει τους ανθρώπους κλεισμένους στα σπίτια τους για να υπονομεύσει την κυβέρνηση Τραμπ.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Σπυρο δυστυχως οπως θα ξερεις αλλωστε και να θελαμε δεν θα μπορουσαμε να κανουμε οτι και οι πατριωτες στο Μιτσιγκαν (που ειχαν και μαυρο επικεφαλης) γιατι δεν εχουμε το αναλογο Συνταγμα.
Το Συνταγμα μιας χωρας διαμορφωνει τους πολιτες.
Εκει το Συνταγμα τους επιτρεπει να εχουν οπλα αλλα κυριως να τα χρησιμοποιησουν ακομη και κατα των πολιτειακων και ομοσπονδιακων αρχων οταν αυτες προσπαθησουν να περιορισουν τις ελευθεριες και τα δικαιωματα τους οπως πηγαζουν μεσα απο το ιδιο το υνταγμα.
Αυτοι δεν πηγαν εκει να αναστειλουν διαταξεις του Συνταγματος να καταλυσουν την Δημοκρατια οπως καταλαβε ο Ευαγγελατος και τα αλλα καθαρματα που "σοκαριστηκαν" αλλα πηγε για να απειλησουν την κυβερνητη που η ιδια παραβιαζει το Συνταγμα να παρει πισω τις απαγορευσεις.
Εδω δεν μπορει να γινει αυτο.Αν το τολμησουν καποιοι θα βρεθουν κατηγορουμενοι για κακουργηματα .