1/5/20

Ο τηλε-φόβος στο 49%

Το 87% των (χαζών) τηλεθεατών του ΜΕΓΚΑΜΟΥ έχει ΑΝΟ(η)ΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ 

Το εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας της Metron Analysis πήρε δείγματα 1.204 τηλεθεατών του ΜΕΓΚΑΜΟΥ και επιβεβαίωσε ότι το 87% έχουν ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ από τη λοίμωξη και κρίνουν μάλλον θετικά την κυβέρνηση.
 Ο Τηλε- φόβος για την πανδημία που ήταν στο 1%, εκτοξεύτηκε στο 49% στις 20 Μαρτίου και βρέθηκε στο 40% στις 20 Απριλίου. 
Οι χαζοί τηλεθεατές του ΜΕΓΚΑΜΟΥ , στην ερώτηση «ποιο πιστεύουν ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας» , απάντησαν: το 38% η επιδημία του κορωδοϊού, το 31% η οικονομία, το 9% η ανεργία και το 8% ανησυχούν , μαζί με τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ , για το που θα φιλοξενηθούν οι «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» «συνάνθρωποί» μας. 
Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει 42,5%, έναντι 21,4% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο έρχεται το ΚΙΝΑΛ με 5% κι ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,7%,το Μέρα25 με 3,2% και η Ελληνική Λύση με 1,5%. 
Το 74% αξιολογούν θετικά τον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ. 

Ως προς τα ποσοστά πρόθεση ψήφου, μεγάλα ερωτηματικά μου προκαλούν το 21,4% του ΣΥΡΙΖΑ και το 3,2 του ΜΠΑΡΟΥΧ. Και τα δυο είναι «εξωφρενικά».

3 σχόλια:

avdargor είπε...

εξωφρενικα ως προς ποια αυξομειωτικη πορεια ;

avdargor είπε...

πολλοι ομιλουν για τον Κουλη,ως νεο ΠΕΡΙΚΛΗ... αρεσει δεν αρεσει στα εθνικια.
μιλανε πολλλοι-2 εκατομ. περιπου ψηφισαν ΝΔ- ως νεα ελληνικα ΕΠΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ....
ο πατριωτισμος ειναι εμφανως πλεον σε ,μια περιδινηση....κ καμπη μη αυξουσα,με προοπτικη γελοιοποιησης κ πληρους αφανησεως.....
τον κασιδιαρη,τον ειδα τελευταιως,να κουβαλαει κατι γαλατα........
κ τη Χ.Α. πλεον μετα κ απο αυτο να κονιορτοποιειται εις τοπους χλωερους......
κ η ζωη συνεχιζεται,σην αργολιδα πανε με σομαλες,στη λεσβο αποσυμφοριζονται,νεεες δομες κτλπ κτλπ

Ανώνυμος είπε...

Ν.Μακιαβέλι: Όποιος ελέγχει τον φόβο των ανθρώπων, γίνεται ο κυρίαρχος των ψυχών τους.

Αριστοτέλης: Άνθρωπος που θυσιάζει την ελευθερία του, για να του παρέχουν ασφάλεια, δεν είναι άξιος, ούτε της ελευθερίας, αλλά ούτε και της ασφάλειας.

Β. Φραγκλίνος: Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Bonus... Μετανοών Ρουφιανογγιάνης: Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.