3/5/20

Περί των ιδιοκτητών της Ευρώπης

Η μεγαλύτερη βλακεία που ακούω εδώ και χρόνια από διαφόρους «ευρωπαϊστές», «ευρωπατριώτες» και Σια, είναι ότι , «η Ευρώπη δεν ανήκει στους λαούς της, αλλά στη Γερμανία». 
Η Ευρώπη, ανήκει σε εκείνους που την κατέκτησαν το 1945.
 Οι ιδιοκτήτες της Ευρώπης είναι η φυλή του κ. Γιένς Βάιντμαν, του κ. Οπενχάιμερ, του κ. Ρότσιλντ, στην οποία ανήκουν και το Αλιέκσι Τσιπρόφσκι και το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ και το Αβάπτιστο της Μαργαρίτας. 
Η Ενωμένη Ευρώπη, ανήκει στην ΕΚΤ, η οποία ανήκει στην Bundesbank, που ανήκει στους νικητές του Πολέμου που την ίδρυσαν , όπως ίδρυσαν και την τράπεζα της Ιαπωνίας. (BOJ).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕ!!!" δεν έχει ιδέα πώς λειτουργεί το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, η "Γερμανία" είναι ένα από τα διεθνή τραπεζιτικά διευθυντήρια, το κράτος υπάρχει τυπικά με αυτό το όνομα για να μην φαίνεται το μηχάνημα που κρύβεται μέσα, στην πράξη έχει 100.000 ξένο στρατό στο έδαφός της. Μάλιστα αφού το Ράιχ δεν συνθηκολόγησε ποτέ θεωρείται και παράνομη η κατοχή.

KostasL είπε...

Ε, ναι! Γράψτα, χρυσόχερε!

Μια χώρα που δεν έχει δική της πολιτική...μια χώρα που δεν ανήκει στους πολίτες της είναι η Γερμανία...

Μια κατακτημένη επαρχία της Αυτοκρατορίας είναι...όπως και η Ελλάδα...

Στα ΜΜΕ, στα σχολεία, στα πανεπιστήμιά της, στα διάφορα ιδρύματα και οργανώσεις...βρίζουν και συκοφαντούν τους ήρωές τους...κι εξυμνούν τους κατακτητές τους !

Χειρότερα κι από εμάς είναι !

Ανώνυμος είπε...

Η "γερμανία" σήμερα είναι μια Ε.Π.Ε. των εβραιων.
Έτσι απλά.
Μην ντρέπεσαι να το πεις.



Καλλιόπη με το μαγιοξυλο ανά χειραν.