10/5/20

Οι Πατριώτες, οι Εφιάλτες που υπηρετούν την Αγγλική Πολιτική και ο ¨ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ιωάννης Καποδίστριας

Ο εξοχώτατος Κόμης Ιωάννης Καποδίστριας, για τους Αληθινούς Πατριώτες, δεν ήταν «δικτάτορας», αλλά «η Κορωνίδα του Ελληνικού Γένους», το «καύχημα του Γένους ολοκλήρου», «o αληθής και ζων στύλος της Πατρίδος» , και τον αποκαλούσαν Νέο Μιλτιάδη και νέο Θεμιστοκλή.

 Η (Φιλελεύθερη) Στοα του Λονδίνου που διέταξε την δολοφονία του τον αποκαλούσε Τύραννο και Δικτάτορα. Οι «δημοκρατικοί και φιλελεύθεροι» δανειολήπτες που είχαν «τον έρωτα της ελευθερίας» αλλά έκαναν υπομονή 400 χρόνια , αποτίναξαν αμέσως. δικτατορία του Καποδίστρια επειδή ήθελε ,«να φθείρη τα ήθη του έθνους και να το καταστήσει αληθώς άξιον δουλείας σβένων εις τις ψυχές των πολιτών, τον έρωτα της ελευθερίας», που έγραψε ο Σκατόψυχος Μασόνος από το Παρίσι. 

Ότι διέτασσε η Μητέρα Στοά το 1831 το επαναλαμβάνουν τώρα οι ΝΔξεφτίλες, οι Μπραβοκούληδες και ο τενεκές που τον έχρισε καθηγητή, το Περιστύλιο. Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει από τότε. 200 χρόνια. 

Οι Αληθινοί Πατριώτες τιμούν την μνήμη του ΕΘΝΑΡΧΗ που ήταν το «καύχημα του Γένους ολοκλήρου», και οι Προδότες οι Εφιάλτες οι Πράκτορες των Άγγλων των συκοφαντούν και τον βρίζουν. 

Η μανδάμ Γιάνα , η Επιτροπή των «31, ο γκαζοτενεκές και ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, δεν κάνουν κάποιο λάθος και δεν έχουν μια δήθεν «εκσυγχρονιστική άποψη» για την Επανάσταση .Και δεν μπορεί να «διορθωθούν». Είναι κύμβαλα αλαλάζοντα. Βρίσκονται σε διατεταγμένη αποστολή. Εκτελούν όσα τους υπαγορεύουν «Έξωθεν» και «Άνωθεν», και αναμασούν ότι έλεγε η Στοά το 1831. 


Ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, η Στοά και η Συναγωγή των Αθηνών η Κοντή Κατερίνα, η Μαρκησία ντε Πομπαντούρ, οι Σόρος. οι Μπίλντερμπεργκ, οι εκλεκτοί του Ρότσιλντ και Σια, δεν τιμούν το 2021 τα 200 χρόνια της επανάστασης αλλά τα 190 χρόνια από την δολοφονία του Εθνάρχη.

ΥΓ. Ο Μιχαλάκης Καραολής, και ο Ανδρέας Δημητρίου, θυσίασαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση της Κύπρου, και για την Ένωσή της με την Μητέρα Ελλάδα, και δεν χωράνε στην ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ της μανδάμ Αγγελοπούλου. Μη σας «ψεκάζουν».

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ 

Ο Μιχαλάκης Καραολής, και ο Ανδρέας Δημητρίου, θυσίασαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση της Κύπρου, και για την Ένωσή της με την Μητέρα Ελλάδα, και δεν χωράνε στην ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ της μανδάμ Αγγελοπούλου. Μη σας «ψεκάζουν».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκαιο έχετε κ Χατζάρα! Δυστυχώς κάνουν ότι θέλουν χωρίς να υπάρχει κάποια δύναμη να τους αντισταθεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο φάκελος «Η δολοφονία του Καποδίστρια*»,
σχηματισθείς επί ημερών αντιβασιλείας/υπ.δικαιοσύνης φον μάουρερ &
...παραδόξως πως καταλήξας στο ιστορικό αρχείο της αγγλίας,
μετά από πόσες 30ετίες θα τύχει "αποχαρακτηρισμού" από το foreign office...;


*«...κατά πάσαν στιγμήν πικρίας ποτιζομένη» -η ψυχή του/
από ανεπίγραφη επιστολή του, «Ναυπλίωι, παρασκευήι 26 σεπτεμβρίου 1831»
(διακρίνεται μία... ημερολογιακή παραδοξότητα; στον βαθμό που η δολοφονία=>Κυριακή 27.9.1831)

Ανώνυμος είπε...

Ο Καποδίστριας ήταν πράγματι γενναίος Έλληνας, γιατί είχε μάθει για την συνομωσία που εξυφαινόταν και δεν έκανε τίποτα για να αποφύγει το μοιραίο. Δίδαξε τι θα πει αρχαία ελληνική ανδρεία και περιφρόνησε τον θάνατο. Απ' την άλλη όμως Χατζάρα, εσύ που κατά κόρον τον επαινείς για την θυσία του, έχω μάθει ότι οπλοφορείς! Εσύ λοιπόν που υποτίθεται ότι έχεις σαν πρότυπό σου τον Καποδίστρια, γιατί δεν θυσιάζεσαι για την Πατρίδα;

Ν/Α είπε...

Ο καθένας που ομιλεί επώνυμα, δημόσια την Αλήθεια, περιφρονώντας τα ανδρείκελο της νέας τάξης πραγμάτων, είναι εν δυνάμει τήν προαίρεση, Ομολογητής και Εθνομάρτυρας, διότι στήνει τον εαυτόν του στην αγχόνη της στοχοποίησης τού συστήματος.
Είναι εντελώς διαφορετικό, πότε θα αποφασίσει το σύστημα για να σε βγάλει από την μέση, από το νά λες δημόσια την Αλήθεια.
Η πρώτη περίπτωση είναι ανεξάρτητη τής δεύτερης ως προς τη δράση.

Ανώνυμος είπε...

@ Δευ Μαΐ 11, 03:48:00 π.μ.


Ποσο απλυτος μαλακας μπορει να εισαι;
Ναι ρε μαλακα οπλοφορει.
Εχει ενα ματσουκι στο γρασσο και σε περιμενει οταν πας να τον "αφοπλισεις" να στο βαλει στο κωλο.

Απλυτε, μηπως εισαι ενας της γνωστης φωτογραφιας εξω απ την Μαρφιν μολις την/τους καιγατε;

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο περί οπλοφορίας είναι επιεικέστατα περίεργο. Πως ξέρεις, ότι οπλοφορεί επιθεωρήτη Κλουζό;
Είναι κωμικοτραγικό κάποιος που δεν γράφει ούτε καν πως ονομάζεται, να προβοκάρει κάποιον ο οποίος
μιλά δημοσίως με το όνομά του και έχει ήδη πληρώσει ήδη το τίμημα των όσων λέει και γράφει, με τον αποκλεισμό του από τον mainstream Τύπο. Γιατί παροτρύνεις κάποιον άλλο να θυσιαστεί για την Ελλάδα και δεν δίνεις εσύ πρώτος το καλό παράδειγμα;

Η ζωή του Ρόμπερτ Φίτσο δεν απειλείται πλέον

  Ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας,  Ρόμπερτ Κάλινιακ δήλωσε ότι   «οι φόβοι για τη ζωή του Φίτσο», που νοσηλεύεται σε νοσοκ...