3/5/20

Για τις Γιορτές του Σκότους και τις Ανθρωποθυσίες

‘Όπως γνωρίζετε οι παλιοί μου φίλοι ,αποφεύγω να περιπλανιέμαι στις ατραπούς της Θεολογίας, του μυστικισμού, του αποκρυφισμού και του ΧΑΟΥΣ. 
Προσπαθώ πάντα, αυτά που γνωρίζω να τα συνδέω με πραγματικά γεγονότα, επειδή αυτό διδάχτηκα από την δημοσιογραφία. 
Τις κορυφές των Παγόβουνων θα τις βρεις δημοσιευμένες. 

Αυτό έχω κάνει με την «Καλή γειτόνισσα», την «Λα Βουαζέν» και τη θυσία 2500 παιδιών, τον Βρετόνο στρατηγός Ζιλ ντε Ρε, σύντροφο εν όπλοις της Ζαν ντ' Αρκ, που τον αποκατέστησε η μασονική Στοά της Γαλλίας, και με την «Ματωμένη Κόμισσα» Ελίζαμπεθ Μπάθορι «που πλενόταν με το αίμα νεαρών γυναικών». Όλες αυτές είναι «κορυφές των Παγόβουνων». Των εορτών του «Σκότους». Του Ακατανόμαστου. Του Κακού. 

Όταν αναφέρομαι στις «γιορτές του Σατανά», το κάνω για να εξηγήσω άμεσα και αδιαμφισβήτητα, ότι οι «Ιλλουμινάτι» δεν είναι παρελθόν, αλλά είναι ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΙ και απανταχού Παρόντες. Οι «Ιλλουμινάτι», μας έστειλαν μήνυμα, το 2003, με το βιβλίο του Νταν Μπράουν, και μετά το Χόλυγουντ μας ενημέρωσε για τους Ιλλουμινάτι και τη δύναμη τους με ταινίες το 2006 και το 2009, στις οποίες πρωταγωνίστησε ο «Πεφωτισμένος» νόθος υιός του Ροκφέλερ, που υποτίθεται ότι «κόλλησε» τον ίο αλλά έγινε καλά. (γιατί φοράει φυλαχρό του Βελζεβούλ-Βααάλ). 
Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ εκείνων εργάζονται για το ΣΚΟΤΟΣ, που ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ και ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ από το σκοτάδι είναι από τα μεσάνυχτα της 30ης Απριλίου μεχρι το φως της ημέρας της 6ης Μαΐου. Αυτή είναι η Γιορτή του Βεελζεβούλ που είναι ένας από τους επτά πρίγκιπες του ΣΚΟΤΟΥΣ. Βεελζεβούλ, ΒΑΑΛ, ΜΠΑΦΟΜΕΤ, είναι ο ίδιος δαίμονας
Για να μπερδέψουν τα πράγματα ανακατεύουν και άλλα παγανιστικά παραδοσιακά στοιχεία τα οποία υιοθετούν όπως η εορτή του «Roodmass» της 3ης Μαΐου, η νύχτα των μαγισσών, (Βαλπουργιανή Νύχτα), η νυχτα της Φωτιάς, Οι πιο «κακές ημερομηνίες», οι πιο ισχυρές ημερομηνίες είναι η 30η Απριλίου και η 1η Μαΐου..
 Η σατανιστική εορτή της Πρωτομαγιάς έχει «ειδικές απαιτήσεις».Επιβάλλεται η θυσία στον Βεελζεβούλ αίματος. Επιβάλλεται η ανθρωποθυσία, αλλά με πόνο και Φόβο , για να παραχθεί αρνητική ενέργεια, προσφορά στον Πρίγκιπα του Σκότους. 
Πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι «Υψηλά ιστάμενοι πεφωτισμένοι άνθρωποι», που διατάζουν τις ανθρωποθυσίες που καταγράφουν οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ, το κάνουν για να εκπληρώσουν την προσφορά τους στον Σατανά στον οποίο πιστεύουν. 
Για αυτό τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ χτύπησαν την Πρωτομαγιά του 1999 περίπου στις το λεωφορείο της «Νις Εξπρέςς» που έκανε την τακτική λεωφορειακή γραμμή Νις-Πρίστινα μέσω Ποντούγιεβο και έκαψαν ζωντανούς 60 ανθρώπους. Για να θυσιάσουν στον Βεελζεβούλ με Φόβο και Πόνο και να παραχθεί αρνητική ενέργεια που την απολαμβάνει ο πρίγκιπας του Σκότους όπως οι Ολύμπιοι απολάμβαναν την Κνίσσα.
 Για αυτό και η Ανθρωποθυσία της Οδησσού, στις 2 Μαΐου 2014, όταν οι ΝΑΤΟνεοναζιστικές συμμορίες, του Τζέφρυ Πάιατ, έκαψαν ζωντανούς 48 ανθρώπους στο Σπίτι των Συνδικάτων. 
Για αυτό την τρίτη ημέρα των εορτών του Σατανά στις 3 Μαΐου 1945, η ΡΑΦ θυσίασε στον «Μπαφομέτ» 7000 ανθρώπινες ζωές, βομβαρδίζοντας στον κόλπο του Λίμπεκ, τα Γερμανικά υπερωκεάνια «SS Cap Arcona», και «SS Deutschland», (ηλικείας 45 ετών), και το φορτηγό «Thielbek» , που ηταν γεμάτα με κρατούμενους από το στρατόπεδο του Αμβούργου, που οι Γερμανοί θα τους πήγαιναν στην Σουηδία. 
Οι Πεφωτισμένοι Σατανιστές δεν δημιουργήθηκαν από τον Βάισχάουπτ. 
Αυτός είναι «κορυφή του Παγόβουνου» που δεν κρύβεται επειδή η αστυνομία της Βαυαρίας βρήκε και κατάσχεσε έγγραφα. 
Η σίγουρη ημερομηνία που ξέρουμε είναι η 1η Μαΐου 1707. Η γενέθλιος ημέρα του επίγειου βασιλείου του Βαάλ. Του Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας. (Αγγλία, Ουαλία & Σκωτία) .

Την 1η Μαΐου 1776 , Ιησουίτης μασόνος Άνταμ Βάισχαουπτ, ίδρυσε στο Ίνγκολστατ της Άνω Βαυαρίας τους «Πεφωτισμένους» του Γερμανικού χώρους. Το «ιστορικό» αυτό γεγονός συνεχίζει να εορτάζεται με την «Εργατική Πρωτομαγιά». Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων από την ίδρυση των Ιλλουμινάτι έγινε στη Βιέννη η πρεμιέρα της όπερας του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, «Οι Γάμοι του Φίγκαρο».

3 σχόλια:

ANTI AMAZON είπε...


ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΙΑ 2020 Ή ΑΛΛΩΣ Η EΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2020 Ή ΑΛΛΩΣ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΑΝ Π.Α.ΜΕ. ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΙΑ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ Η ΑΠΗΘΕΙΑ Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΔΩ
https://anti-amazon.blogspot.com/2020/05/2020-e-202.html

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτούς εννοούσες και με τον Φαούτσι να χειρονομεί σαν τον δαίμονα.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο διάβασε και το άρθρο του Έγκνταλ για τον Αντωνάκη.