12/9/20

Νέο προϊόν. Έρχεται το ρινικό σπρέι που θα καταργήσει τις μάσκες

Στην Κίνα εγκρίθηκε προχθές η φάση των δοκιμών σε ανθρώπους ενός ρινικού σπρέι που θα σκοτώνει τον Κορωνοϊό μόλις μπεί στην ρινική κοιλότητα , και το οποίο αναπτύχθηκε από ερευνητές των Πανεπιστημίων Σιαμέν και του Χονγκ Κονγκ, που εργαζόντουσαν για την παραγωγή ενός ρινικού σπρέι κατά της Γρίπης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διαφημίζεις ό,τι δυστοπική παπαριά βγάλει η Κίνα εμμένοντας στην προπαγάνδα του ανύπρακτου κοροϊδοϊού

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε τα «αποκαλυπτικά» βίντεο από την Κίνα οπου άνθρωποι κατέρρεαν στο δρόμο χτυπημένοι από την «πανδημία», άλλοι έπεφταν από τα μπαλκόνια και άλλους τους σφράγιζαν μέσα στα διαμερίσματα; Πού αλλού στον κόσμο συνέβη κάτι παρόμοιο;

Αυτό το θυμάστε;
«Ο Πρόεδρος Xi Jinping της Κίνας στέλνει ευχαριστήρια επιστολή στον Bill Gates για τη βοήθεια κατά των ιών»
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-02-22/china-s-xi-writes-thank-you-letter-to-bill-gates-for-virus-help

Επίσης, αυτό από το Ίδρυμα Ροκφέλερ το 2010:
"Scenarios for the Future of Technology and International Development"
https://archive.org/details/pdfy-tNG7MjZUicS-wiJb/mode/2up
"Police State Contagion: US Plan to Use Bioweapons to Impose Martial Law One Quarantine at a Time"(αποκάλυψη και ανάλυση του σχεδίου από το 2014)
https://youtu.be/5ZC0NOljRWQ
Διαβάζουμε στις σελίδες 18-19(υπενθυμίζω από το 2010):
«Η Κίνα ειδικότερα. Η άμεση επιβολή υποχρεωτικής καραντίνας για όλους τους πολίτες απο την κινέζικη κυβέρνηση και σχεδόν ερμητική σφράγιση όλων των συνόρων, έσωσαν εκατομμύρια ζωές, σταματώντας την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό, τι σε άλλες χώρες και επιτρέποντας μια ταχύτερη ανάκαμψη μετά την πανδημία».
«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο εξάντλησαν την εξουσία τους και επέβαλαν ασφυκτικούς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας εως ελέγχους θερμοκρασίας σώματος σε κοινόχρηστους χώρους όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ. Ακόμα και μετά την εξασθένιση της πανδημίας, αυτός ο πιο αυταρχικός έλεγχος και η επίβλεψη πολιτών και των δραστηριοτήτων τους εντατικοποιήθηκε».

Συμπέρασμα: η Κίνα ήταν από την αρχή στο σχέδιο του Plandemic/Scamdemic - κοροϊδοϊού και αποτελεί έναν κύριο εταίρο της Νέας Τάξης.