5/9/20

Η κρατική τηλεόραση της Λευκορωσίας μετέδωσε τον υποκλαπέντα διάλογο μεταξύ των πρακτόρων Βαρσοβίας και Βερολίνου για το περιστατικό με τον πράκτορα Ναβάλνι



Η κρατική τηλεόραση της Λευκορωσίας μετέδωσε τον υποκλαπέντα διάλογο μεταξύ των πρακτόρων Βαρσοβίας και Βερολίνου για το περιστατικό με τον πράκτορα Ναβάλνι.
 Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Λευκορωσίας ONT μετέδωσε την Παρασκευή το απόσπασμα από την υποκλαπείσα συνομιλία των πρακτόρων του Βερολίου και της Βαρσοβίας από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Λευκορωσίας. 
 Οι πράκτορες συνομιλούν στα αγγλικά Ο καλών από το Βερολίνο είπε ότι όλα προχωρούν σύμφωνα με το πρόγραμμα και τα υλικά θα παραπεμφθούν σύντομα στην κυβέρνηση της Γερμανίδας καγκελαρίου. 
Ο καγκελάριος, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται να βγει με μια δήλωση σύντομα. Όταν ρωτήθηκε από τον Πολωνό αξιωματούχο αν ο Ναβάλνι ήταν πραγματικά δηλητηριασμένος, ο καλών από το Βερολίνο είπε ότι δεν έχει σημασία, δεδομένου ότι οποιεσδήποτε μέθοδοι είναι καλές στον πόλεμο. 
 Ο καλών από τη Βαρσοβία λέει ότι το σκάνδαλο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αποθαρρύνει τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν από το να προσπαθήσει να επηρεάσει την κατάσταση στη Λευκορωσία αλλά και εν όχει των περιφερειακών εκλογών στη Ρωσία. 
Ο συνομιλητής του Βερολίνου είπε ότι ασχολείται με αυτό το θέμα. Περαιτέρω, οι πράκτορες συζητούν την κατάσταση στη Λευκορωσία και ο καλών από τη Βαρσοβία παραδέχεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελε ως Πρόεδρος Αλέξανδρος Λουκασένκο έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα «σκληρό καρύδι για να ραγίσει,» καθώς «η Ρωσία τον υποστηρίζει» και «οι αξιωματούχοι και ο στρατός του είναι πιστοί.» Εν τω μεταξύ, η γερμανική κυβέρνηση απέρριψε τη δήλωση του Λουκασένκο ως μη αληθινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...