26/7/21

Η διαρκής και ασίγαστη ψευδολογία των Κομμουνιστών. Λένε ότι τους εξυπηρετεί και εφαρμόζουν την λενινιστική «αρχή» «εμένα μου φαίνεται αληθινό», σύμφωνα με το δόγμα 2+2=5

 

Μια φωτογραφία και τα χίλια ψέματα των σύγχρονων κομμουνιστών 

Ο κομμουνιστής και ο προοδευτικός είναι πάνω από όλα άτιμος και ψεύτης. Για το καλό τη Επανάστασης πάντα. Διαβάστε, πως παρουσιάζει την φωτογραφία του νεκρού αιμοσταγούς Κομμουνιστοσυμμορίτη Βίδρα, που σκοτώθηκε κατά την επίθεση στα Γρεβενά η κομμουνιστική ιστοσελίδα «Κόκκινος Φάκελος» με τον ψευδή και παραπλανητικό τίτλο «στα Γρεβενά της Λευκής Τρομοκρατίας». Οι άτιμοι Κόκκινοι ψεύτες γράφουν: 
«Δύο ακόμα φωτογραφίες από το κρατικό και παρακρατικό πογκρόμ της περιόδου 1945-1949 εντοπίστηκαν από τον Κόκκινο Φάκελο, στην ιστορική-καλλιτεχνική σελίδα «Μνήμες Γρεβενών». Πρόκειται για υλικό τραβηγμένο από επαγγελματία φωτογράφο που παρουσιάζει συνοπτικά όλη την κτηνωδία που έζησε η πόλη στη διάρκεια του Εμφυλίου. Στην πρώτη φωτογραφία ο ενωμοτάρχης Χρήστος Ράμμος με τον νεκρό καπετάνιο του Δ.Σ.Ε. Αλέξανδρο Βίδρα στις 25 Ιουλίου 1947. Η φωτογραφία πρέπει να έχει ληφθεί είτε κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές, είτε σε δρόμο και εντύπωση προκαλεί η υπεροπλία και ο άρτιος εξοπλισμός του χωροφύλακα (βρετανικός και αμερικανικός), σε σχέση με τον νεκρό, που δεν φοράει καν παπούτσια.».

 Η αλήθεια είναι ότι "η Κόκκινη τρομοκρατία", επιτέθηκε στα Γρεβενά. 3000 εναντίον 800. 
 Και ο «Καπετάνιος», που σύμφωνα με την έκθεση του Γιανούλη εγκατέλειψε τη διοίκηση του λόχου για να πάει να σφάξει τον Κώστα Σιούλα, σκοτώθηκε τρέχοντάς κατά τη υποχώρηση , με το όπλο στο χέρι. 
Καμία Λευκή Τρομοκρατία. 
 Η Κόκκινη Τρομοκρατία έκανε επίθεση στα Γρεβενά. 
 Μέχρι και σιδηροδρομικές γραμμές στα Γρεβενά βρήκαν οι λωποδύτες Αριστεροί . 

 Αλλά, το "κορυφαίο" σχόλιο των Κόκκινων λωποδυτών, είναι ότι ο «καπετάνιος», «δεν φοράει καν παπούτσια». 

 Ξυπόλυτο πολεμούσε... το παλικάρι από το ξυπόλυτο τάγμα που πολεμούσε με τα νύχια τους πάνοπλους Εθνισκιστές

 Όπως όμως ξέρουμε ,και από τον Μελιγαλά, οι «παρτιζάνοι» είχαν ένα φετίχ με τα παπούτσια. 

 Τα άρβυλα του σκοτωμένου, τα αφαίρεσαν οι σύντροφοι του για μην πάνε χαμένα στα πόδια της αντίδρασης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχουν φετιχ ΜΟΝΟ με τα παπουτσια τα κομμουνια.
Εχουν και με τα παλτα.
Ποιος αρπαξε ρε δολοφονοι το παλτο της Παπαδακη;

Ανώνυμος είπε...

Τι φετίχ λες ρε φίλε; Εκείνη την εποχή ένα ζευγάρι καλές αρβύλες ήταν δυσεύρετο είδος. Το παλτό της Παπαδάκη πρέπει να κατέληξε σε κάποια παλιά κομμουνίστρια. Οι κομμουνιστές κάνανε ότι κάνανε, τα εγκλήματά τους, όμως δεν βγάζανε και φωτογραφίες να τα διαφημίζουν...