22/7/21

Κυβέρνηση των Köçek των Τούρκων. Ο Ταγίπ είπε στον Προδοτούλη Εφιαλτάκη να αναγνωρίσει το Κόσσοβο. Τι τα θέλουν τα Ραφάλ και τις Φρεγάτες; Τους ψήφισαν 2.251.618 Έλληνες για να εργασθούν υπέρ του ελληνικού λαού και του Ελληνικού Έθνους κα εκείνοι σφετεριστήκαν την εντολή και κάνουν πρωκτικό σεξ με τον Ερντογάν.Το Κιοτσέκ (Köçek) που προτιμά ο Ταγίπ είναι η Ντονμέ Εβραία με διδακτορικό στην Πφουστιάς από το Χάρβαντ .Οι ψηφοφόροι τους να ρωτήσουν την Ιουδαία φαλακρή οδαλίσκη πόσες φορές του τον έχει «φορέσει» ο Τσαβούς. Είναι ΟΛΟΙ τους Κιοτσέκια, του Ταγίπ που τους διέταξε να αναγνωρίσουν το Κόσσοβο εδώ και τώρα. Κιοτσέκια και στο Πεντάγωνο. Οδαλίσκες των Τούρκων και οι «στρατηγοί» και οι «ναύαρχοι» και οι «πτέραρχοι»

 

Τα κιοτσέκ(ια) (Köçek).Το καλλιτεχνικό τρίτο φύλο της οθωμανικής κοινωνίας 

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je juče da njegova zemlja radi na povećanju broja zemalja koje priznaju nezavisnost samoproglašenog Kosova. Erdogan je pomenuo ovu temu uoči posjete sjevernom Kipru.

 «Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε χθες ότι η χώρα του εργάζεται για να αυξήσει τον αριθμό των χωρών που αναγνωρίζουν την ανεξαρτησία του  Κοσσυφοπεδίου. Ο Ερντογάν αναφέρθηκε στο θέμα  κατά την επίσκεψη του  στη βόρεια Κύπρο.» 


Ο Ταγίπ ,τους κατέβασε δημοσίως τα σώβρακα όπως κάνουν και ιδιωτικά. Ανακοίνωσε  ότι θα εντείνει τις πιέσεις για να προωθήσει την  αναγνώριση της ανεξαρτησίας του  Κοσσυφοπεδίου. 
Αυτός είπε στον Εφιαλτάκη να αναγνωρίσει το Κόσσοβο και  συμφώνησε η φίλη της Αδελφομητέρας η Τάρια του Μακαρονά, (Νούλαντ) που λύνει και δένει στην Ουάσιγκτον. Κατόπιν πιέσεων του Ταγίπ ετοιμάζεται η φαλακρή οδαλίσκη να αναγνωρίσει την Πρίστινα, στο πλαίσιο της Πολιτικής της  Βικτώριας  Νούλαντ να πιέσει τους Σερβους. και επειδή κανείς άλλος δεν ειναι τόσο δούλος βρήκε τα Κιοτσέκια της ΝΔ-Ξεφτίλες. Τους Μαλιστάνθρωπους. 


 Οι  Αλβανοί με οδηγίες της Νούλαντ έχουν αρχίσει να επιτίθενται στους Σέρβους με την κάλυψη των ΗΠΑ και της ΕΕ. Καθημερινοί  ξυλοδαρμοί  και καταστροφές εκκλησιών. 
Οι Σέρβοι παρουσίασαν στον διάλογο των Βρυξελών κατάλογο 80 επιθέσεων εναντίον Σέρβων από τις αρχές του τρέχοντος έτους, για τον οποίο οι Αλβανοί δεν είπαν τίποτα και δεν τον συζήτησαν καθόλου.

 Ούτε οι ευρωπαίοι μεσολαβητές μίλησαν για αυτό. 

Για να σταματήσουν οι επιθέσεις πρέπει να υπογράφει η δημευτική συμφωνία.

  Χθες καταδικάστηκε  στην Πριστίνα σε έξι μήνες φυλάκιση για «πρόκληση διχόνοιας και μισαλλοδοξίας», ο Ρίστο Γιοβάνοβιτς, Σέρβος από το Νικσιτς του Μαυροβουνίου , ο οποίος συνελήφθη στο Γκαζιμεστάν την Ημέρα του Αγίου Βίτου.  Η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου συνέλαβε χθες  στη διοικητική διάβαση Γιαρίνιε, τον ογδοντάχρονο εκτοπισμένο Σέρμπολιουμ  Βεσελίνοβιτς που επέστρεφε με ενέργειες της ΕΕ στο σπίτι του μετά από 22 χρόνια, με την κατηγορία της πλαστογράφησης των τίτλων ιδιοκτησίας . Ο Σέρμπολιούμ  Βεσελίνοβιτς αφου κρατηθηκε για πολλές ώρες στη διοικητική διάβαση Γιαρίνιε, μεταφέρθηκε στην Πριζρένη για ανάκριση αργά χθες το απόγευμα.

Αυτό το Κράτος Δικαίου είναι έτοιμη να αναγνωρίσει η Χούντα του Εφιαλτάκη.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λάθος, τους ψήφισαν για να πατάξουν τον νατιβισμό και αυτό κάνουν, μην γίνεσαι γραφικός και εσύ Σπύρο

Ανώνυμος είπε...

εγώ καρφώνω τέτοια αβέρτα, κάνουν καλό κρεβάτι και είναι πολύ ερωτικά, οι ορίτζιναλ γυναίκες με ξενερώνουν, θέλω να ακούω ωραία λογάκια στο κρεβάτι.....έτσι είναι αυτά τα πράγματα, όπως έστρωσαν οι γυναίκες να κοιμηθούν τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Μια διορθωσις:
η Τάρια του Μακαρονά, (Νούλαντ) που λύνει και δένει στην Ουάσιγκτον ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Μη κανουμε κανα λαθος.
Που το ισραηλ ειναι και "συμμαχος" μας.

Και δωστου καθημερινα οι βιζιτες των ελληνοφωνων εβραιοκαναλων. "Το Ισραηλ τουτο, το Ισραηλ κεινο"

Ανωνυμος είπε...

Είναι ο έρωτας μιας βραδιάς.