30/7/21

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ. Ενώ όλοι ξέρουν ότι από τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμο το Ιαπωνικό Αντιϊκό φάρμακο που σκοτώνει τον ιό, ο Εφιαλτάκης/ Γκραμπόφσκι, εξακολουθεί να μας πλασάρει το επικίνδυνο και αναποτελεσματικό σκεύασμα του Μπουρλά.

 

Εφιαλτάκης από το Ρέθυμνο: 
«Το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες - Σπεύστε όλοι να εμβολιαστείτε»

Από τον Ρέθυμνο, ανέλαβε όχι μόνο την πολιτική ευθύνη για τη Γενοκτονία αλλά ομολόγησε τον δόλο του και την πρόθεση του.

 «Πρέπει να μπορέσουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας οι οποίοι ακόμη το σκέπτονται», είπε.

 Κυρίαρχο σύνθημα της επίσκεψης του πλασιέ της ΠΦΑΪΖΕΡ ήταν το επικοινωνιακό σύνθημα «προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε, βγαίνουμε νικητές».

Ο  Εφιαλτάκης ομολόγησε ότι κάνει την κρίση ευκαιρία και οτι  αυτός με την εγκληματική του οργάνωση θα βγουν στο τέλος νικητές . 

Ο εχθρός είμαστε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ τους οποίους προσπαθεί να εξοντώσει για να μας αντικαταστήσει με τους ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ. 

Το σκεύασμα του Μπουρλα το οποίο πλασάρει ο Εφιαλτάκης έναντι ηθικής αμοιβής δεν προσφέρει καμιά προστασία αλλά είναι δηλητήριο. Είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ. 

 Με την ειλικρινή δήλωση του «το εμβόλιο (μας) είναι ασφαλές. Δεν έχει παρενέργειες», ο ΦΟΡΕΣΤ ΓΛΑΜΠ. τα ομολόγησε ΟΛΑ. 
ΕΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...