23/7/21

Οι Καλοί άνθρωποι βρήκαν 29 άγνωστου αρχαίους ιούς για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα

 

Επιστήμονες στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο του Οχάιο των ΗΠΑ ανακάλυψαν στους παγετώνες του οροπεδίου του Θιβέτ στην Κίνα διατηρημένους αρχαίους ιούς ηλικίας άνω των δέκα χιλιάδων ετών. 
 Οι ερευνητές ανέλυσαν δείγματα πάγου που ελήφθησαν το 2015 από τον παγετώνα «Γκουλιγια» στη δυτική Κίνα. 

Τα δείγματα περιέχουν στρώματα πάγου που συσσωρεύονται χρόνο με το χρόνο και κρατούν όλα όσα ήταν στην ατμόσφαιρα εκείνη την εποχή. Έτσι, τα στρώματα αντιπροσωπεύουν ένα είδος χρονοδιαγράμματος που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες για να εντοπίσουν αλλαγές στο κλίμα, τα μικρόβια, τους ιούς και τη σύνθεση αερίου της ατμόσφαιρας στο παρελθόν. 
Η ηλικία των δειγμάτων πάγου έφτασε περίπου τις 15 χιλιάδες χρόνια. 
 Αποδείχθηκε ότι ο πάγος περιέχει το γενετικό υλικό 33 ιών. 
Η ύπαρξη τεσσάρων από αυτούς ήταν ήδη γνωστή στην επιστήμη, αλλά οι 29 ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά. Επιπλέον, περίπου οι μισοί από τους ιούς επέζησαν λόγω κατάψυξης. 
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι ιοί προσαρμόζονται στις κρύες συνθήκες και είναι σε θέση να μολύνουν τα κύτταρα σε χαμηλές θερμοκρασίες. 
Ωστόσο, είναι πιθανότατα ασφαλή για τα ζώα και τον άνθρωπο και μολύνουν τα φυτά. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι Ρώσοι επιστήμονες μαζί με συναδέλφους από τη Δανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Σουηδία βρήκαν τα παλαιότερα στοιχεία ανθρώπινης μόλυνσης από ιούς στη Σιβηρία. 
Οι ερευνητές απέκτησαν τα πρώτα άμεσα στοιχεία ότι οι πρώιμοι σύγχρονοι άνθρωποι υπέφεραν από έρπητες και αδενοϊούς που προήλθαν πριν από αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και κυκλοφορούν στον ανθρώπινο πληθυσμό τουλάχιστον από το Πλειστόκαινο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

29 κατασκευαστες εμβολιων προτεινουν αστρα μη με μαλωνετε

Ανώνυμος είπε...

Μωρε θα βρουν και το αποτετοιο της μανας τους τωρα που πηραν το "κολλαει" και κονομανε.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...