18/7/21

Αιφνίδιοι Θάνατοι λόγω κακής διατροφής στην Ιταλία και τις ΗΠΑ

 

Σμπαράλια το κεφάλι της 18χρονης Ιταλίδας από θρομβώσεις..
Χειρουργός: Δεν εχω ξαναδεί ποτέ τέτοια κατάσταση
Ο Χειρουργός που εξέτασε τον εγκέφαλο 18χρονης Ιταλίδας, θύματος του εμβολιασμού είπε: «Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι φυσιολογικό».
Η Camilla Canepa χειρουργήθηκε από τον Gianluigi Zona, διευθυντή της νευροχειρουργικής και νευροτραυματολογικής κλινικής του νοσοκομείου San Martino της Γένοβας.Ο νευροχειρουργός που είχε βάρδια στο San Martino εκείνο το βράδυ ήταν ο Alessandro d’Andrea, ο οποίος κάλεσε τον Διευθυντή τη κλινικής στο πλευρό του στο χειρουργικό τραπέζι.
 «Αποφασίσαμε να κάνουμε κρανιοτομή αποσυμπίεσης, κατά την οποία ανοίγεται το κρανίο για να ανακουφιστεί η εσωτερική πίεση.Δεν είχα δει ποτέ έναν εγκέφαλο που να έχει προσβληθεί από μια τόσο εκτεταμένη και σοβαρή θρόμβωση». Ο Zona αφηγήθηκε την εμπειρία: 
«Όλες οι φλέβες ήταν φραγμένες με θρόμβους, ένα σενάριο που δεν έχω ξαναδεί στα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα. Δεν είμαι ούτε ιολόγος, ούτε επιδημιολόγος, ούτε ιατροδικαστής, αλλά δεδομένης της εικόνας που είδα στο κεφάλι της κοπέλας, είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι που δεν είναι φυσιολογικό». 
Οι γονείς της 18χρονης που πέθανε, δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης: «Δεν είχε καμία ασθένεια». Το κορίτσι φέρεται να έπασχε από χρόνια ανεπάρκεια αιμοπεταλίων, μια «οικογενή αυτοάνοση θρομβοπενία» λένε οι γιατροί των εμβολιαστών 
 Το κορίτσι έφτασε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Lavagna στις 3 Ιουνίου, μόλις μια εβδομάδα μετά την ένεση της AstraZeneca. Παραπονέθηκε για έντονους πονοκεφάλους. Η Canepa, η οποία καταγόταν από την πόλη Sestri Levante στη Λιγουρία, έλαβε το εμβόλιο κατά τη διάρκεια μιας “ανοικτής ημέρας” εμβολιασμού για νέους άνω των 18 ετών. Το εμβόλιο της AstraZeneca έχει εγκριθεί για όλες τις ηλικίες άνω των 18 ετών, αλλά στην Ιταλία συνιστάται μόνο για ηλικίες άνω των 60 ετών, λόγω των συνδέσεων με διάφορα κρούσματα θρόμβων αίματος σε νεότερα άτομα.
Η 20χρονη Hadley Huffman φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Wayne State University Hadley Huffman πέθανε απροσδόκητα μετά από εμβολιασμό COVID. Η Hadley Huffman από το Μίσιγκαν πέθανε απροσδόκητα στις 15 Ιουνίου 2021, λίγο μετά τη δεύτερη δόση του σωτήριου κι ευλογημένου πλέον πειραματικού εμβολίου. Η οικογένεια και οι φίλοι μοιράστηκαν τα παράπονά τους στα κοινωνικά μέσα. Υπάρχουν πολλές ιστορίες όπως αυτή που δεν έιδαν ωστόσο το φως της δημοσιότητας. (TheEmpoweror.com) Η κοπέλα είχε ανακοινώσει στις 16 Απρίλη ότι έλαβε τη β΄δόση…Στις 15 Ιούνη πέθανε αν και 20 ετών υγιέστατη…Ακριβώς 2 μήνες μετά τη 2η δόση!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νεαρής ηλικίας εμβολιασμένοι κι απίστευτες συγκαλύψεις….
https://scripta---manent.blogspot.com/2021/07/blog-post_17.html

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...