19/7/21

Η Χούντα Εφιαλτάκη Εμβολιαστών και το Αντί- Ολιγαρχικό Κίνημα στο οποίο συμμετέχει καθε Φιλογενής

Η Χούντα-Εφιαλτάκη Εμβολιαστών έχει σφετεριστεί τις εξουσίες που της παραχώρησε ο ελληνικός λαός και αντί να τις ασκεί υπέρ του ελληνικού λαού και υπέρ του ελληνικού Έθνους τις ασκεί σε βάρος του ελληνικού λαού τον οποίο απειλεί εκβιάζει και καταδιώκει και σε βάρος του ελληνικού έθνους. 
 Η Εγκληματική Οικογένεια Μητσοτάκη χρησιμοποιεί έχει τις εξουσίες που της παραχώρησε ο ελληνικός και υπέρ των ιδίων αυτής συμφερόντων, υπέρ των εμπόρων εμβολίων που τους δίνουν προμήθεια και υπέρ άλλων λαών και άλλων Εθνών. 

Για αυτό εμείς , οι Φιλογενείς λέμε: 
 Αντισταθείτε στους Σφετεριστές. Άρθρο 120. 
 
Το δικαίωμα στη ζωή είναι βασικό μας ανθρώπινο δικαίωμα . Το πρόγραμμα «ελευθερία» είναι πρόγραμμα ευθανασίας.

 Για αυτό εμείς , οι Φιλογενείς λέμε: Φάρμακα για τους Ασθενείς και όχι Θανατηφόρα Εμβόλια για τους Υγιείς. 

 Εμείς , οι Φιλογενείς, καταγγέλλουμε το Καρτέλ των εμβολιασμών και των πλασιέδων του, γιατρών, υπουργών ,αρχηγών κομμάτων και Cια. που αποκομίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τα ποσοστά τους. 

Το Καρτέλ με την κάλυψη της εγκληματικής παλιόπαρέας των Βρυξελλών που απαγορεύει τον ελεύθερο ανταγωνισμό συντηρούν το υπερβολικό περιθώριο κέρδους τους που εξασφαλίζει υψηλές μίζες. Οι δυο δόσεις του ρωσικού εμβολίου κάνουν 16 ευρώ ενώ της ΠΦΑΙΖΕΡ 80. 
Για αυτό εμείς , οι Φιλογενείς, Ζητάμε ελεύθερη επιλογή εμβολίου από τον κάθε πολίτη ώστε να μπορεί να διαλέξει το ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο κατά την κρίση του εμβόλιο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά όμως να τα πεις και στους αδελφούς Κυπρίους. Γιατί δεν τα λες; Προσπαθούν κάποιοι να συκοφαντησουν την γνήσια και αυθόρμητη λαϊκή διαμαρτυρία στο Προεδρικό Μέγαρο επειδή μετά κάποιοι προβοκάτορες επιτέθηκαν στο κανάλι Σίγμα. Αν είναι δυνατόν. Το οποίο Σίγμα προπαγανδιζει τα εμβόλια ως λαγός του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

@ Δευ Ιουλ 19, 01:50:00 μ.μ.

Ρε γκουμπάρε ελληνικά ξέρς;
Σκαμπάζεις ΤΙ γράφς;
Ρε δεν επιτέθηκαν οι προβοκάτορες στο Σ.
Στην μετάλλαξη "Σου" επιτέθηκαν οπότε μη τους λες προβοκάτορες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΟΥ ΝΙΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο όπως το λες.Στην μετάλλαξη "Σου" επιτέθηκαν αλλά τα βάζουν μαζι μας επειδή, λέει, τους έκαψαν κάποια αυτοκίνητα. Τι φταίμε εμείς γι'αυτο;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...