31/8/21

Οι Ξύπνοι κάνουν την κρίση ευκαιρία και ο χαζός ηλεθετής θα πληρώσει τη Νύφη

 

πηγή https://ec.europa.eu/eurostat/statistics

1 σχόλιο:

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Μας βλεπω να κολυμπαμε μεσα σε μια τεραστια γυαλα σαν χρυσοψαρα και να τσιμπαμε ο ενας τον αλλον.

Μας νοιαζει....τα εμβολια, το ρευμα, οι βρωμολαθρο, οι φωτιες, ο Κωστα ο σαλονικιος, το νοθο της Ντορας, η ανεργια, ποιος θα μπαινει στα μαγαζια και ποιος οχι, ο ανασχηματισμος, η εγγονα της Ντορακλας, ο Χαρδαλιας, η ανεργια, οι Βλασιβλακοπουλοι, η CIA, (τωρα εχουμε και την αλληθωρη Ποπη που αμα την δεις βραδυ πηδας απ' το μπαλκονι για να γλυτωσεις), ο Φασισμος, ο Ναζισμος, το κωλοκαυτωμα, κουλουπου κουλουπου κουλουπου, και οτι αλλο μας πασαρουν οι εβραιοι ως ειδηση.
Αααα .....και τι υποδειγμα κρατους προς μιμηση ειναι το ισραηλ τους.

Δεν βλεπουμε ομως οτι μετα την .....τροπαιουχο νικη των οβριων στο Αυγα/τηγανισταν επι των Ταλιμπανεζων, ο οβραιος πηγε κατεπιγοντως στο επινειον του ισραηλ, Ουασιγκτον με σκοπο να σπρωξει τον ηλιθιο γκογιμ Μπαϊντεν για εναν ακομα "νικηφορο" πολεμο με εξοδα σε χρημα και αιμα των ηλιθιων γιανκηδων, φυσικα. Να επιτεθει δηλ. στους Περσες.
Που σημαινει' οτι ενας ανοιχτος πολεμος με τους Περσες, ουαι κι αλλοιμονο μας!
Η Ελλαδα οπως την ζησαμε εμεις οι τοτε νεοι, θα τελειωσει οριστικα.

Οποτε καλο ειναι, μεταξυ των προβληματων που μας απασχολουν ΕΝΤΟΣ, να θυμομαστε και την "Ριζα του Κακου" κατα τον Σπιθα, απ την οποιαν πηγαζουν ΟΛΑ τα ανωτερω προβληματα τα οποια προερχονται ΕΚΤΟΣ.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...