27/8/21

Λαθρο-εισβολέας με IQ σκουληκιού, έβαλε φωτιά στο Εθνικό Πάρκο τού Δάσους Δαδιάς, στο Σουφλί Έβρου, για να... ... ... εντοπισθεί !!! !!! !!!

 

26/08/2021 ,Πυρκαγιά ξέσπασε στον μικρό πυρήνα του δάσους της Δαδιάς, μεταξύ των χωριών Δαδιά και Γιαννούλη. Η Πυροσβεστική κινητοποίησε άμεσα δυνάμεις από όλο τον νομό Έβρου, για να μην ξεφύγει η κατάσταση λόγω της νύχτας. Η πυρκαγιά εκτείνεται στην περιοχή Χαλάζι και επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 οχήματα. Ερωτηματικά προκαλούν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ήταν δυο οι εστίες της πυρκαγιάς, με το ένα να έχει ελεγχθεί πλήρως και το άλλο να έχει περιοριστεί. Ενώ σύμφωνα με τα «Νέα της Θράκης» ένας παράτυπος μετανάστης έχει συλληφθεί για τη φωτιά στη Δαδιά. Φέρεται ότι έβαλε φωτιά προκειμένου να τον εντοπίσει η ομάδα με την οποία κινούνταν παράνομα στην περιοχή, καθώς είχε χάσει τα ίχνη τους! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οπως βλεπετε το δημοκρατικον καθεστως εχει επιβαλλει δια του πονικου νομου το οργουελιανο new speech

παρατυποι μεταναστες ειναι οι εισβολεις εποικιστες σημερα για τον λογοκριμενο τυπο του

χωρις χαρτια τους λενε οι αγγλοσαξονες καθεστωτικοι παπαγαλοι διεθνως

ταυτοσημα ειναι και τα 2 αυτα

η ιδεολογικη τρμοκρατια επιβαλλει μεσω της γλωσσας το τροπο σκεψης του οχλου και την αργη σιωπηρη και εσωτερικευμενη ως ιδια βουληση, καθυποταξη στο καθεστως και τις πολιτικες επιλογες του.

ηξερε τι εκανε η νταλαρα οταν ελεγε οτι δεν ειναι λαθραιοι

γραμμη επαιρνε απο τους διεθνεις ενορχηστρωτες για τον ελεγχο της γλωσσας στα πληθη

οταν ελεγχεις τις ορολογιες που ακουει μονιμως ελεγχεις και την σκεψη του οχλου

το καθεστως λογοκρινει επιβαλλει στους αντιφρονουντες επι απειλης ποινων τους πολτικους ορους που το εξυπηρετουν στα γουστα του

το ζητημα δεν ειναι αν θα τους πεις λαθραιους δημοσιως

το ζητημα ειναι αν σου επιτρεπουν να το πεις διχως να κινδυνευεις ειτε απο τους νομους του καθεστωτος ειτε απο το αναρχικο αριστερο παρακρατος τους.

τα δικαιωματα μας εχουν γινει αδικηματα στα χερια τους.