24/8/21

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ στο Πανεπιστήμιο John Hopkins που συμμετέχει στο Πείραμα ΚΟΒΙΝΤ19

 

Το πείραμα με τους αρουραίους  έγινε στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1950, όταν ο καθηγητής Curt Richer χρησιμοποίησε αρουραίους για να δοκιμάσει την αξία της ελπίδας για την επιβίωση του είδους ενός ζώου. 
Στην θέση του ζώου τοποθετήστε τον εαυτό σας για να καταλάβετε τι σας/μας περιμένει.

 Όταν τοποθέτησαν μια ομάδα απο αρουραίους σε ένα κουβά με νερό, τα τρωκτικά κολύμπησαν, πριν πεθάνουν από εξάντληση γρήγορα, μερικές φορές πνίγηκαν μετά από λίγα λεπτά. 
 Στη συνέχεια, μια δεύτερη παρτίδα αρουραίων τοποθετήθηκε στο νερό, αλλά αυτή τη φορά διασώθηκαν στα πρόθυρα του θανάτου. 

Στην συνέχεια οι αρουραίοι βοηθήθηκαν να αναρρώσουν πριν ξαναβρεθούν στο νερό , και στη συνέχεια κολύμπησαν για ένα εκπληκτικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πριν πνιγούν, με την ελπίδα ότι θα διασωθούν ξανά από τους τρελούς επιστήμονες!!! 

Ο πνιγμός μας είναι αρκετά κοντά! Αν είσαι αρουραίος που σώθηκες πέρσι περιμένεις ξανά να σωθείς....

Όλα τα μέτρα είναι μια απόδειξη για την φάση του μαζικού πνιγμού που βρισκόμαστε. 

 Γι αυτούς που δεν κατάλαβαν το πείραμα, οι εμβολιασμένοι αρουραίοι πιστεύουν ότι θα σωθούν αλλά δυστυχώς θα τους ξαναεμβολιάσουν, κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο θα πέρνουν την δόση τους μέχρι να ψοφήσουν ολοι...αυτό είναι το παγκόσμιο πείραμα-19. 

Εμείς οι ανεμβολίαστοι θα ψοφήσουμε από την πείνα, αν δεν έρθει η βοήθεια από επάνω. 
 ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΩΡΑ. Καλή δύναμη σε όλους μας! 

Πηγή KORAKAS NEWS

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυκλοφορούν διάφορα ονόματα για τη συμμετοχή τους στο μαμούθ συμμορια κοκαϊνης που αναμένεται να αποκαλυφθεί σε βάθος μηνών.



“Θα είναι όπως όλα δείχνουν το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο της σόουμπιτς” σφύριξε χθες έμπειρος αξιωματικός σε κουβέντα “Μόνο που αυτή η “δουλειά” δεν έχει καμία σχέση με την σύλληψη της Μπάρμπα” πρόσθεσε λακωνικά.





Σε αυτό εμπλέκεται πολύ γνωστός δικηγόρος που είναι γνωστό πως είναι εθισμένος στη «λευκή κυρία» εδώ και πολλά χρόνια, εμπλέκεται επίσης πουστης τηλε παρουσιαστής που κάνει καριέρα εδώ και αρκετά χρόνια και έχει αδυναμία στις σκόνες και τους νεαρούς άνδριαντες αν και κάνει τα πάντα για να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.





Ωστόσο το όνομα που ακούγεται πιο έντονα τα τελευταία 24ωρα είναι αυτό ξεπεσμένης καλλίγραμμης ηθοποιού που δεν την παίρνουν σε καμία δουλειά γιατί είναι γνωστός ο εθισμός της και είναι ασυνεπής στα ραντεβού της.



Αντίθετα είναι συνεπέστατη σε άλλα ραντεβού σε πεντάστερα ξενοδοχεία της Μυκόνου και όχι μόνο που απ’ ότι είπαν ζητούσε η ίδια σε περιστασιακές γαμισια συνευρέσεις της να φέρουν κι άλλους φίλους τους για να κάνουν gangbang πρεζα paτρα ουζα ομαδικό.



Και τα τρία πρόσωπα που σας γράφω είναι γνωστά στην δημοκρατικη κοσμική Αθήνα για τον μακροχρόνιο εθισμό τους και οι φήμες τα θέλουν να εμπλέκονται και στην εγκληματικη οργανωση

Ανώνυμος είπε...

ΖΑΚΕΛΑΡΟΜΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΣΑΝΤΟΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ

το καλλιτερο σκιαχτρο για τις καλιεργειες σας

αγροτη

παρε και εσυ το νεο σκιαχτρο της δημοκρατιας για το χωραφι σου

αυξησε την παραγωγη σου με σκιαχτρα made in afghanistan


προστατευσε την απο δακο μουχριτσα καρακαξα κορακι και τσιπροκουλιτσα

με την εγγυηση του κιναιδοβουλιου και της φραξιας του εβρου



απο την εγκληματικη διοργανωση ΟΥΕΦΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΝΕΓΡΟ ΛΙΔΓ

και την κομισιον καλτσον


ALL RIghts reserved © ®

democracy inc

avdargor είπε...

οτι να'ναι....
κλασσικος πουστελληνας,παντως,αυυτος που τα γραφει.
τις ιδιες παπαρες φρασεολογικες ακκουω απ'την επαρρατηη ππτωση της εθννοοσσωτηριου επανναστασεως.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει και το πειραμα με τα πνιγμενα κουνελια

που διεξηγαγαν οι pou. kapoutzidis cha. moutsinas
με τη συμμετοχη johanna tounis


στο πανεπιστημιο πρνιξστον



Ανώνυμος είπε...

Εσύ από πού τα ξέρεις όλα αυτά και τι είσαι;