28/11/21

«Θερίζει» τους εμβολιασμένους ο κορωνοϊός. Ο τριπλά εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού τηλε-Παπαγάλος Νίκος Στραβελάκης, εισήχθη χθες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με συμπτώματα πνευμονίας.

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΘΡΟΕΝΗΜΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ. «Πέθανε 56χρονη εκπαιδευτικός από κορωνοϊό στη Λάρισα, είχε νοσήσει λίγες μέρες πριν τον εμβολιασμό της»

Ο δρ. Πήτερ ΜακΚάλοου,  Καρδιολόγος και Προϊστάμενος του Τμήματος Διατροφής και Προληπτικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο «William Beaumont» στο Ρόγιαλ Οακ , του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ υποστήριξε ότι οι μαζικοί υποχρεωτικοί εμβολιασμοί έχουν οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στον θάνατο.
 «Τα εμβόλια ήταν η αιτία θανάτου για πολλούς ανθρώπους. Είναι πιο πιθανό να πεθάνει κάποιος από το εμβόλιο στα 65 του , από το να πάρει το ρίσκο να κολλήσει ΚΟΒΙΝΤ και να πεθάνει από τον ΚΟΒΙΝΤ», τόνισε. 

Ο τριπλά εμβολιασμένος Στραβελάκης, όπως λένε, χάρη στο εμβόλιο δεν έχει υψηλό πυρετό και ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Στην Πάτρα μια 40χρονη εμβολιασμένη γυναίκα, έπαθε περικαρδίτιδα και καταχωρήθηκε ως νεκρή κορωνοϊού. Η άτυχη γυναίκα στην Πάτρα εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα περικαρδίτιδας και μετά από λίγες ημέρες κατέληξε. Σύμφωνα με τους συγγενείς της, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά της και το εμφάνισε ξαφνικά. Είχε εμβολιαστεί τον Ιούλιο με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Ωστόσο, την Πέμπτη εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού. Υπεβλήθη σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Όμως τα συμπτώματα επέμεναν και έκανε και δεύτερο τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Σε συνεννόηση με τον γιατρό της ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή και πήρε αντιβίωση. Όμως το πρωί της Τρίτης η κοπέλα κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της. Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από περικαρδίτιδα. Οι γιατροί συνέστησαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όμως λίγες μέρες μετά κατέληξε.

 Στη Λάρισα μια 56χρονη εκπαιδευτικός νόσησε με ΚΟΒΙΝΤ δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της και πέθανε «από κορωνοϊό».             Η εκλιπούσα ήταν φιλόλογος στο 14ο Γυμνάσιο Λάρισας. Επειδή, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας καθυστέρησε να εμβολιαστεί. Το έπραξε στις αρχές του μήνα, όμως δύο ημέρες μετά, διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, και νοσηλεύτηκε για μέρες.Για το θάνατό της εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύλλογος καθηγητών του 14ου Γυμνασίου Λάρισας εκφράζοντας «τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της εκλεκτής συναδέρφου, φιλολόγου, Αγγελικής Μήτσιου». 

 Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: Ζευγάρι εμβολιασμένων ηλικιωμένων πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών Η 79χρονη σύζυγος αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και ήταν υπέρβαρη. Είχε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της. Λόγω της κατάστασής της δεν ενημερώθηκε ποτέ για την απώλεια του συζύγου της, του 86χρονου απόστρατου στρατιωτικού πριν από μερικές μέρες, ενώ χθες κατέληξε και η ίδια νικημένη από τον ιό.
 Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον, επειδή μέλη της οικογένειας της 79χρονης δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, τόσο το ηλικιωμένο ζευγάρι, όσο και τα παιδιά είχαν εμβολιαστεί. Μάλιστα, ελέγχονταν τακτικά με αυτοδιαγωνιστικούς ελέγχους και rapid tests.
 Όμως, πριν περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 86χρονος απόστρατος στρατιωτικός βρέθηκε θετικός στον ιό, δύο μέρες μετά από μετάγγισή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο ιός μεταδόθηκε στη νύφη του ηλικιωμένου, στη σύζυγό του, στον γιο του, στην κόρη του και στα ανίψια του. 
Τα νεότερα μέλη κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό και βγήκαν και από την καραντίνα. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το ηλικιωμένο ζευγάρι.

 «Από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο , (από αυτά που προκαλεί το Τζόνσον και Τζόνσον) πέθανε ο 60χρονος ο άνδρας στις Σέρρες που ξεψύχησε «Ξαφνικά», μετά τον εμβολιασμό του.

 Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό και τα βοθροκάναλα λένε ότι πέθαναν «από κορωνοϊό» Ο θάνατος του τριπλοεμβολιασμένου γέροντα Παύλου της Μονής Μεγίστης Λαύρας που πέθανε στον υπνο του από συγκοπή μεταδόθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ ως θάνατος «από κορωνοϊό».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Aβραάμ γέννησε τον Iσαάκ· και ο Iσαάκ γέννησε τον Iακώβ· και ο Iακώβ γέννησε τον Iούδα και τους αδελφούς του· 3και ο Iούδας γέννησε τον Φαρές και τον Zαρά από τη Θάμαρ· και ο Φαρές γέννησε τον Eσρώμ· και ο Eσρώμ γέννησε τον Aράμ· 4και ο Aράμ γέννησε τον Aμιναδάβ· και ο Aμιναδάβ γέννησε τον Nαασσών· και ο Nαασσών γέννησε τον Σαλμών· 5και ο Σαλμών γέννησε τον Bοόζ από τη Pαχάβ· και ο Bοόζ γέννησε τον Ωβήδ από τη Pουθ· και ο Ωβήδ γέννησε τον Iεσσαί· 6και ο Iεσσαί γέννησε τον Δαβίδ, τον βασιλιά.
Kαι ο βασιλιάς Δαβίδ γέννησε τον Σολομώντα από τη γυναίκα τού Oυρία· 7και ο Σολομώντας γέννησε τον Pοβοάμ· και ο Pοβοάμ γέννησε τον Aβιά· και ο Aβιά γέννησε τον Aσά· 8και ο Aσά γέννησε τον Iωσαφάτ· και ο Iωσαφάτ γέννησε τον Iωράμ· και ο Iωράμ γέννησε τον Oζία· 9και ο Oζίας γέννησε τον Iωάθαμ· και ο Iωάθαμ γέννησε τον Άχαζ· και ο Άχαζ γέννησε τον Eζεκία· 10και ο Eζεκίας γέννησε τον Mανασσή· και ο Mανασσής γέννησε τον Aμών· και ο Aμών γέννησε τον Iωσία· 11και ο Iωσίας γέννησε τον Iεχονία και τους αδελφούς του, κατά τη μετοικεσία τής Bαβυλώνας.
12Kαι μετά τη μετοικεσία τής Bαβυλώνας, ο Iεχονίας γέννησε τον Σαλαθιήλ· και ο Σαλαθιήλ γέννησε τον Zοροβάβελ· 13και ο Zοροβάβελ γέννησε τον Aβιούδ· και ο Aβιούδ γέννησε τον Eλιακείμ· και ο Eλιακείμ γέννησε τον Aζώρ· 14και ο Aζώρ γέννησε τον Σαδώκ· και ο Σαδώκ γέννησε τον Aχείμ· και ο Aχείμ γέννησε τον Eλιούδ· 15και ο Eλιούδ γέννησε τον Eλεάζαρ· και ο Eλεάζαρ γέννησε τον Mατθάν· και ο Mατθάν γέννησε τον Iακώβ· 16και ο Iακώβ γέννησε τον Iωσήφ, τον άνδρα τής Mαρίας, από την οποία γεννήθηκε ο Iησούς, που λέγεται Xριστός.
17Όλες, λοιπόν, οι γενεές από τον Aβραάμ μέχρι τον Δαβίδ είναι 14 γενεές· και από τον Δαβίδ μέχρι τη μετοικεσία τής Bαβυλώνας είναι 14 γενεές· και από τη μετοικεσία τής Bαβυλώνας μέχρι τον Xριστό είναι 14 γενεές.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χατζαρα, τον Γιουφτο τον εκοψες κατοπιν παρακαλετου απο μερικες-μερικες.
Τουτονε δω το βρωμιαρη οβραιο (Κυρ Νοε 28, 12:31:00 μ.μ.) που κανει κοπυ-πεϊστ αερα πατερα αγγλικα γαλλικα και το μνι της μανας του, τι διαλο του ανεβαζεις τις ασυναρτησιες που στελνει;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...