26/11/21

Ο καρδιολόγος, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, με όπλα την πρόσθεση την αφαίρεση και την διαίρεση αποκάλυψε το ψέματα του οφικιάλιου του Οσίου Βαλαντίου και της εγκληματικής Οργάνωσης για τους θανάτους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων

 

«Μήπως ήρθε η ώρα ενός αδιάφθορου εισαγγελέα»; 

Ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης  από τους αριθμούς που διέρρευσε  ο ΕΟΔΥ την 7η Νοεμβρίου στο ΒΗΜΑ αφαίρεσε τα νούμερα της 27ης Σεπτεμβρίου του Οφικιάλιου  και βρήκε οτι σε αυτές τις 41 μέρες μεσολάβησαν. 972 θάνατοι πλήρως εμβολιασμένων 163 θάνατοι ατελώς εμβολιασμένων και μόλις 442 θάνατοι ανεμβολίαστων. Οι αριθμοί αυτοί είναι ανάλογοι των αγγλικών στοιχείων.

Ο καρδιολόγος Αρβανίτης Κωνσταντίνος Αρβανίτης με όπλο την πρόσθεση διαπίστωνε ότι η «μελέτη» του κ. Οφικιάλιου που αφορούσε τους θανάτους των πλήρως εμβολιασμένων, των ατελώς εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων, από την αρχή του 2021 , που την πραγματοποίησε με στοιχεία που του έδωσε ο ΕΟΔΥ, αντιστοιχούσαν σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία την 27η Σεπτεμβρίου 2021.

Τα  Στοιχεία όμως αυτά  δεν τα έδωσαν σε κανέναν άλλον, ούτε ο ΕΟΔΥ, ούτε ο ειδικός κ. Τσιόδρας,

 Αναγκαστικά , μέσα σε αυτήν την «μελέτη» ο Οφικιάλιος του Οσίου Βαλαντίου εμφάνισε 3 σημαντικούς αριθμούς. Αυτοί οι αριθμοί είναι: 
1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 701 θάνατοι 
2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 607 θάνατοι 
3) Ανεμβολίαστοι: 8.572 θάνατοι. 

Ο κ. Αρβανίτης που γνωρίζει πρόσθεση άρχισε να προσθέτει τους αριθμούς και διαπίστωσε το «μυστικό» του Οφικιάλιου. 
Οι 9880 θάνατοι που μελέτησε αντηχούσαν στο σύνολο των θανάτων μέχρι και την 27η Σεπτεμβρίου 2021. Ηταν ασθενείς που πέθαναν είτε με ΚΟΒΙΝΤ είτε από ΚΟΒΙΝΤ μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και της 27ης Σεπτεμβρίου. 
Από τα τέλη Σεπτέμβρη, όπου και έγινε η ανάλυση του κ. Σωτήρη Τσιόδρα, μέχρι και τις αρχές Νοέμβρη, (7 Νοεμβρίου ) όπου και υπήρξε νέα διαρροή των στοιχείων του ΕΟΔΥ στο ΒΗΜΑ , προκύπτει δια της απλής αφαιρέσεως ότι καταγράφηκαν 972 θάνατοι σε πλήρως εμβολιασμένους, 163 θάνατοι σε ατελώς εμβολιασμένους και 442 θάνατοι σε ανεμβολίαστους! 

 Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κ.Αρβανίτης σημειώνονται τριπλάσιοι θάνατοι σε εμβολιασμένους απ' ότι σε ανεμβολίαστους τους τελευταίους μήνες. 

 «Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση», τονίζει ο γιατρός.

  Μάλιστα ο κ. Κ.Αρβανίτης ζητά την παρέμβαση ενός ηθικού και τιμίου εισαγγελέα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά: 
«Είναι πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που δηλώνω κάτι τέτοιο και το κάνω με πλήρη επίγνωση», ενώ τονίζει ότι ή τα συστημικά ΜΜΕ λένε ψέματα για τις ΜΕΘ και πρέπει να τους ασκηθεί δίωξη για ψευδείς ειδήσεις, και πρέπει να υπάρξει έρευνα για το πού πεθαίνουν τελικά οι εμβολιασμένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...