25/11/21

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

 

Γράφει ο Ζώης Μπέχλης 

Αν κάποιος μελετήσει συνδιαστικά κείμενα, ιστορικά γεγονότα και δημοσιογραφικές παραθέσεις, αρχίζει να καταλαβαίνει γιατί ο Λακταλόβερ ταξιδευτής του Λονδίνου, ξεκίνησε την κορωνοπαράνοια με αναφορές σε ...ψεκασμένους. 

Ο λάκταλόβερ πορφυρογέννητος χλεχλές ήξερε ότι λόγω του χρονικού βάθους της αθλιότητος που επέβαλε, θα βγαίναν στη φόρα όλες οι πίσω απο την κουρτίνα επαφές, δολοπλοκίες, συμφωνίες, με λίγα λόγια συνωμοσίες και ο εν λόγω μπούλης, το κολλεγιόπαιδο,έσπευσε να χαρακτηρίσει ψεκασμένους, προκαταβολικά, όσους θα αντιλαμβάνοντο τι έχει συμβεί. 

 Μην ξεχνάμε ότι βασική αρχή του κάθε συνωμότη είναι να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει συνωμοσία. Αν ρίξουμε μια ματιά στο τι συμβαίνει στην μακρυνή Αυστραλία, θα δούμε σε εξέλιξη διαδικσίες αποκλεισμού πολιτών, δημιουργίας στρατοπέδων συγκεντρώσεων, μεταγωγών, παραβίασης κάθε αρχής ελευθερίας, ενώ σήμερα κυβερνητικό στέλεχος χαρακτήρισε τους εμβολιασμένους που διαμαρτύρονται ως ....ανεμβολίαστους. Δηλαδή έχουμε την εφαρμογή πιστοποιητικού φρονημάτων προς τον Μεγάλο Αδελφο που θέλει το καλό μας. Αυτοί που κατ ελάχιστο έχουν διαβάσει το μυθιστόρημα του Όργουελ “1984” έχουν μια καλή εικόνα του τι συμβαίνει και του τι έχει σαν ονείρωξη ο Λάκταλόβερ παρέα με το ζέυγος Πατέλη στον ελεύθερο χρόνο τους. Αυτοί που έχουμε ψάξει γνωρίζουμε ότι όλα ξεκινούν απο την Φαβιανή σχολή που ιδρύθηκε το 1884 και είχε την υπομονή να αναμένει  και να σχεδιάζει την αλλαγή του κόσμου προς αυτήν την δικτατορία σε 100 χρόνια...ε τους πήρε λίγο παραπάνω.

Απο αυτήν την σχολή προέκυψε το LONDON SCHOOL OF ECONOMICS που το πολυδιαφημίζουν και το Εργατικό Κόμμα. Μια έρευνα διαδικτυακή τα επιβεβαιώνει...
Αυτά ο Κούλης δήθεν δεν τα γνωρίζει την ώρα που του τρέχουν τα σάλια για εφαρμογή μέτρων τύπου Αυστραλία...

Αλλά γιατί Αυστραλία;;;; Πολύ απλό...η Αυστραλία προηγείται διότι  η Φαβιανή σχολή των αλητών, μόνο σε δύο σημεία του κόσμου ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα πέραν του Λονδίνου, στην Αυστραλία και στην Ν.Ζηλανδία. 

 Μιλάμε για μια συνωμοσία με βάθος, σχεδιασμό και απόφαση επιμονής στην εφαρμογή του σχεδίου. Σε αυτό προσκύνησαν οι τρείς καλικάντζαροι του ΛΑΟΣ και αυτό κάνει ότι δεν γνωρίζει η νεόκοπη πολιτευτής απο την Θεσνικη που κρατα δήθεν ψηλά την δάδα του πατριωτισμού...η Αφρόδω. 

Αυτό πάνε να σας αποκρύψουν όλα αυτά τα καθάρματα που έχουν στρατευτεί στην διαδικασία κοινωνικής μηχανικής εναντίον των λαών. Θα συνεβούλευα την διεύθυνση της εφημερίδος , σε ένα απο τα επόμενα φύλλα της να έχει ως προσφορά το 1984.

 Σε αυτό αντιστέκεται το Κίνημα 21 αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι και συναγωνιστές. 

 Ο Κ. Μητσοτάκης δήθεν  αυτά δεν τα διδάχθηκε στο Χάρβαρντ, διότι όσοι τρών την Λάκτα του Σόρος δεν είναι ψεκασμένοι, όμως για όλα αυτά πήγε και στο Λονδίνο ως ταξιδιωτικό τρίο με τον συμβουλό του και τον συζυγό του. Διαβάστε μελετήστε και μην πέφτετε στην παγίδα. 

Στην φάρμα των ζώων τα γουρούνια είναι ίδια και οι δούλοι επίσης ...εμβολιασμένοι υποτεταγμένοι και ανεμβολίαστοι...

.ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΡΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
Μην τσιμπάτε απο τους στημένους τους τίτλους και τις φανφάρες τους...
ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: