27/12/21

ΠΑΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ! ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ


 

Θρήνος στη Λαμία για τον αδόκητο χαμό του 40χρονου Γιώργου Καραγιάννη που έφυγε από ανακοπή τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητό και δραστήριο παιδί. 
 ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ! ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ 
 Την μάχη με τον κορωνοϊό έχασε την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου ένας 34χρονος Καρδιτσιώτης που νοσηλευόταν εδώ και ένα περίπου μήνα στην ΜΕΘ COVID-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Πρόκειται για τον Χρήστο Διαμαντή , ζούσε στην Καρδίτσα και ήταν αναπληρωτής καθηγητής Μουσικής σε σχολείο της Π.Ε. Τρικάλων. Αρχικά νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Λάρισα και για μεγάλο διάστημα έδωσε μάχη αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Αφήνει πίσω του την σύζυγό του και ένα παιδί.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ

 Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία η είδηση θανάτου του εκπαιδευτικού, που υπηρετούσε στο Γυμνάσιο της Νέας Αγχιάλου στην τεχνολογική εκπαίδευση, Λάμπρου Κατσαρού, πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος έδωσε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύονταν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου ο θάνατος εκπαιδευτικού από τη Νέα Αγχίαλο. Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο καθώς ήταν θετικός στον κορονοϊό. άτυχος εκπαιδευτικός, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστος, έδωσε τη μάχη με τον κορονοϊό, ωστόσο δεν τα κατάφερε και τα Χριστούγεννα άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλευόταν.

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι του ανθρώπου αλλά η είδηση πρόλαβε προφανώς να μεταδοθεί σε όλους τους τατιανάτους με ιδιαίτερη έμφαση στο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ. Βέβαια, στα ίδια μέσα αποβλάκωσης δεν μεταδόθηκε ούτε ένας από τους παραπάνω θανάτους. Γιατί άραγε;

ΚλάινΜάιν είπε...

Πρώτα για τα λαμόγια της φαρμακοβιομηχανίας του μπιλ και των εδώ λακέδων της κυβέρνησης και του εγκληματικού τόξου ήσουν ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ αν είχες κάνει 1 δόση από την γονιδιακή φόλα, μετά γινόσουν ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ αν δεν είχες κάνει 2 δόσεις από την γονιδιακή φόλα και δεν είχαν περάσει τουλάχιστον 15 με 20 μέρες.
Τώρα θεωρείσαι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ αν δεν έχεις κάνει την 3 δόση απο την γονιδιακή φόλα και δεν έχουν περάσει και 2 με 3 βδομάδες.
Κάπου εκεί μέσα θα τον πρόλαβε το κακό τον άνθρωπο και δεν κατάφερε να χτίσει την πολυπόθητην Α νοσίαν διά πάσαν Α ΝΟΗΣΙΑΝ!!!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...