1/12/21

Η κολοσσιαία διαφορά ματαξύ του «Δικτάτορος» Ιωάννη Μεταξά και του ΑΝΤΡΕΑ με τον Δικτατορίσκο ανθέλληνα ιουδαίου Εφιαλτάχεν

Την 1η Δεκεμβρίου 1937, επί του «Δικτάτορος» Ιωάννη Μεταξά άρχισε η λειτουργία του Ι.Κ.Α. Ο Μεταξάς, τότε, την 1η Δεκεμβρίου 1937, δήλωσε : «Ο εργατικός κόσμος θα εύρη τον στοργικό προστάτη στην αρρώστια , τον πρόθυμο χορηγό όταν πάθει ατύχημα , και θα έχει περίθαλψη στα γεράματά του».

 Θα έχει περίθαλψη στα γεράματά του ο εργατικός κόσμος είπε ο δικτάτορας δεν είπε ότι θα υπερήφανα γηρατειά θα πληρώνουν πρόστιμο 1200 ευρώ επειδή δεν πεθαίνουν. 


1 σχόλιο:

Κολοκοτρωνης απ' το υπερ περαν είπε...

Το "σλογκαν" του ολετηρα ηταν: "Περηφανα νειατα-τιμημενα γηρατεια".

Οι πολιτικοι του απογονοι και καρακλεφτες ελπιζουν και προσπαθουν να επαναφερουν πισω (μετα το θανατο της "μεγαλης" ελληνιδας) την..."μεγαλη παραταξη" του "μαζι τα φαγαμε".
Αν ακουγες τον Γερουλανο χθες σε συνενετυξη που εδωσε στην αλλοιθωρη (λεγε την γυναικοκτονια) του ΟΠΕΝ-κωλοι κλπ θα εφτιαχνες καινουργιο συκωτι.
Παλι καλα που δεν ζει ο Ακης, να ηταν κι αυτος υποψηφιος για την αρχηγια.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...