5/12/21

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών και πιστοποιητικών στην Θεσσαλονίκη

 

Πορεία διαμαρτυρίας κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών και των ψηφιακών πιστοποιητικών  πραγματοποιούν  χιλιάδες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με σημαίες  και πανό,  και συνθήματα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και του Αλιέκσι  Τσιπρέφσκι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

3 σχόλια σε ένα

1) ο Κασιδιάρης έστειλε κόσμο στον Λαφαζάνη εχθές και κρατούσαν ελληνικές σημαίες και έριξαν τρικάκια, τότε κάποιος ομιλητής είπε ότι η συγκέντρωση έγινε λαϊκή συνέλευση και ρώτησε αν θέλει ο λαός να ακούσει αυτήν την άποψη, τότε αρχίσανε την γιούχα και οι κασιδιαραίοι φωνάξανε "αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει", δεν τόλμησε κανένας να αντιδράσει, το θεωρώ καλή κίνηση.

2) Κρίσιμο ερώτημα, τα σενάρια της UBS μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς να υπάρχει Όμικρον και κοροϊδοϊός;;;; δηλαδή είναι να παρουσιάσουν θανάτους εμβολίων ως θανάτους Όμικρον είτε απλά να παρουσιάσουν λίγους θανάτους και κρούσματα χρεώνοντας τους θανάτους στα πραγματικά αίτια και όχι στον κοροϊδοϊό.

3) Η εξυπνάδα ότι θέλουμε να κάνουμε ρωσικά και κινέζικα εμβόλια είναι τελείως χαζομάρα, είναι σαν να αποδέχεσαι όλη την πλάνη των εμβολίων και τελικά αν σ'τα φέρουν θα σου πουν ορίστε κάνε από αυτά, δεν θέλουμε να εμβολιαστούμε, είναι τόσο απλό.

Ντόνετσκ: Το χωριό Ρομπότινο επέστρεψε στον πλήρη έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων

  Ο Βλαντίμιρ Ρόγκοφ  ανακοίνωσε  ότι  « μ ετά από σφοδρές μάχες, το χωριό Ραμποτίνο επέστρεψε υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνά...