ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

23/6/22

Μπράβο Κούλα! Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία και προειδοποίησε τους Ρώσους ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον ασφαλές μέρους για αυτούς

Οι Ρώσοι προειδοποιήθηκαν ότι η Ελλάδα έχει πάψει να είναι μια ασφαλής χώρα για αναψυχή. 
Ο διευθυντής της τέταρτης διεύθυνσης  του ευρωπαϊκού τμήματος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Γιούρι Πλίπσον,  εξήγησε ότι το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών λαμβάνει αναφορές για διακρίσεις και "ακόμη και άμεση επίθεση" εναντίον Ρώσων και Ρωσόφωνων πολιτών. 
Παράλληλα, ο διπλωμάτης τόνισε ότι υπήρξαν περιπτώσεις ξυλοδαρμού, συμπεριλαμβανομένων παιδιών. 
 Επιπλέον, οι τράπεζες στην Ελλάδα «ερμηνεύουν ελεύθερα τα παράνομα περιοριστικά μέτρα που εισήγαγε η Ευρωπαϊκή Ένωση» και συχνά μπλοκάρουν τους λογαριασμούς των Ρώσων με βάση την εθνικότητα. 
 Ο Γιούρι Πλίπσον σημείωσε ότι συνιστάται στους πολίτες να υποβάλλουν αιτήσεις στις ελληνικές αρμόδιες αρχές για να προσάγουν τους δράστες στη δικαιοσύνη. 
Εξήγησε ότι οι δυνατότητες προξενικής βοήθειας είναι πλέον περιορισμένες, ωστόσο οι διπλωμάτες θα συνεχίσουν να βοηθούν τους Ρώσους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα προτιμουσα μια αληθινη οδηγια που να προειδοποιει τους ελληνες


ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον ασφαλές μέρους για αυτούς


αλλοδαποι ,αναρχικοι ,αριστεροι ,ανωμαλοι ,γκαγκστερ ,νεοδημοκρατες, σατανιστες , μμε , πολιτικοι δικαστες φοροτελωνες σεισμοι λιμοι αρρωστειες πλημμμυρες πυρκαγιεςδεν ειναι αρκετα αυτα για μια οδηγια ;


SLIP είπε...

ΜΠΡΑΒΟ

https://www.youtube.com/watch?v=OWlnx-jQps8