23/11/08

Θα γίνει της Σουηδίας (Σ. Κομίνης)

Φαντάσου τον Τραγάκη χωρίς μουστάκι, με βυζιά Μενεγάκη και ντεκολτέ Μπεζαντάκου. Η εφημερίδα (Πρώτο Θέμα) δε μου δίνει χώρο για φωτογραφίες και γελοιογραφίες πλέον, οπότε δεν μπορώ να σου δείξω τον πρώτο δήμαρχο της Αμερικής (στη Νότια Καλιφόρνια) που έχει κάνει αλλαγή φύλου. Η φωτογραφία του είναι στην πρώτη σελίδα των "Τάϊμς του Λος Άντζελες", που φυσικά πανηγυρίζουν το γεγονός. Μετά τον πρώτο μαύρο πρόεδρο και με τη Χίτλερι ίσως υπουργό Εξωτερικών, ποια μειονότητα έρχεται τρέχοντας στον Λευκό Οίκο; Σωστο. Η καταπιεσμένη μειονότητα που έχει το θάρρος να επιλέγει άλλο φύλο απ΄ αυτό που της έδωσε η Φύση. Η Καλιφόρνια – σημείωσε - είναι χωρισμένη σε οπαδούς και εχθρούς του γάμου ομοφυλοφίλων, γιατί οι εχθροί κέρδισαν το δημοψήφισμα και οι οπαδοί προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη.

Στη Σουηδία, η... θρησκεία της "Παναγίας του Οργασμού", πέτυχε μεγάλη νίκη στη μεγαλειώδη πορεία της από το 1990 που ιδρύθηκε, προς την αναγνώρισή της από το κράτος. Με λίγες εκατοντάδες οπαδούς, αλλά σημαντικές επιδόσεις στην παρτούζα, ο ιδρυτής της εξηγεί ότι ο Οργασμός είναι Θεός. Και μου ήρθε κι΄ ένα μήνυμα: "Η κατάσταση της οικονομίας είναι τόσο κακή αυτό τον καιρό, που οι γυναίκες παντρεύονται πλέον από έρωτα".

Γιατί στα λέω όλα αυτά; Ε, δε θέλω να γίνομαι βαρετός με τράπεζες, βατοπέδια, επιτόκια, συμβολαιογράφους, DVD, δικηγόρους και ακτήμονες αγρότες. Ξέρω ότι έχεις πήξει να βλέπεις τις συνεδριάσεις της Βουλής, ξέρεις απ΄ έξω τί είπε ο Καραμανλής στην κοινοβουλευτική του ομάδα, έχεις μελετήσει λεπτομερώς τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο από την κρίση. Ξέρω ότι διάβασες τις δηλώσεις του αρχηγού της Ισραηλινής αεροπορίας που λέει ευγενικά - είμαστε έτοιμοι να ξεσκίσουμε το Ιράν, αρκεί να μα δοθεί η διαταγή. Ξέρω ότι παρακολουθείς το δράμα των Παλαιστινίων και ότι έχεις ακούσει ότι το Ιράν έχει πλεόν αρκετό υλικό για να φιάξει μια πυρηνική κεφαλή.

Αυτά φυσικά τα έχεις συνδυάσει με τα κόλπα της Τουρκίας στην περιοχή του Καστελόριζου με το νορβηγικό πλοίο, την επίσκεψη Χριστόφια στη Μόσχα, την προσφυγή του κρατιδίου του Βαλλιανάτου στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης και το DVD που δεν είδε ο Ρουσόπουλος του ΠΑΣΟΚ. Τί δεν μπορείς να το συνδυάσεις αυτό με τ΄ άλλα;

Θα στο εξηγήσω: Ο Αλογοσκούφης, ανώτερος των Σουηδών, έκανε αυτό που κάνει τώρα, με καθυστέρηση η σουηδική κυβέρνηση. Φωνάζει όλες τις τράπεζες για να τις πιέσει να μπούνε στο πρόγραμμα στήριξης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως Βγενοπουλικός σοσιαλιστής της συγκυβέρνησης Ντόρας - Γιωργάκη, θέλει να μη φανεί λέει ότι δίνουμε περισσότερα στις τράπεζες απ΄ όσα δίνουμε κι΄ ας τα δίνουμε. Ο Γιωργάκης αφού πήγε μέχρι την Αμερική αλλά δεν κατάφερε να φωτογραφηθεί με τον Ομπάμα, την έκανε για το Μεξικό, έριξε τα τρομερά σοσιαλιστικά τσιτάτα του για παγκόσμια κυβέρνηση Ροκφέλερ και γύρισε για να πει στη βουλή ότι τα λεφτά πρέπει να πάνε όχι στις τράπεζες, αλλά σε σένα και σε μένα.

Όπως μας τα δίνανε δηλαδή επί Σημίτη αν θυμάσαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...