28/11/08

Προγραφές και «εκτελέσεις», από τα Τάγματα Εφόδου του Σόρος . (Soros Sturm Abteilung–SSA)

Επιτέθηκαν, σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα, της πέταξαν γιαούρτια και αυγά, και την ξυλοφόρτωσαν επειδή είναι: «δεδηλωμένη «αρχαιολάτρισα» και οπαδός του «Δωδεκάθεου», επειδή πήγε μάρτυρας κατά του Δημητρά και του ΚΙΣ και επειδή «έχει δεχθεί κατηγορίες από αντιρατσιστικές συλλογικότητες, για «Παιδαγωγική αντισημιτισμού»».

Στον Άγιο Παντελεήμονα, πέταξαν πέτρες στους Αθηναίους που διεκδικούσαν τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα και ποδοπάτησαν τους γέρους.
Οι στόχοι τους είναι σαφείς.

Ο κύριος μοχλός πίεσης του Χίτλερ στο δρόμο του προς την εξουσία ήταν τα περίφημα Τάγματα Εφόδου, (Sturm Abteilung) γνωστότερα ως SA, που κατόρθωσαν να μεταβληθούν από μία μικρή ομάδα περιφρούρησης σε έναν πραγματικό ''ιδιωτικό στρατό'', μια τεράστια οργάνωση, με παρακλάδια σε ολόκληρη τη Γερμανία, σε κάθε πόλη, μικρή ή μεγάλη και απειλούσαν, τρομοκρατούσαν, έδερναν, σκότωναν.
Τα Τάγματα Εφόδου, του Soros , εμφανίστηκαν , στην Ελλάδα , και τρομοκρατούν, απειλούν , και δέρνουν όποιον σκέπτεται ελληνικά, όποιον διαφωνεί με την παγκοσμιοποίηση, και τις «αξίες» του Ροκφέλερ, του Ρότσιλντ,του Σόρος κλπ.
Όπως φάνηκε στον άγιο Παντελεήμονα επιδιώκουν την κατατρομοκράτηση του ντόπιου ελληνικού στοιχείου, το οποίο, αρνείται να χάψει δουλοπρεπώς την προπαγάνδα του «πολυπολιτισμικού παραδείσου» και την μετατροπή της χώρας σε αποικία εισερχομένων τριτοκοσμικών προσφύγων, τους οποίους φέρνουν στην χώρα μας, οι πόλεμοι του ΝΑΤΟ στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Έτσι, «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος»!
Οι Σόρος οργανώνουν πογκρόμ κατά του ελληνικού λαού και κάθε ενός που δεν υποτάσσεται στον εφιάλτη της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.
Θάνατος στους Πατριώτες λένε.

Σπύρος Χατζάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...