27/11/08

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας των Εφέδρων Καταδρομέων Λεμεσού γιά την ενίσχυση των δεινά δοκιμαζόμενων από ανίατες ασθένειες και την κρατική αδιαφορία, ηρωϊκών πολεμιστών του 1964-67 και 1974 στην Κύπρο, έχουν την τιμή να πληροφορήσουν τους Πανέλληνες ότι ολοκληρώθηκε η απόδοση στους δικαιούχους των χρημάτων που συνεισέφεραν Κύπριοι πατριώτες για την ενίσχυση των πολύπαθων υπερασπιστών της Τιμής και της Λευτεριάς μας.
Και οι δέκα περιφρονημένοι από την πολιτεία αγωνιστές (δύο του 1964-67 και οκτώ του 1974) έλαβαν ένα σημαντικό βοήθημα. Σε αυτόν τον κατάλογο εντάξαμε δύο ακόμα πολεμιστές του 1974, έναν Ελλαδίτη και έναν Κύπριο, ύστερα από εξακριβωμένες πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μας για την τραγικότητα της καταστάσεώς τους. Υποβάλλοντας προς όλους την παράκληση να σεβαστούν την αξιοπρέπεια των ηρώων μας, θα πούμε απλώς ότι τρεις εξ’ αυτών διαμένουν στον νομό Αττικής, δύο στον νομό Χανίων, ένας στον νομό Αχαϊας, ένας στον νομό Βοιωτίας και ένας στην Κύπρο. Σε αυτούς, βέβαια, προστίθενται και γνωστοί στο πανελλήνιο , ηρωϊκοί καταδρομείς του 1964-67 Κωνσταντής Αλεξίου και Διονύσης Πατεράκης. Όσοι δια των ελλαδικών και κυπριακών Μ.Μ.Ε. εκτόξευσαν εναντίον μας εκείνες τις ανεκδιήγητες αιχμές, ότι δηλαδή...«καταχρασθήκαμε» τα «αθέατα χρήματα», που ας σημειωθεί ότι προέρχονται από εισφορές φίλων, συνεργατών μας και κυρίως δικές μας-κι όχι από δημόσιο έρανο-ας αναλογισθούν τώρα ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Μετά τιμής

Χάρης Θεοφάνους, Νίκος Παππάς, Μάκης Σαββίδης, Γιώτα Θεοφάνους, Γιάννος Σαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...