25/5/09

Πράσινοι φερετζέδες και οικολογικά μπουμπούκια

Γράφει ο...Παπαγάλος.

Είναι γνωστό ότι ποτέ δεν είχαν το θάρρος της γνώμης τους επειδή ακριβώς ,δόλιες ήταν οι προθέσεις τους. Πόσο μάλλον το τελευταίο καιρό πού ο Πρόεδρος Γιώργος είναι απασχολημένος με την προεκλογική εκστρατεία.Ελεεινές λοιπόν δουλειές στήσανε πίσω απ’ τη πλάτη του και μάλιστα στα κεντρικά γραφεία της Ιπποκράτους.Μιλάμε πάντα για τους γνωστούς –πού θέλουν να το παίζουν άγνωστοι-όψιμους ΠΑΣΟΚους πού ετοιμάζουν τη νέα γενιά διαπλεκομένων, στο χώρο της δημοσιογραφίας. Πού υπονομεύουν , συκοφαντούν και λασπολογούν στο παρασκήνιο –πάντα-ώστε να φέρουν στα μέτρα τους τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ.Τάζουν και μοιράζουν θέσεις εν’ όψει κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.Βουίζει η δημοσιογραφική πιάτσα και αυτοί το χαβά τους.Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας Πρόεδρε με όλους αυτούς πού είδαν φως μπήκαν απ’τη δίπλα πόρτα και φόρεσαν και πράσινους φερετζέδες.Μόνο πού είναι τόσο αηδιαστικά όλα αυτά που κάνουν πού άρχισαν να τους κράζουν και οι βουλευτές του Κινήματος.Ρώτησε μερικούς απ’ αυτούς Πρόεδρε ,οι οποίοι μάλιστα είναι πολύ κοντά σου,καί θα μάθεις για τα μπουμπούκια πού ανθίζουν εκεί στις οικολογικές ταράτσες του νέου κτηρίου.

http://orfni.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ …Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σάπισε…
Βρώμισε…
Και μόνο δεινά επιφυλάσσει πλέον από εδώ και πέρα στον τόπο.

Το κοινοβούλιο θεσμοθετεί, συγκαλύπτει και ξεπλένει ανομίες των 300…
Οι 300 εδώ και καιρό έχουν βροντοφωνάξει το …»ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ» σε ότι ελπιδοφόρο και σημαντικό θα μπορούσαμε να διαθέτουμε.
- Ποιος από δαύτους μπορεί να φωνάξει «ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ» χωρίς να φοβάται το διασυρμό του από τους υπόλοιπους 299???
- Ποιος από δαύτους μπορεί να φωνάξει «ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ» χωρίς να τρέμει μήπως στο σήκωμα κάποιας πέτρας βρεθεί από κάτω γραμμένο και το δικό του το όνομα???
- Ποιος από δαύτους μπορεί να μας προσδιορίσει τις 5 κορυφαίες προτεραιότητες του κόμματος του για την επόμενη διετία, αποδεικνύοντας μέσα από αυτές, πως θέτει αδιαπραγμάτευτα στο κέντρο της προσοχής του την Ελλάδα, το λαό της, το μέλλον μας και να σκιαγραφήσει μέσα από αυτές την προδιαγραφόμενη προοπτική???
- Ποιος από δαύτους ξέρει τι σημαίνουν οι λέξεις «ΕΥΘΙΞΙΑ» και «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ???

Η απάντηση είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ. .. ΚΑΝΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ …ΚΑΝΕΙΣ.

Αυτό το πολιτικό σύστημα …ΚΙΟΤΕΨΕ.

Γιατί αυτοί που το στήριξαν και με τη συμπολίτευση και με την αντιπολίτευση τους, δεν κατάλαβαν το απλούστερο. Η πιο σωστά αρνήθηκαν το στοιχειώδες.

Αναλώθηκαν στη διαχείριση, στη διαχείριση κονδυλίων, πολιτικών, ντιρεκτίβων, θεωρητικών αντιπαραθέσεων, εμμονών και ανικανότητας να συναισθανθούν τις αλλαγές στο σύγχρονο κόσμο.

Δεν συνειδητοποίησαν πως ένα πολύ μικρό μέρος της διεθνούς πολιτικής ξετυλίγεται πλέον πάνω στο τραπέζι η στα πεζοδρόμια του αγώνα.

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

Κι αυτό απαιτεί:
- Θάρρος για να τα δεις…
- Τόλμη για να τα αγγίξεις…
- Αποφασιστικότητα για να τα αποκαλύψεις…
- Τσαγανό για να τους αντισταθείς…
- Σχέδιο και συνείδηση για να τα αποτρέψεις.

Σ αυτά οι 300 κρίθηκαν. Και …ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΟΙ.

Το Βατερλώ των 300, δεν το έφεραν μόνο οι έξωθεν σχεδιασμοί.
Αυτά που κυρίως το επισφράγισαν ήταν τέσσερα πράγματα:
1. Ο αδικαιολόγητος «ενοχισμός» τους απέναντι σε αξίες κρυστάλλινες και προσεγγίσεις ξεκάθαρες…
2. Η αμπελοφιλοσοφίες τους στον τρόπο με τον οποίο αναλώθηκαν καταγινόμενοι με έννοιες που έχουν μεν μια λεκτική γοητεία, η οποία όμως μετατρέπεται σε δηλητήριο αν τις προσεγγίσεις ξεκομμένα από την αλήθεια και τους δόλιους σχεδιασμούς.
3. Οι εμμονές τους σε απόψεις αδιέξοδες δοκιμασμένες και περιφρονημένες από την ίδια τη ζωή και την αλήθεια.
4. Ο καριερισμός και η χωρίς αρχές φιλοδοξίες.

Ο καθένας απ αυτούς ξέρει το ειδικό βάρος που είχε κάθε μια απ αυτές τις αιτίες στο δικό του πολιτικό ολίσθημα - κατήφορο.

Κανείς όμως δεν μπαίνει στον κόπο να κοιτάξει τη μούρη του στον καθρέφτη.
Και όσοι τόλμησαν να τη φτύσουν μετά το κοίταγμα, το έκαναν για να μη ματιαστούν και όχι γιατί αηδίασαν με την κατάντια τους.

Γιατί να σε ψηφίσουμε λοιπόν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???
Στην οικονομία τα σκάτωσες…

η συνέχεια εδώ: http://ellinikoforum.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/05/blog-post_7997.html

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...