31/5/09

Ο Εχθρός εντός των τειχών


"For some people, it is hard to believe that Greeks are converting to Islam. But it is true. Contrary to popular belief, we are not Turks but Greeks who choose to enter Islam..." - Ελληνες Μουσουλμάνοι.

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος κ. Ναΐμ Ελγαντούρ περιμένει την απάντηση απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια για να αποκτήσει η Αθήνα...μιναρέ και νεκροταφείο και να βγαίνει ο...Χότζας να διαλαλεί στο λεκανοπέδιο της Αττικής το κήρυγμα του Αλλάχ! Και όπως συμπληρώνει «εάν και από εκεί δεν έχουμε απάντηση ή εάν δούμε ότι, παρά τη θετική του στάση, εξακολουθεί να μην γίνεται τίποτα, ο μόνος δρόμος είναι τα ευρωπαϊκά όργανα»!
Παράλληλα κινητοποιούν και την παγκόσμια κοινότητα των Ελλήνων μουσουλμάνων και «τους ζητάμε υποστήριξη στον αγώνα μας. Αρχικά, απλώς να ρωτήσουν τους παπάδες στις ενορίες τους εάν θα δέχονταν τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα». Δεδομένων των πρόσφατων δηλώσεων του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, ο οποίος έκανε λόγο για «αυτονόητο και απαράγραπτο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να απευθύνεται ελεύθερα στον Θεό του», οι Ελληνες μουσουλμάνοι έχουν εξασφαλισμένη τη θετική απάντηση των ιερέων - εκτιμά η "Καθημερινή" και η εφημερίδα του κ.Αλαφούζου συμπληρώνει:
"Η Αθήνα, μια πόλη στην οποία ζουν σήμερα περισσότεροι από 700.000 μουσουλμάνοι, αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο. Για τις λατρευτικές τους ανάγκες, οι μουσουλμάνοι εξυπηρετούνται σήμερα από τα περίπου 100 άτυπα τζαμιά που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, σε διαμερίσματα, γκαράζ, αποθήκες και υπόγεια. Ακόμα κι αυτός ο τρόπος άσκησης των θρησκευτικών τους καθηκόντων, πάντως, δεν γίνεται ανεμπόδιστα. Πριν από λίγους μήνες, η Νομαρχία Αθηνών επέβαλε πρόστιμα 60.000 ευρώ και 30.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη υπόγειου πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία που χρησιμοποιείτο σαν άτυπο τζαμί, επειδή δεν υπήρχε ειδική άδεια «ευκτήριου οίκου». Η απόφαση αυτή είχε πυροδοτήσει μια από τις μαζικότερες (έως τότε) κινητοποιήσεις μουσουλμάνων στην Αθήνα, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή άνω των 1.000 πιστών, οι οποίοι ζητούσαν αξιοπρεπή χώρο λατρείας".
Να θυμίσουμε οτι δεν χτίσθηκε μιναρές στην Παιανία (το 2000 ενόψη υποτίθεται των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και το...κόψιμο που τους έπιασε όλους που άραγε θα προσεύχονταν οι μουσουλμάνοι αθλητές και επισκέπτες που θα έρχονταν!!) - Ο Χότζας δηλαδή θα υποδέχονταν πρωι, μεσημέρι και βράδυ τους ταξιδιώτες απο και προς την Ελλάδα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, ώστε ΟΛΟΙ όσοι χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο της Αθήνας να τους εντυπωθεί στο μυαλό η αίσθηση ότι έρχονται ή φεύγουν απο μια μουσουλμανική χώρα! - χάρη στον αείμνηστο αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής απεφεύχθη εκείνο το...μακιαβελικο ανοσιούργημα. Τελικά είπαν να το φτιάξουν μαζί με το γήπεδο του ...Παναθηναϊκου και τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ στον...Ελαιώνα. Τα λεφτά τα έβαζε και τα βάζει....η Σαουδική Αραβία!
Το 2006 η ΝΔ είπε - και ψήφισε στη βουλή - οτι θα γίνει ο μιναρές (και το νεκροταφείο) στο Βοτανικό σε 16 στρέμματα που σήμερα χρησιμοποιεί το Πολεμικό μας Ναυτικό και θέλει 5 εκ.ευρώ για να...μεταστεγαστεί - προφανώς οι Σαουδάραβες θα τα δώσουν....
Δεν χωρά αμφιβολία οτι το "μεταναστευτικό" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για τη χώρα(μετά την οικονομική κρίση και ανέχεια), αφού ΔΕΝ υπάρχει η παραμικρή πολιτική. Ούτε για τους νόμιμους μετανάστες,ούτε για τα παιδιά τους που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν στην Ελλάδα, ούτε για τους λαθρομετανάστες, ούτε για το πως άνοιξαν οι κερκόπορτες και η ορθόδοξη χριστιανική Ελλάδα σε 5-10 χρόνια θα είναι άλλη μια μουσουλμανική χώρα (αφού οι έλληνες θα είναι μια...μικρή μειοψηφία).
Το ΓΙΑΤΙ πάμε ολοταχώς προς τα εκεί, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να το πει κανείς. Οι πολιτικοί μας δυστυχώς ήταν μικρά, άβουλα και μοιραία ανθρωπάκια - και δεν είναι υπερβολή - που προφανώς το μόνο προσόν επιλογής και ανέλιξης τους ήταν ακριβως αυτό:Πόσο μικροί και διεφθαρμένοι ήταν. Προκειμένου να ανοίξουν τις κερκόπορτες και να εφαρμόσουν πιστά τις εντολές και οδηγίες ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ της Ελλάδας. Ισως πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα εθνοκάθαρσης ενος λαού "απο τα μέσα". Το να γεννηθεί και να μεγαλώσει ΣΗΜΕΡΑ ένας έλληνας ή μια ελληνίδα, το να υπάρξει παιδί απο ΕΛΛΗΝΑ είναι μεγαλύτερο κατόρθωμα και απο το ανέβει κάποιος στα Ιμαλάϊα.
Σήμερα βιώνουμε πογκρόμ εξόντωσης των Ελλήνων "απο τα μέσα". Τα κόμματα (απο το...πράσινο φίδι του Αλαφούζου που ακούει στο όνομα "πράσινοι-οικολόγοι" και τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το δικομματικό τέρας) απλά χρησιμοποιούνται ως κέλυφος γι αυτό το έργο(πως φόρεσε ο λύκος την προβιά του προβάτου...). Η Πόλη έπεσε "απο μέσα"....
Δυστυχώς προδοθήκαμε...
Για να μην παρεξηγηθούμε. Οι απλοί μουσουλμάνοι, όπως και κάθε άλλης θρησκείας οι άνθρωποι επάνω στη Γη(ή στην Ελλάδα), είναι σαν και εμας. Θέλουν να ζήσουν την ζωή τους όσο μπορούν καλλύτερα. Και ψάχνουν ένα καλύτερο αύριο. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Εμείς εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για το πως οι έλληνες πολιτικοί εξόντωσαν και εξοντώνουν τους έλληνες σε ένα πογκρόμ εθνοκάθαρσης "απο τα μέσα". Αυτό είναι το πρόβλημα....(και επίσης κατάντησαν την ορθοδοξία, μια θρησκεία των Gay και της...ζαρτιέρας - δηλαδή της απόλυτης ξεφτίλας...).


http://orfni.blogspot.com/

4 σχόλια:

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΞΑΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ είπε...

Άκυρη και άκαιρη παρέμβαση Ιερώνυμου για τα επεισόδια με τους λαθρομετανάστες

Τετάρτη, 27.05.09


Στο θέμα των πρόσφατων γεγονότων παρενέβη ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αργοπορημένος για μία ακόμη φορά.

«Το ευρύτερο δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας είναι δικαίωμα θεμελιώδες» σχολίασε ο κ. Ιερώνυμος, προσθέτοντας όμως ότι «κάθε εκδήλωση βίας στο όνομα της οποιασδήποτε θρησκείας, απ΄ όπου και αν προέρχεται, είναι απόλυτα καταδικαστέα».

Και κατέληξε λέγοντας πως: «η ειρηνική συνύπαρξη ανθρώπων με διαφορετικά πιστεύω, στο πλαίσιο πάντα των νόμων της Πολιτείας, αποτελεί βασική προϋπόθεση της κοινωνικής συνοχής και εκφράζει απόλυτα τη μακραίωνη πολιτιστική και πνευματική μας παράδοση».


Εκτός του ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου κύριε Αρχιεπίσκοπε είστε και εκτός πραγματικότητας. Σε μία Ελλάδα που έχει στενάξει από την εγκληματικότητα και τα έκτροπα εξ αιτίας της λαθρομετανάστευσης προβήκατε σε ετεροχρονισμένες γενικολογίες, αοριστίες χωρίς να παίρνετε θέση για το ποίμνιό σας που υποφέρει. Μας έχετε συνηθίσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις...δεν περιμέναμε να ακούσουμε και τίποτα καλύτερο. Επίσης ας μας διευκρινίσετε από πότε η μακραίωνη πολιτιστική μας παράδοση και η κοινωνική μας συνοχή συμπεριλάμβαναν πάνω από 3 εκατομμύρια μουσουλμάνους. Μήπως εννοείτε επί τουρκοκρατίας; - όπως είχε πει και η Ρεπούση όταν ζούσαμε τρισευτυχισμένοι με το τουρκικό φέσι;-... Γιατί δεν πάει πουθενά αλλού το μυαλό μας.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην τρελλαθούμε εντελώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.Υπάρχουν κάποιοι καθολικοί,κάποιοι άθεοι και οι υπόλοιποι είναι ορθόδοξοι έστω τύποις οι περισσότεροι. Αυτά τα κατασκευάσματα δεν τα καταπίνουμε δεν θα πέσουμε στο λάκκο που μας σκάβουν.Και οι μουσουλμάνοι της Θράκης δεν είναι Τούρκοι αλλά εξισλαμισμένοι Έλληνες όπως και οι Πομάκοι είναι και αυτοί Θράκες όπως και οι Τουρκοκρητικοί λεγόμενοι είναι Κρήτες εξισλαμισμένοι.Άντε γιατί η παραπαιδεία και η ασχετοσύνη έχουν καταστρέψει το μυαλό των ανθρώπων και δεν ξέρουν τι λένε,έτσι βέβαια εξηγείται γιατί οι κατέχοντες (περιούσιοι) θέλουν τους λαούς αμόρφωτους,για να τους λένε ότι μαλακία θέλουν και αυτοί να την τρώνε αμάσητη,άντε γιατί σε λίγο θα μας πούνε να γκρεμίσουμε την Ακρόπολη για να χτίσουμε το ναό του Σολομώντα για να έχουν και οι Έλληνες Εβραίοι το ναό τους.Μήπως να χτίζαμε και ένα τοτέμ για τους Ινδιάνους;Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Να την ζήσουν την ζωή τους, όχι όμως στην Ελλάδα και μαζί μας. Θα πρέπει να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός με δημοψήφισμα εάν θέλει η Ελλάδα να μετατραπεί σε μουσουλμανική θεοκρατική χώρα. Ποία είναι η ύψιστη πολιτική αξία που μεταλλάσσει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα; Μας ρώτησαν εμάς εάν θέλουμε στην πατρίδα μας αμόρφωτους και άξεστους ταλιμπάν σαν συμπολίτες μας; Πως είναι δυνατόν μία μειοψηφία «προοδευτικών και δημοκρατικών» πισογλέντηδων να αποδομεί τα συνεκτικά στοιχεία που έκαμαν αυτό τον τόπο Έθνος; Ελληνες ξεσηκωθείτε εναντίων των πολιτικών και των λαθρομεταναστών, αύριο θα είναι αργά. Δυναμική αντίσταση τώρα !

Ανώνυμος είπε...

Να ανοιξουμε τα σύνορα μας ΤΩΡΑ και να πνίξουμε την Ευρώπη ολόκληρη με τους συμπαθεις τους μουσουλμάνους. Ουτε τους καλέσαμε, ουτε μας σέβονται που τους τρέφουμε και τους ελεουμε. Αντίθετα μας τους φερανε. ΤΩΡΑ ομως, ή θα παψουν αυτο το παιχνιδάκι τους με τα πρακτόρια τους ή θα τους πνίξουμε με τα μουσουλμανικά τους δώρα. Πως λέμε " επιστρέφεται στον αποστολέα"? ετσι ακριβώς στο ίδιο περιτύλιγμα και με τον ίδιο φιόγγο. Οσο για τον Αρχιεπίσκοπο, δεν μπορώ να πώ τίποτα άλλο παρα μονάχα αυτό. "ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται οτι περιαγετε την θαλασσαν και την ξηραν ποιησαι ενα προσηλυτον και οταν γενηται ποιειτε αυτον υιον γεεννης διπλοτερον υμων"

29 Μαρτίου 1999. Η 6η ημέρα της επιδρομής του ΝΑΤΟ κατα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας. Βομβάρδιζαν και τους τάφους των Σέρβων

( Από το ημερολόγιο που κρατούσα) 29 Μαρτίου 1999. Κατά την 6η ημέρα των Νατοϊκών επιδρομών στην  Ο.Δ. Γιουγκοσλαβίας, στις 02.10,  βομβαρδί...