31/5/09


"Το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα γιατί έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο"

Γεώργιος Α. Παπανδρέου 28/5/2009

Μετά την παραπάνω δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάστηκε η ανάλογη διαφημιστική καμπάνια για να αποδείξει του λόγου το αληθές! Σήμερα σας παρουσιάζω σε αποκλειστικότητα τη νέα αφίσα...ΠΑΣΟΚΠρώτα τα ζώα(δηλαδή ο ...πολίτης!)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κυριε χαντζαρα.ωρα 13.30 περιπου ακουγοντας τον ραδιοφωνικο σταθμο σπορ fm αθλητικος παραγωγος ονοματι ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ εκανε εξωφρενικα σχολια σε αθλητικο ραδιοφωνο για την εθνικη μας ταυτοτητα και περιπου μας ελεγε οτι ειμαστε μπασταρδοι και οποιος δεν το δεχεται ειναι περιπου θιασωτης της αρειας φυλης!

επισης ως αλλος στρατηλατης μας ελεγε και εκανε προπαγανδα μεσα απο ενα σταθμο μεγαλης ακροαματικοτητας στους ακροατες του οτι η ελλαδα το 1920-1922 εκανε ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στην μικρασια και ανελυε ωσαν στρατηλατης το ιμπεριαλιστικο της γραμμης αφιον καραχισαρ.


μαλιστα ο κυριος αυτος(παλαια εργαζοταν στον 902 και μαλλον κομμουνιστης) εμφανισε και καποια μηνυματα[αγνωστο αν ηταν αληθινα}ακροατων οπου λιγο ως πολυ καποιος του ελεγε οτι ολοι μπασταρδοι ειμαστε και ο ιδιος ο ακροατης ειναι αεκτζης και αναρχοκομμουνιστης!

καποιο αλλο μηνυμα οταν του ειπαν οτι οι βασκοι ειναι κελτες και ο πολιτισμος τους εχει ριζες απο τις αρκαδικες αρχαιες αποικιες,τον εβγαλε απο τα ρουχα του και αρχισε να λεει οτι ηρθαν τα λιακοπουλακια!

και ακομη οτι οσοι δεν συμφωνουν μαζι του ειναι κοροιδα που τους πουλαει βιβλια αυτος ο λιακοπουλος!!

οταν δε εμφανισε καποιο μηνυμα που του ελεγε οτι στην μικρασια καναμε απελευθερωτικο πολεμο,αρχισε να φωναζει οτι εχετε λαθος και οτι διαβαζουμε λαθος το χρονο της ιστοριας!{sic}.και οτι περιπου ειμαστε κοροιδα και παραμυθιασμενοι που το λεμε και να σκεφτουμε οτι οι μεγαλες δυναμεις μας εβαλαν να κανουμε τους ιμπεριαλιστες για μια φορα και τα σκατωσατε η κατι τετοιο.

ας θυμισω οτι ο σπορ fm αθηνων εχει πολλους παραγωγους τετοιων αποψεων στις εκπομπες του[μαλιστα τουλαχιστον 3 ειναι και στελεχη και υποψηφιοι με τον συριζα συχνα],κινουμενοι σε αντιληψεις των γνωστων ποια συνιστωσων κυριως του συριζα αλλα και αλλων κομματων.

οτι επισης ενας εκ των βασικων μετοχων του ονοματι χελακης ειναι και στελεχος του συριζα!

και οτι συχνα στο ονομα της ''δημοκρατιας''[αλα καρτ φυσικα..] δινει λογο στο σταθμο στους καταληψιες κουκουλοφορους-πλιατσικολογους των δρομων και τα προπαγανδιστικα λογιδρια μισους τους!αλλη παγκοσμια πρωτοτυπια της κατακα(η)μενης ελλαδας!

η αλωση της παιδειας εχει προχωρησει πολυ βαθια και ο αγωνας κατηχησης στις νεες γενεες που βομβαρδιζονται απο (εθνο)μηδενισμο τεινει να γινει μαζικος και το χειροτερο μη αναστρεψιμος για τις μελλοντικες γενεες.