31/5/09

Ισλαμοφοβία και Κομμουνιστές.


Όταν βλέπεις τους διάφορους διεθνιστές και κομμουνιστές, να υπερασπίζονται την ισλαμική Θεοκρατία, και να μάχονται την "ισλαμοφοβία " , ειναι σαφές ότι βρήκαν νέο Χορηγό.
Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη....................

deltio 11

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξωμότες,αυτή είναι η λέξη για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι παρότι έχουν γεννηθεί από Έλληνες γονείς μισούν κάθε τι ελληνικό,ακούν για Ελλάδα και αρρωσταίνουν,ακούν για Ελλάδα και θέλουν μα εξαφανίσουν κάθε τι ελληνικό,αυτοί είναι οι χειρότεροι εχθροί για το έθνος και μη σας ξεγελά το ότι είναι Έλληνες και σας πιάνουν συναισθηματισμοί αυτή τη στιγμή είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί και είναι εντός των πυλών.Το φαινόμενο αυτό μη σας παραξενεύει,συμβαίνει ιστορικά από αρχαιοτάτων χρόνων και είναι προνόμιο ελληνικό τα παραδείγματα πάρα πολλά και η λέξη μία ΕΞΩΜΟΤΕΣ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Για το συγκεκριμενο ζητημα της "ισλαομοφοβιας" η σωστη λεξη ειναι γενιτασροι.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ΚΚΕ απο κουνια.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την πολιτικη του Κομματος.
Το να γινουν οι Ελληνες μειοψηφια στον τοπο μας ποιον θα οφελησει?
Οι ανακονωσεις του Κομματος που προσφερουν προστασια σε ολους τους λαθρομεταναστες και στρεφονται κατα της αστυνομιας που δηθεν τους κυνηγαει και της Κυβερνησης που δεν προχωραει στην νομιμοποιηση τους δεν εναι ειλικρινεις και στρεφονται εν τελη σε βαρος των Ελληνων.
Εξω ολοι οι λαθρομεταναστες!
Η Ελλαδα στους Ελληνες!
Ψηφιζουμε διαφορετικα για μια Νεα Ελλαδα!

Ανώνυμος είπε...

Τάχω παίξει στην κυριολέξία. Δεν μπορώ να ψηφίσω κανέναν. Δεν μου πάει ουτε η συνείδηση μου ούτε το χέρι μου. Αδυνατώ να βρω λύση κι απεγνωσμένα ζητάω βοήθεια. Ειναι τέτοια η απαξία της σημερινής πολιτικής ή τέτοιος ο λαός που θέλει το είδωλο του στον πολιτικό καθρέφτη του? Δεν μπορώ δυστυχώς να βρω λύση, ουτε καν με την αυτοεξορία μου σε αλλους τόπους και σε αλλες θάλασσες.
Μα δεν υπαρχει πια ουτε ενας πατριώτης? ενας παντελονάτος πατριώτης? ολοι στην δούλεψη του Μαμουνή? Ελεος!!!