24/5/09

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ


από http://exeisminima.gr/

300 περίπου αλλοδαποί οικονομικοί μετανάστες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Θήβα και αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιούν πορεία απο το κέντρο τη πόλης προς την Αστυνομική Διεύθυνση Θήβας, για να διαμαρτυρηθούν για προσβολή του κορανίου και της θρησκείας τους από αστυνομικό πριν 2 ημέρες στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διενέργεια ελέγχου.
Ακολούθησαν τα πρωτοφανή για μετανάστες επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και σήμερα έχουμε τη συγκέντρωση και στη Θήβα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ τον ψευδοπροφήτη

Το κοράνι ήταν ήδη σχισμένο! είπε...

Κάποιοι βιάζονται να βγάζουν στημένες ειδήσεις

Οι λαθρομετανάστες που συνέχισαν να συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας για τρίτη μέρα σήμερα ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν κάθε μεσημέρι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Πυρπολήσεις, καταστροφές, ληστείες, λεηλασίες. Πατρόνοι τους σε αυτό η ψευτοαριστερά και οι αναρχοφασίστες.




Αφορμή για τη συγκέντρωση μας είπαν ότι στάθηκε το γεγονός πως κάποιος αστυνομικός έσχισε το κοράνι. Σήμερα η αλήθεια φάνηκε κι όλα ήλθαν τούμπα. Δεν τους βγήκε η μπεσαμέλ και είπαν τι πραγματικά συνέβη, το κατά πόσο θα το προβάλλουν ευρέως παραμένει άγνωστο.

Σήμερα ακούστηκε από το ραδιόφωνο αλλά το πέρασαν στα ΨΙΛΑ ως συνήθως.

Ένας λαθρομετανάστης είχε επάνω του σχισμένες σελίδες από το κοράνι. Ήταν διπλωμένες τόσες φορές και με τέτοιο τρόπο που παρέπεμπαν σε κάτι ύποπτο. Ο αστυνομικός - που κατά "σύμπτωση" είχε λάβει μέρος στην επιχείρηση σκούπα την προηγούμενη μέρα, οπότε τους ήταν οικείος- του ζήτησε να δει τι έχει τυλιγμένο στο χαρτί και ως όφειλε να κάνει ξεδίπλωσε τα τυλιγμένα χαρτιά γιατί το θεώρησε ύποτο και έκανε έλεγχο για ναρκωτικά ή άλλες παράνομες ουσίες. Το κοράνι λοιπόν ήταν ΗΔΗ ΣΧΙΣΜΕΝΟ και οι σελίδες που μας έδειξαν ήταν άκρως παραπλανητικές. Τα ΜΜΕ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση σαφώς πατρονάρουν και αυτά με τον τρόπο τους τα επεισόδια μεταδίδοντας ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που οι ΛΑΘΡΟμετανάστες ή οι πατρόνοι τους τους δίνουν.

Είπαμε και σε περασμένη ανάρτηση πως η αστυνομία εχει εξαπολύσει επιχειρήσεις εκκαθάρισης του κέντρου της Αθήνας και των πέριξ περιοχών στην προσπάθειά τους να καθαρίσουν την περιοχή από την παρανομία και την εγκληματικότητα.

Οι λαθρομετανάστες αντιδρούν σε αυτό και το μήνυμα είναι σαφές. Την Αθήνα γουστάρουν να την ελέγχουν αυτοί. Ναρκωτικά, trafficking, λαθρεμπόριο, διαρρήξεις, ληστείες, εμπόριο όπλων και όλα τα καλούδια. Προσχήματα θα βρούν πολλά για να πυρπολήσουν, να καταστρέψουν και να λεηλατήσουν και πάλι. Όσο εμείς τους ανεχόμαστε παραδεχόμενοι την ήττα μας έχουμε να δούμε τρισχειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Αν τολμούσαν να τα κάνουν αυτά π.χ. στην Γερμανία ή στο Βέλγιο ακόμα θα ετρωγαν ξύλο.