3/11/10

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

Πόσο κοντά είναι η ώρα της ανατροπής των φαύλων;;;


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψ. Δημοτικού Συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»

Αυτό το ερώτημα κάνει όλο και πιο καταλυτική την εμφάνισή του, αν κανείς επιχειρήσει να παρατηρήσει με νηφαλιότητα τα τεκταινόμενα στην πολιτική ζωή της χώρας.

Το πολιτικό σύστημα μοιάζει με θηρίο που σπαρταρά και οι πολιτικοί χειρισμοί της υδροκέφαλης ηγεσίας του, δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο παρερμηνείας.
Η απόπειρα του πολιτικού εκβιασμού με στόχο ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, σαφέστατα και δεν αποτελεί το τελευταίο τους χαρτί στην επικίνδυνη φαρέτρα του πολιτικού και όχι μόνο οπλοστασίου τους.
Η κατά παραγγελίαν επανεμφάνιση των «ταχυδρόμων του θανάτου», ούτε τυχαία είναι, ούτε φυσικά και οι στόχοι τους είναι απροσδιόριστοι.


Αυτό που επιχειρείται – και επιχειρείται συντονισμένα – δεν είναι η αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος όπως σκοπίμως διαδίδουν.


Αυτό που επιχειρείται είναι η αντιδραστική ισχυροποίηση και ο εκφασισμός του...


Και επιχειρείται μέσα από την εξασφάλιση των κατάλληλων και βολικών άλλοθι, με στόχο την απόλυτη καταβαράθρωση της ήδη κλονισμένης πολιτικής Δημοκρατίας στον τόπο που τη γέννησε.

Το σκηνικό «σάλτο μορτάλε» που επέλεξαν για τη χώρα μας οι εγκέφαλοι της παγκόσμιας διακυβέρνησης δε τους βγαίνει, και πλέον είναι αδίστακτοι στη διαδικασία επιστράτευσης του συνόλου των εφεδρειών (μηδέ εξαιρουμένων και των παρακρατικών μεθοδεύσεων) προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιτυχή έκβαση του πολιτικού τους πειραματισμού.

Την ίδια στιγμή, η χώρα και η κοινωνία μας είναι ασφυκτικά εναγκαλισμένη με τον όλεθρο.

Η πολιτική ηγεσία του τόπου εμφανίζεται παραιτημένη από κάθε έννοια διαφύλαξης της Εθνικής κυριαρχίας…
Τα ανοικτά μέτωπα που πλέον απειλούν ευθέως ακόμα και αυτήν την εδαφική μας ακεραιότητα κάνουν την εμφάνισή τους απειλητικά…


Και η κοινωνική βάση η οποία θα κληθεί να τροφοδοτήσει και να στηρίξει ευρύτερες πρακτικές πολιτικής και κοινωνικής αποσταθεροποίησης, στηριγμένη ακόμα και στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ισλαμικού φονταμενταλισμού, έχει πλέον «ενσωματωθεί για τα καλά στην καθημερινότητά μας, μέσα από τις στρατιές των λαθρομεταναστών που έχουν αλώσει κυριολεκτικά τη ζωή μας.

Το σύνολο του πολιτικού συστήματος, αρκείται στο ρόλο του θεατή αυτής της εφιαλτικής πραγματικότητας, και δείχνει άτολμο και αμήχανο, και φυσικά από κάθε άποψη απρόθυμο να συναισθανθεί το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις.


Σε αυτές τις συνθήκες, ο πολίτης της Αθήνας βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την ουσιαστικότερη πρόκληση στην ιστορία αυτής της πόλης.


Ο πολίτης της Αθήνας οσονούπω θα κληθεί να επιλέξει τη στάση του, σε ένα δίλημμα καθοριστικό για την επόμενη μέρα.

Ή θα επισφραγίσει με την ανοχή και την παθητική του στάση το κύκνειο άσμα της πόλης του αλλά και της χώρας ολόκληρης…
Ή θα ανταποκριθεί στην κορυφαία πρόκληση της ιστορίας απέναντι στην ίδια του την πατρίδα.

Δεν υπάρχει Τρίτη επιλογή…
Δεν υπάρχει μέση λύση…
Δεν υπάρχουν μισόλογα…


Και το βέβαιο είναι πως κάθε συμβιβασμός σήμερα, φέρνει όλο και πιο κοντά την ημέρα του πραγματικού εφιάλτη.

Στις 7 του Νοέμβρη ο πολίτης της Αθήνας πρέπει να τους τσακίσει τη μαγκιά.
Στις 7 του Νοέμβρη ο πολίτης της Αθήνας πρέπει να τους κάνει να αισθανθούν πως η ημέρα του τέλους τους πλησιάζει.
Στις 7 του Νοέμβρη ο πολίτης της Αθήνας πρέπει να τους δείξει πως είναι αποφασισμένος να πάρει στα χέρια του τις τύχες αυτού του τόπου, και ότι το καλύτερο γι αυτούς είναι να παραιτηθούν από κάθε απόπειρα αντίστασης μπρος στην κορύφωση της πολιτικής οργής του.

Το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» είναι η αρχή του μεγάλου και όμορφου αγώνα μας.
Είναι το όπλο στα χέρια μας που οφείλουμε να το στρέψουμε στον κρόταφο των αδίστακτων που φτηνοπούλησαν την πατρίδα μας και τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού.

Και πρέπει να γίνει η ταφόπλακα αυτών που επεχείρησαν με τρόπο αδίστακτο να τσαλακώσουν την αξιοπρέπειά μας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ηλίου (του πασοκ) φαεινότερο οτι οι επιθέσεις εναντίον πολιτών θα πολλαπλασιαστούν. Οι δράστες κατά την γνώμη μου θα προέρχονται από όλες τις "φυλές του Ισραήλ", των ημεδαπών φυσικά μη εξαιρουμένων. Το βλέπω στα πρόσωπα, το διακρίνω στο βλέμμα των "λάθρο" και των ημεδαπών περιθωριακών. Είναι έτοιμοι για όλα γιατί δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα. Για πολλούς από αυτούς η φυλακή είναι μιά λύτρωση. Έχετε σκεφτεί ποτέ οτι οι άστεγοι λαθρομετανάστες, ακόμη και παραπηγματούχοι ρομά της Αθήνας, ζούν σε πιό άθλιες συνθήκες από αυτές που τους εξασφαλίζουν οι Ελληνικές φυλακές; Άν φυσικά μπούνε μέσα γιατί τις περισσότερες φορές τους παίρνουν τα αποτυπώματα και τους αφήνουν ελεύθερους. Κατ' αυτή την έννοια οι μικροπωλητές λαθραίων μαϊμού ειδών και DVD ή και κλεμμένων κινητών τηλεφώνων, ακόμη και οι πρεζέμποροι, ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ οτι εξασφαλίζουν τα προς το ζην ώστε να μην προβούν σε χειρότερα εγκλήματα όπως ανθρωποκτονίες. Έμμεσα το έχουν πει όλοι και ο Κακλαμάνης. Οτι αν δεν εξασφαλίσουμε στους λαθρομετανάστες ένα πιάτο φαγητό, μέσα από τα συσσίτια του Δήμου, θα μας φάνε όλους ζωντανούς. Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πάει ο Παπανδρέου στη ουάσινγκτον ντι σι, επίσημη επίσκεψη να παρει οδηγιες απο τον ηλιοκαμμενο χουσειν Ομπάμα.
Εκεί που εκαθονταν στην ταβλα και τα ελεγον, αντηλλασσαν σαχλαμαρες για χαζομαραφετια ηλεκτρονικα κτλ.,κανα γυαλι για μοστρα τζοκινγκ,κανα κουπι για κανο, πετάει ο ΓΑΠ στον χουσειν:

-Ρε συ Μπαράκ,δεν αφηνουμε τις μαλακιες, να σε ρωτήσω κάτι; Πώς τα καταφέρνεις να φαινεται οτι διαχειρίζεσαι τόσο αποτελεσματικά μια τόσο ψευτικη θέση όπως του προέδρου των ΗΠΑ, κάνεις την πολιτική σου και μετρας και γενικώς ποιό είναι το μυστικό σου και είσαι φιγουρινι και περνιεσαι για ξυπνιος απο το λαο,ενω εγω κινδυνευω να φαω ξυλο;

-Α, είναι απλό, Τζεφ, απαντάει ο Ομπάμας. Το μυστικό είναι να την έχεις ψαγμενη με πονηρους υπουργούς και παρατρεχαμενους στην αντμινιστρασιον σου, που να βασίζεσαι στα brains τους για να νομιζουν ολοι οτι φιξαρεις τα προβλήματα.

-Δηλαδή; Ξαναρωτάει ο αρχων ΓΑΠ. Φέρε μου ένα παράδειγμα να καταλάβω καλύτερα τί εννοείς.
-Μισό λεφτό Τζεφ, κάνει μια ετσι ο Ομπάμα.

Σηκώνει την τηλεφωνα και παίρνει τον αντιπρόεδρα των ΗΠΑ, το Τζο Μπάιντεν που κοπροσκυλιαζει σε ενα γκολφ κλαμπ στο φλοριντα μπεκροπινοντας.

-Έλα, αμπντουλ, ο Πρόεδρας. Φωναζεις τον τζο λίγο;
Έρχεται ο Μπάιντεν.

-Ορίστε Πρόεδρα.
-Να σε ρωτήσω κάτι ρε Τζο. Ας υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έχουν ένα παιδί που δεν είναι ούτε αδερφός ούτε αδερφή σου. Ποιός είναι;
-Εύκολο, Πρόεδρε, απαντάει ο Μπάιντεν. Εγώ είμαι αυτός.

-Αντερσταντ τί εννοώ Τζεφ; γυρνάει στον Παπανδρέου ο Ομπάμα.

Ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ λοιπον γυρνάει στην Αθήνα ζορισμενος ασχημα και αποφασίζει να διαπιστώσει κι εκείνος με τη σειρά του πόσο ξυπνιοι είναι οι δικοι του της παπανδρεοκομπανιας αντμινιστρεισιον του ΠΑΣΟΚ. Φωνάζει λοιπον απο το απεναντι σουβλατζιδικον τον Πάγκαλο.

-Ριχτα μου Προεδραρα,γκιβ ιτ το μι, λέει ο Πάγκαλος σκουπιζοντας τα λαδια στο πουκαμισο.
-Δε μου λες ρε Θόδωρα,του λεει ο αρχοντας. Ας υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έχουν ένα παιδί που δεν είναι ούτε αδερφός σου ούτε αδερφή σου. Ποιός μπορεί να είναι;

Ο Πάγκαλος φρακαρει και μπλουμ παθαινει καψιμο στο διαφορικο της σακουλοκοιλιας.

-Χμμμμ,ουφ,προυου,γκρρρ,ακουγεται και ξυνει το κεφαλι.
-Τι επαθες θόδωρα;
-Γκρρ,τιποτα με πειραξε η σουβλακοπιτα και εχω φαγουρα στη κουτρα απαντα ο θοδωρας.
Αυτό που με ρωτάς θέλει σκέψη Πρόεδρε. Να το ψάξω λίγο και θα σου απαντήσω.

Πάει λοιπόν ο Πάγκαλος στους δικούς του κολαουζους δοτους και υπουργους και τους θέτει το πρόβλημα που του βαλε ο Παπανδρέου. Ξανα μανα ομως αρχιζουν τα ρεψιματα,ο παπακωνσταντινου λεει ο ραγκουσης,ο ραγκουσης λεει η αννα νταλαρα ειναι,ο αδελφοθεος νικ λεει ο κισινγκερ,εν τελει κανείς δεν μπορούσε να απαντήσει καταφατικα. Ο Πάγκαλος αρχίζει να ζοριζεται. "Ε ρε πούστη,γαμω το σπιτι μου πρωινιατικα, ρόμπα θα γίνω στον πρόεδρα,με τις μαλακιες ερωτησεις του, δεν μπορώ να απαντήσω μια ερώτηση απλη κοτζαμ βιτσεπρεζιντεντε". Κάποια στιγμή παίρνει το μάτι του εκει στη βουλη στα ξεφωτα τον Κακλαμανη να περνάει κυνηγωντας καμμια ψηφο και μοιραζοντας τσαπελες απο το κτημα του.

-Νικητα,Νικητααα , του φωνάζει τρέχοντας προς το μέρος του. Θέλω τη βοήθειά σου.
-Πες μου Θοδωρή, λέει ο Κακμαν.
-Νικητα, ας υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έχουν ένα παιδί που δεν είναι ούτε αδερφός ούτε αδερφή σου. Ποιός μπορεί να είναι;
-Έλα ρε Θοδωρη, απλό είναι, απαντάει ο Νικητας. Εγώ είμαι αυτός!

Χαρούμενος ο Πάγκαλος πάει στον Παπανδρέου.

-Πρόεδρε, τη βρήκα την απάντηση στην ερώτησή σου!
-Αχα, γεα, κάνει ο Παπανδρέου κανοντας τζοκινγκ στο διαδρομο! Λοιπόν, ποιό είναι το περσον που ψάχνουμε να βρούμε ρε θοδωρα( κανει συγκαταβατικα..);
-Είναι απλό, λέει ο Πάγκαλος. Ο Νικητας Κακλαμανης!

Ο Παπανδρέου ακούγοντάς τον παθαινει κρασαρισμα στο μπρειν,καιει σκληρο,κατεβαζει ρολα στον κεντρικο επεξεργαστη.

-Τί λες γιου spanakomaria ,βρε χοντρε αποτυχημενε βαισπρεζ με σημαια στον αερα να ανεμιζει μπουλσιτς!
...και συνεχίζει μετα απο ντιλιτ και ριστορ στο μπρειν του:

-Η σωστή απάντηση βρε ιντιοτ είναι ο Τζο Μπάιντεν !!!!

Ανώνυμος είπε...

(Και στο βαθος ακουγεται η φωνη της μαμυ Μαργκαρετ,"Μπραβο μαι σαν,παιρνω τον Τζο να τον ινφορμ για τα αποτελεσματα"...)

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΙΚΟ,ΣΥΡΙΖΑ,ΧΡΗΜΑ,ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ,ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ, ΜΠΟΥΧΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΛΟΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ....

έγραψε το antiitroktiko
Η αποκάλυψη ότι ο ένας από τους καταζητουμενους τρομοκράτες για τα δέματα-βόμβες είναι γιός εν ενεργείας δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Νέου Ψυχικού λέει πολλά για το μπαχαλο που επικρατεί στη ελληνική κοινωνική δομή. Η μητέρα του 21χρονου συμμετέχει ως αντιπολίτευση στο Δήμο του Νέου Ψυχικού και ανοίκει στον συνδυασμό που είχε κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ο Βασίλης Χήτος με άμεση πληροφόρηση εκ των έσω έβγαλε πρώτος την είδηση.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/blog-post_7564.html

Ανώνυμος είπε...

O ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ....


Οι αστυνομικοί κυνηγούσαν πακέτα-βόμβες και οι ληστές έκαναν... πάρτι

Ως γνωστόν ο... λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Συνολικά 13 δράστες “χτύπησαν” χθες σε όλη της Αττική και οι αστυνομικοί κατάφεραν να “βάλουν στο χέρι” μόνο τον έναν.

Από τις επτά ως τις οκτώ το απόγευμα σημειώθηκαν συνολικά τέσσερις ληστείες. Εκτός από τον υπάλληλο ενός ξενοδοχείου που είδε το ληστή να τον απειλεί με σύριγγα, στις επτά και πέντε το απόγευμα ένας άνδρας είδε την κάννη ενός όπλου την ώρα που πήγε να παραδώσει μια πίτσα στο Ζεφύρι. Ο δράστης του άρπαξε τις εισπράξεις και έγινε καπνός.

Δέκα λεπτά αργότερα ένας άνδρας που προχωρούσε στην οδό Ζησιμοπούλου στο Π. Φάληρο ήρθε αντιμέτωπος με δυο μαχαίρια. Οι ληστές του άρπαξαν το κινητό και εξαφανίστηκαν.

Μισή ώρα αργότερα έπεφτε θύμα ληστείας ένας οδηγός ταξί στη Καλλιθέα. Οι δύο άνδρες που του έκαναν νόημα στην οδό Καλυψούς του επιτέθηκαν και του άρπαξαν το κινητό του.

Ο Παλαιστίνιος που άρπαξε την τσάντα μιας γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας δεν πρόλαβε να πάει μακρυά. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Τα χαράματα, την ώρα που ένας πεζός έπεφτε αναίσθητος σε πεζοδρόμιο της Καλλιθέας χτυπημένος από δύο ληστές, στην Ηλιούπολη ακόμη ένας οδηγός ταξί έπεφτε θύμα ληστείας.

Τρεις ληστές έβγαλαν μαχαίρια και του άρπαξαν τα χρήματα και τα κλειδιά του ταξί

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/blog-post_4869.html