8/11/10

ΑΚΥΡΕΣ ΝΟΜΙΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τα πραγματικά και όχι τα εικονικά αποτελέσματα στον Δήμο Αθηναίων είναι :
Κακλαμάνης 20.19%- Καμίνης 16,5%.

Εάν επέτρεπαν την κάθοδο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, θα τους κερδίζαμε εύκολα.

Οι εκλογές στον δήμο της Αθήνας είναι πολιτικά άκυρες. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 180.679. Δηλαδή το 38,42% των εγγεγραμένων. To 2009 στην Α. Αθηνών είχαν ψηφίσει μαζί με τους λαθροψηφοφόρους 312,917. Τώρα, ψήφισαν μαζί με τους λαθροψηφοφόρους μόνο 196.405. Δηλαδή, 116.512 Αθηναίοι , (περίπου το 23%), προστέθηκαν στην (συνειδητή) αποχή.
Με τα δεδομένα των εθνικών εκλογών του 2009, το ποσοστό του Κακλαμάνη που έλαβε μόνο 63.180 ψήφους , θα ήταν 20.19%. Με τα δεδομένα των δημοτικών του 2006, που ψήφισαν 297.004 , θα ήταν 21,27%. Ο Συριζοπασόκ Καμίνης, έλαβε μόνο 51.300 ψήφους. Δηλαδή με την συνήθη συμμετοχή θα έπαιρνε 16.5%.

Τα Άκυρα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, όπως αποφασίστηκε την Παρασκευή είναι κοντά στις 10.000.

Σπύρος Χατζάρας

5 σχόλια:

Theoprovlitos είπε...

Κύριε Χατζαρα,

Εφτασα μπροστα στην καλπη ως αναποφάσιστος αλλα αποφασισμένος να δωσω σαφή ψηφο διαμαρτυρίας πρωτιστως στην νεοταξικη κυβερνηση και το ισχυων πολιτικο συστημα.

Παρ ολο που ενιοτε εχω παρακολουθησει τις εκπομπες σας αγνουσα την υπαρξη του συνδυασμου Ελευθερη Αθηνα.

Η εφορευτικη επιτροπή μου ενεχείρισε ενα πακο ψηφοδελτιων μεταξυ των οποίων και της Ελευθερης Αθηνας συνδυασμός ο οποίος εκ των υστερων μαθαινω οτι ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ.

Και ερωτω

ΓΙΑΤΙ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΚΥΡΩΜΕΝΟΥ (νομιμα ή οχι δεν το εξεταζω εδω) συνδυασμου την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Δεν αποτελει ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ;
Δεν ειναι ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ το μοιρασμα ΑΚΥΡΩΝ ψηφοδελτιων από την εφορευτικη επιτροπή;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ τουλαχιστον στο δικο μου εκλογικο τμημα δεδομενου οτι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ μοιραζε ΠΡΟΑΚΥΡΩΜΕΝΑ ψηφοδελτια;

Ανώνυμος είπε...

EΚΛΟΓΕΣ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ) ΒΙΑΣ
ΚΑΙ (ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΗΣ) ΝΟΘΕΙΑΣ !!!
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΟΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΚΑΛΙΚΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΑΣΟΚ ΣΦΥΡΙΖΑ ΟΕ.!

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ JEFFREY ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Στην οδό Λιοσίων 42 και συγκεκριμένα στο 55ο Δημοτικό σχολείο, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μοιράζουν ψηφοδέλτια σε πακιστανούς αλλά και άλλους λαθρομετανάστες που βεβαίως ψηφίζουν με ελλειπή έγγραφα και πολλοί ίσως και με ψευδή στοιχεία αφού δεν είναι καν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Η νοθεία είναι εξώφθαλμη και προκλητική καθώς γίνεται μπροστά στα μάτια αστυνομικών.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Δεν θα τα καταφέρουν!

Μόλις γύρισα από την κάλπη. Ήμουν στην ουρά για κάνα 20λεπτο. Αυτά που είδα δεν περιγράφονται!!!!

Καταρχάς στην ουρά που περίμενα τη σειρά μου για να ψηφίσω, ήταν 5 άτομα που μιλούσαν αλβανικά και κρατούσαν από μία ροζ ταυτότητα..... Τώρα τι ήταν αυτό δεν γνωρίζω πάντως ψήφισαν κανονικά.

Εάν αυτοί ήταν ομογενείς της Βορείου Ηπείρου και κρατούσαν ταυτότητες ομογενούς, θα μιλούσαν ελληνικά, αντίθετα μιλούσαν μεταξύ τους αλβανικά και μάλιστα μεγαλοφώνως για να μας την σπάσουν στους υπόλοιπους Έλληνες που περιμέναμε στην σειρά.... θέλοντας προφανώς να μας δείξουν ότι τώρα ψηφίζουν και αύριο θα μας κυβερνήσουν...

Εντωμεταξύ, ξαφνικά και ενώ περιμέναμε στην σειρά μας ακόμα, έρχονται και δύο μελαμψοί αλλοδαποί, μάλλον μπαγκλαντεσιανοί ή και πακιστανοί, οι οποίοι μπούκαραν στο εκλογικό τμήμα και ρωτούσαν την δικαστική αντιπρόσωπο με αλαμπουρνέζικα ελληνικά εάν ψηφίζουν εκεί. Της έδειξαν κάτι χαρτιά σε μέγεθος Α4 και η αντιπρόσωπος τους είπε ότι όντως εκεί ψήφιζαν!!!!!!!! Μάλιστα δυσανασχέτησαν που η σειρά ήταν μεγάλη όταν η αντιπρόσωπος τους είπε να περιμένουν τη σειρά τους και επέμεναν να ψηφίσουν αμέσως γκιατί έκει ντουλειά.... λες και εμείς οι Έλληνες περιμέναμε την σειρά μας για να πιούμε καφέ.... Μιλάμε τους έχουν καλομάθει πάρα πολύ....

Εάν μέσα σε 20 λεπτά που εγώ ήμουν εκεί, εμφανίστηκαν συνολικά 7 αλλοδαποί "ψηφοφόροι" σε ένα εκλογικό τμήμα ενώ όλοι οι έλληνες εκεί ήμασταν περίπου καμιά 10αριά στη σειρά, φανταστείτε αναλογικά πόσες χιλιάδες αλλοδαποί σε όλη την Ελλάδα θα ψηφίσουν με μπακαλόχαρτα σήμερα!!!!

Παίδες, δεν πάμε καλά, μιλάμε πλέον καθαρά για εθνική προδοσία και αυτό το ζήτημα πρέπει να προβληθεί από όλους για να δοθούν άμεσα εξηγήσεις από την κυβέρνηση

http://ygro-pyr.blogspot.com/2010/11/jeffrey.html

Ανώνυμος είπε...

Έρευνα για τις ψεύτικες διευθύνσεις μεταναστών!!

Την παρέμβαση του Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης με εντολή του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση προκάλεσε το δημοσίευμα στο ΠΟΝΤΙΚΙ με το οποίο αποκαλύπτεται με στοιχεία και φωτογραφικά ντοκουμέντα, ότι έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν ως μόνιμοι κάτοικοι, μετανάστες από χώρες που έχουν ενταχθεί πλέον στην ΕΕ, και έχουν δηλώσει ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας…

http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/2009-07-11-08-19-41/880-2010-11-02-21-03-43

Ανώνυμος είπε...

Και στο δικό μου εκλογικό κεντρο (Αγ. Ελευθεριος Αχαρνων) μοιραζαν κανονικά τα ακυρωμένα ψηφοδελτια της Ελευθερης Αθήνας στους ψηφοφόρους.
Η υπόθεση αυτή πρεπει να ερευνηθει, τα αποτελέσματα είναι νοθευμένα.
Χρησιμοποιηθηκε η Ελευθερη Αθήνα για την κατασκευή συστηματος άκυρων ψηφοδελτίων.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω μια απορία βρε παιδιά.
Γιατί το ψηφοδέλτιο της ελεύθερης Αθήνας δεν συμπληρώθηκε με πληρότητα έτσι ώστε να μην δώσει δικαιώματα ακυρότητας της συμμετοχής της στις εκλογές;;;;;