11/11/10

ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

« εί εθεώρεις κλέπτη, συνέτρεχες αυτώ, καί μετά μοιχού τήν μερί-
δα ετίθεις »
ψαλμός 49,στιχ. 18


Μετά τό τέλος τού Β΄ παγκοσμίου πολέμου, καί στήν συνέχεια μέ τίς εθνίκες περιπέτειες (πείνα, εμφύλιος, καταστροφές ) πού πέρασε η πατρίδα μας, διαμορφώθηκε μέσα στόν λαό, σιγά-σιγά μιά ατομιστική καί εγωκεντρική νοοτροπία πού εδεχομένως νά τήν δημιούργησε η στέρηση καί η ανάγκη. Πρό πάντων όμως οι εξωτερικές επιδράσεις πού δέχτηκε η πατρίδα μας. Η λαική, κατά μεγάλο ποσοστό, συνείδηση έχασε τίς Ελληνικές-ορθόδοξες χριστιανικές αρχές, καί διολίσθησε σέ ατραπούς ξένες πρός τίς παραδόσεις μας καί τίς πάγιες ηθικές μας χριστιανικές αξίες, καί έγινε επιρρεπής σέ αλλότρια ήθη. Σήμερα τό αποτέλεσμα της μακράς αυτής αλλοίωσης τού κοινωνικού ψυχισμού από τίς ξένες επιρροές των ξενόφερτων καί βεβαίως υποβολιμαίων προτύπων είναι πλέον εμφανής. Αυτό φαίνεται καί εκδηλώνεται σέ όλες τίς εκφάνσεις της κοινωνικής μας συμπεριφοράς πού διατρέχει όλο σχεδόν τό συνολικό υποσυνείδητο τού λαού. Αποτέλεσμα όλων αυτών τών κοινωνικών διεργασιών, είναι η εκδήλωση μιάς ευρείας έκτασης αναξιοκρατίας πού διαχέεται σχεδόν σέ όλο τό κοινωνικό σώμα, σε αρχές καί πολίτες, από κεντρική εξουσία μέχρι τό τελευταίο κρατικό όργανο. Οι περισσότεροι είναι αναξιοκράτες. Όλα αυτά είναι διαπιστώσεις μίας σημερινής αντικειμενικής πραγνατικότητας. Όμως το ζητούμενο πού πρέπει να μας προβληματίσει είναι το Δέον Γενέσθαι. Δέν πρέπει να περιορίζουμε τις σκέψεις μας μόνο σε διαπιστώσεις τών σημερινών δρώμενων αλλά να αναχθούμε σε πμευματικές βαθμίδες γιά να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις, με την βοήθεια τού Θεού, στα πολύπλοκα προβλήματα πού έχουμε μπροστά μας: ηθικά, κοινωνικά, εργασιακά, οικονομικά αλλά πρό πάντων καί υπαρξιακά. Τό έχω ξαναγράψει καί θά το επαναλάβω καί τώρα :
ΣΚΕΠΗ ΜΑΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ. Ο ευαγγελικός χριστιανικός λόγος δίνει την λύση όλων των προβλημάτων.
Νέο πολιτικο-οικονομικό σύστημα με θεμέλιο το Ευαγγέλιο του ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.
Κατάργηση των ιδιωτικών τραπεζών
Κατάργηση της εμπορίας τού χρήματος με την κατάργηση του ΤΟΚΟΥ.
< Τό αργύριον αυτού ουκ έδωκεν επί τόκω καί δώρα επ΄αθώοις ουκ έλαβεν, ο ποιών ταύτα ού σαλευθήσεται εις τον αιώνα. > ψαλμός 14 στιχ. 5
Πνευματική επανάσταση – Νέο σύστημα φορολογίας. Όλα θα αλλάξουν καί η Ελλάδα μας θα ελευθερωθεί απο την χούντα της επαίσχυντης τρόικας, όλοι αυτοί πού μας εξουσιάζουν θα εξαφανισθούν θα < ξηρανθούν > καί θα απαλλαγούμε πλέον διά παντός από το άγος των παγκοσμιοποιητών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Θά ξηρανθούν όπως η ξηρανθείσα συκή.
< ....καί λέγει αυτή, μηκέτι εκ σού καρπός γένηται είς τον αιώνα, καί εξηράνθη παρά χρήμα η συκή. > Ματθ. Κα' στιχ. 18


Η ΝΕΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΟΡΓΑ.

Επομένως : Θαρσείν χρή.

ΧΡΙΣΤΟΣ Α. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ TON ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ , ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΙΤΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΡMΠΟΝ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΛΑΒΡΑΚΙ .

Ανώνυμος είπε...

Mε την ευκαιρια αυτης της καταπτυστης συμπεριφορας του καμινη,θα το συνδυασω με μια χθεσινη δηλωση του απο-κομματος Κουβελη που δινει και το ιδεολογικο στιγμα αυτης της ομαδας υποψηφιου.

Ελεγε εχθες λοιπον ανακοινωση του κουβελιοκομματος οτι παρατηρειται λεει μια ολοενα στροφη στην επικληση ακροδεξιων επιχειρηματων για την αποτροπη υπερψηφισης των μπουταρη και καμινη στους δυο δημους.

Βεβαιως μεσα στα ακροδεξια επιχειρηματα ειναι και η κραυγη προειδοποιησης να προσεξουν οι ελληνες χριστιανοι ψηφοφοροι να μην ψηφισουν τον συνδυασμο μπουταρη γιατι εκφραζει συμφεροντα ανθελληνικα υπερ σλαβομακεδονων και σορος,ενω ο καμινης εκφραζει στο προγραμμα του συμφεροντα μη ελληνων και μη χριστιανων στην πολη των αθηνων που συγκρουονται με τα δικα μας και τα πληττουν θανασιμα.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ.
1.Επειδη ο καθε κουβελης η καμινης η βαλλιανατος χαρακτηριζει τον λογο ακροδεξιο,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑΣ!δεν καθοριζουν αυθεντικα οι κυριοι αυτοι την πολιτικη επιστημη.Μπορει καλλιστα να ισχυει για αυτους η αναλογια της αναπληρωσεως.Οι ιδιοι να ειναι δηλαδη νανοι και να βλεπουν καθε αντρα με υψος 1.80 ως γιγαντα!!
2.Ακομη και αν τα επιχειρηματα ησαν η για αυτους μονο ειναι ακροδεξια στην λογικη τους,ΑΥΤΟ ΟΥΔΟΛΩΣ ΘΑ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕ α.ΤΟ ΜΗ ΛΟΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ β.ΤΟ MH ΟΦΕΛΙΜΟ ΚΑΙ MH ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Αντιθετα δεικνυει μονο μια τυχοδιωκτικη λογικη αυτων των πολιτικων.
Ενω τα προγραμματα,οι θεσεις τους και οι πραξεις τους ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ,ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,αλλα καθε αλλης αντιθετης ομαδας στη χωρα,πραγμα που ειναι μεν δικαιωμα τους,ομως την ιδια ωρα απαιτουν απο αυτους οχι μονον να μην επισημαινουν τους εκπροσωπους συμφεροντων ισλαμιστων,τεκτονων,αλλοδαπων και αλλογενων ομαδων,και πασης αλλης που εχει εχθρικη σταση σαν ομαδα πιεσης απεναντι σε καθετι ελληνισμικο και χριστιανικο στη χωρα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα λοιπον δεν ειναι τα συμφεροντα των ελληνων και χριστιανων που ενεργα μαχονται πολιτικοι σαν αυτους,περιοριζομενοι απλως να τα αποκαλουν χωρις λογικα επχειρηματα ακροδεξια.Ουτε αυτα γραφονται για να δειξουν ποσο καλοι ειναι οι αντιπαλοι τους.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΩΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Το προβλημα που εμφαινεται ειναι αυτη Η ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΣΦΙΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.Ειναι απιστευτο,αλλα ολο το πολιτικο συστημα αν το διατρεξει κανεις οριζοντια,ειναι εχθρικο και αρνειται η εστω ειναι απροθυμο να υπερασπιστει ξεκαθαρα τους πολιτες με ελληνικη και χριστιανικη συνειδηση!Ειναι παραλογο να μην εκπροσωπουνται τα συμφεροντα της μεγαλυτερης κοινωνικης ομαδας της χωρας στο πολιτικο συστημα και ολο αυτο να προωθει αποκλειστικα αλλα συμφεροντα αντιτιθεμενα και βλαπτικα για εμας!

Αυτο ειναι το τραγικο.Μοιαζει δηλαδη ενα ολοκληρο τμημα του λαου να μην εχει φωνη πιεσης για τα συμφεροντα του στο πολιτικο συστημα,ενα συστημα που συντονισμενα επιδιωκει αραγε να απαξιωσει τα συμφεροντα μας αυτα σπρωχνοντας τα "στην κακια αποσυναγωγη ακροδεξια"?

Αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα,οτι λ.χ στην αθηνα δεν εχουμε επιλογη που να υπερασπιζει τα συμφεροντα ελληνων και χριστιανων.Οτι και αν ψηφισεις πλην της επαρατου "ακροδεξιας" που αυτοματα απαξιωνει και διευκολυνει την περισφιξη,καταληγει σε ψηφο υπερ εχθρικων συμφεροντων ανθελληνων,υπερ αλλοδαπων υπερ χριστιανομαχων πολιτικων και πολιτικων προσωπων!

Να γιατι χρειαζεται να σπασει αυτη η πολιτικη κλικα και να ανοιξει το πολιτικο παιγνιο εκπροσωπησης και των συμφεροντων της πλειοψηφιας,να αντικρουστουν οι ανθελληνικες και χριστιανομαχες θεσεις με ορους δημοκρατικης επιλογης και οχι ενος κλειστου πολιτικου φασματος που οτι ψηφιζεις σου βγαινουν πολιτικες υπερ της εχθρικης και πληττουσας τα συμφεροντα μας ατζεντας λαθρομεταναστων,τεκτονων και σλαβονακεδονοτσαμηδων,και καθε ομαδας πιεσης,στη λογικη αλλα τα συμφεροντα μου ως ελλην χριστιανος και τελικα αλλη η καταληξη αναποφευκτα της ψηφου μου κατοπιν υπερ πολιτικων που προωθουν αλλες ατζεντες!

Ανώνυμος είπε...

Στον ΠΕΙΡΑΙΑ ψηφίζουμε στον δεύτερο γύρο , όλοι οι Πειραιώτες τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗ .
Β . Μιχαλολιάκος , σπουδές: Ιατρική Αθηνών . Ειδικότητα : ογκολόγος ,εργάστηκε στο ΝΙΜΙΤΣ.
Και ήταν βουλευτής της Ν.Δ .Παρατήθηκε τώρα .
Γ . Μίχας : τεχνολόγος ναυπηγός ,ανωτέρα σχολή αναξίου λόγου , για να λέει ότι έχει τελειώσει κάτι ,για να μην φαίνεται εντελώς αγράμματος .
Και εργάστηκε στα ναυπηγία Σκαραμαγκά ως μόνιμος φυτευτός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης είναι και ζωγράφος ( ντικιτάνγκας ;;;; )
Δεν έχει πάει στην σχολή καλών τεχνών του πολυτεχνείου ,ούτε απ έξω δεν μπόρεσε να περάσει .
Η μόνη του εκπαίδευση ήταν τα ιδιαίτερα που του έκανε ο Λαλιώτης για το πώς θα δουλεύει τον κοσμάκη και να τον φλομώνει στις μπαρούφες και να τα χάβει ο κοσμάκης

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ .

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ,
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ Γ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ . ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ
ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ . Π . Χ . ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ,
ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΘΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 , ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ Κ.Λ.Π

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ!

Ρομπάι:«Τα εθνικά κράτη έχουν τελειώσει» - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ


Η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση το μέλλον σύμφωνα με τον Χέρμαν Βαν Ρομπάι
Την πεποίθησή του πως τα εθνικά κράτη έχουν διαγράψει τον κύκλο τους στην ιστορία και δεν μπορούν να σταθούν στο παγκόσμιο περιβάλλον, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κύριος Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Ο «πρώτος Πρόεδρος της Ευρώπης», όπως έχει χαρακτηρισθεί ο Βέλγος πολικός, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στις 9 Νοεμβρίου για την 21η επέτειο από την πτώση του τοίχους του Βερολίνου, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η «Ευρωπαϊκή ενοποίηση δεν θα γίνει απλώς από μερικούς γραφειοκράτες των Βρυξελλών, αλλά γιατί οι Ευρωπαίοι έχουν καταλάβει πως ανήκουν μαζί».

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο εθνικισμός είναι η χειρότερη απειλή που αντιμετωπίζει η ήπειρός μας, καθώς γεννά το μίσος για κάθε τι διαφορετικό. Σε μια σαφή δήλωση υποστήριξης της ολοκλήρωσης της ενοποίησης της Ευρώπης, ο κ. Ρομπάι ανέφερε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν άνθρωποι σε όλες τις χώρες της Ένωσης, που πιστεύουν πως η χώρα τους μπορεί να σταθεί στο διεθνές περιβάλλον μόνη της. Αυτό είναι καθαρή ψευδαίσθηση».

http://udemand.blogspot.com/
2010/11/blog-post_1325.html

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΟΙΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟ ΖΗΛΟ!
ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ!

Ρομπάι:«Τα εθνικά κράτη έχουν τελειώσει» - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ


Η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση το μέλλον σύμφωνα με τον Χέρμαν Βαν Ρομπάι
Την πεποίθησή του πως τα εθνικά κράτη έχουν διαγράψει τον κύκλο τους στην ιστορία και δεν μπορούν να σταθούν στο παγκόσμιο περιβάλλον, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κύριος Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Ο «πρώτος Πρόεδρος της Ευρώπης», όπως έχει χαρακτηρισθεί ο Βέλγος πολιτικός, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στις 9 Νοεμβρίου για την 21η επέτειο από την πτώση του τοίχους του Βερολίνου, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η «Ευρωπαϊκή ενοποίηση δεν θα γίνει απλώς από μερικούς γραφειοκράτες των Βρυξελλών, αλλά γιατί οι Ευρωπαίοι έχουν καταλάβει πως ανήκουν μαζί».

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο εθνικισμός είναι η χειρότερη απειλή που αντιμετωπίζει η ήπειρός μας, καθώς γεννά το μίσος για κάθε τι διαφορετικό. Σε μια σαφή δήλωση υποστήριξης της ολοκλήρωσης της ενοποίησης της Ευρώπης, ο κ. Ρομπάι ανέφερε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν άνθρωποι σε όλες τις χώρες της Ένωσης, που πιστεύουν πως η χώρα τους μπορεί να σταθεί στο διεθνές περιβάλλον μόνη της. Αυτό είναι καθαρή ψευδαίσθηση».

http://udemand.blogspot.com/
2010/11/blog-post_1325.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΗΝ ΨΥΧΗ , ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΩ ΣΩΜΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ .

Ανώνυμος είπε...

http://belomorskamacedonia.blogspot.com/
ANΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΒΟΝΤΕΝ)


Έτοιμη η "σούπα" του ΠΑΣΟΚ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας!
Ο Μπόλαρης στηρίζει Τρεμόπουλο-Soros και παρεμβαίνει υπέρ του για θέμα που βρίσκεται στη Δικαιοσύνη!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/11/blog-post_3143.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΗΝ ΨΥΧΗ , ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤO ΣΩΜΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Σημερα το εθνος του σαββατου εχει ολοκληρο ενθετο για την αποκαλουμενη "εορτη του πολυτεχνειου",αυτη τη γιορτη μισους και διχασμου που αφορα το κκε και τους μαρξιστες !

η ταξικη λοιπον εορτη της cia που οργανωθηκε για να τιμωρηθει το καθεστως παπαδοπουλου για το οχι στους αμερικανους στον αραβοισραηλιτικο πολεμο(ζητηστε απο τον σερ μαρκεζινη τα απορρητα εγγραφα του υπεξ που κατεχει και δειχνουν τι προηγηθηκε με τους αμερικανους για τον αραβοισραηλινο πολεμο , για να οδηγηθει η σια στην αμερικανοκινητη "στρατολογηση" αφελων μαρξιστων στο πολυτεχνειο,βλεπε σια και τεχνικη ψαρεματος δολοφονων πολιτικων εν αγνοια των,τυπου δολοφονος κενεντι και λοιπα,εκμεταλλευομενοι οι ηπα το υποστρωμα αντικαθεστωτικων),μια καθαρα ταξικη εορτη που παρουσιαστηκε ως προτυπο μαρξιστικων κοινωνικων αξιων και εξελιχτηκε σε ταξικη εορτη μισους και εθνικης διχονοιας,συνεχιζεται σημερα στα χρονια της νεας ταξης να χρησιμοποιειται ως νεοταξικο υποκαταστατο βολικων αξιων για την νεα ταξη και τις δυναμεις της αγορας.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοκληρο ενθετο αφιερωνει το εθνος για την κομμουνιστικη κατηχηση στο πολυτεχνειον,την ιδια ωρα που προ ημερων αφιερωσε ενα μιζερο δισελιδο για την πραγματικα εθνικη και οχι ταξικη εορτη της 28ης οκτωβριου.

Ο στοχος των νεοταξικων κυριαρχων μηχανισμων που διατρεχουν την παιδεια και τα μμε ξεκαθαρος.

Η ταξικη αυη εορτη με τις βολικες χειραγωγημενες απο την σια μαρξιστικες χρεοκοπημενες αξιες,ξαναλουστραρισμενες και αναβαπτισμενες στην διεκολυνση της νεας ταξης,θα πρεπει να προβαλλονται στη νεολαια των δυστυχων ελληνοπουλων ου μην αλλα και λαθρογενιτσαροπουλων που σκοπιμα εισηγαγε το ξενοκινητο και σημερα καθεστως,ως υποκαταστατες αξιες μιας ακινδυνης για τη νεα ταξη ταξικης εορτης,καθοσον η προσδοκωμενη μεσσιανικη διχτατουρα των προλεταριων εσβησε το 1991...

Υποκαταστατες των αληθινα εθνικων και μαζικων εορτων,που περιοριζονται απαξιωνονται σε δισελιδα εφημεριδων μιζερα και μονοστηλα σχολικων βιβλιων.

Η ελλας δεν εγενετο λαικη "δημοκρατια" επετυχε ομως ο αμερικανικος παραγων που τοτε το εμποδισε,στα τελη του 20ου και αρχες ετουτου να φερει την νεοταξικη "λαικη δημοκρατια" στους κυριαρχους ιδεολογικους μηχανισμους κατηχησης λαου και νεολαιας...

Ο ελλην θελει οπως διδασκεται τα παντα δια το εσωρουχον ακομη της χανα δαμανακη,του ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε του παπα κατι εις εξαρχειαν,αλλα οχι για τις ελληνικες εορτες.

Βλεπετε η νεα ταξη των αφρονων δυναμεων της αγορας,χρειαζεται την αναρχικη αρλουμπολογια ,τον αντιεπιστημονικο λογο ανθελληνικου μισους της,προιον ξενοκινητου μισελληνικης σκεψης ,εισαχθεισας ουχι αδολως, που απορριπτει λογω ταξικης στενωσης εγκεφαλου το ελληνικο εθνος και τους θριαμβους μας ως ιδεολογηματα...Ετσι ο αναρχισμος δια πρωτη φορα εκατεκτησε λογω αγοραιου δολου τους καθεστωτικους λογους των μμε και παιδειας,χωρις λογικη αλλα με αγοραιο δολο επιδιωξης δικων τους των αγορων ,ανθελληνικων βρωμιων...

Τωρα που εγιναν προπαγανδιστικο καθεστως απο σποντα,καθε αντικαθεστωτικος αναρχας νομιζω οφειλει να αυτοκτονησει για την καταντια αυτη ...

Ανώνυμος είπε...

Άραγε κατάλαβε ο Χατζάρας ότι ο εχθρός δεν είναι του κόσμου τούτου;

Όλοι σχεδόν οι συνωμοσιολόγοι περιορίζονται στα του υλικού κόσμου των 3 διαστάσεων αφήνοντας ανοικτή την πίσω πόρτα απ' όπου χειραγωγούν αρνητικές δυνάμεις του 4-διάστατου κόσμου.

Απέναντι σε αυτές τις άυλες δυνάμεις και κατ' επέκταση απέναντι στην παγκόσμια χούντα των εωσφοριστών, είμαστε σαν τις μαϊμούδες που πετάνε πέτρες στους κυνηγούς.

Τη Νέα Τάξη χρειάζεσαι άνωθεν βοήθεια και άνωθεν γνώση για να την κοντράρεις αποτελεσματικά.

Αυτό το ξέρουν οι αρνητικές δυνάμεις γι αυτό και κατασκεύασαν τις θρησκείες ελέγχου, που μεταξύ άλλων λειτουργούν σαν τη μαφία που παρέχει προστασία από τον ίδιο της τον εαυτό, αν δεν πληρώσεις σου σπάει το μαγαζί. Οι δαίμονες υπακούνε τελικά στο "Χριστό" σε ένα εξορκισμό, πρόκειται για ένα θέατρο από αρνητικά όντα της 4-διάστατης μαφίας, και τράβα μετά να καταθέσεις τον οβολό σου υλικά και ψυχικά στα λαμόγια.

Η διέξοδος βρίσκεται στον ορθολογισμό και την αδογμάτιστη επιστήμη όπου εμπειρικά πολλοί αρχίζουν να αναγνωρίζουν την ύπαρξη των ανώτερων διαστάσεων.

Μπορεί κανείς προσευχόμενος να ζητήσει συγχρονιστικές επεμβάσεις από Άγγελους που πραγματικά νοιάζονται για το καλό του ανθρώπου. Ψάξτε το.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...