5/11/10

ΚΑΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η ΑΘΕΑΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ», ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ

Η ΑΘΕΑΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΚΑΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ

ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ , ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ", μαζί με τους αποφασισμένους Πατριώτες αποτελούν ένα εκρηκτικό "δέμα" μεγάλης ισχύος για το σύστημα.
Όταν στα τέλη του 2009 υπήρχε μόνο σκοτάδι, η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας κάλεσε τους πιστούς για το "Δεύτε λάβετε Φως", και εκείνοι ανταποκρίθηκαν.

Και έτσι το σκοτάδι διαλύθηκε.
Και έτσι οι Πατριώτες αντάλλασαν τις καρδιές τους, με αντίτιμο την Ανάσταση.

Γιατί να ζηλέψω τα Κρυφά Σχολειά του Έθνους ;;
Γιατί να ζηλέψω τους εθνοαπελευθερωτικούς αγώνες των Ελλήνων ;
Γιατί να δυστυχώ επειδή δεν ήμουν σπαθί στις Θερμοπύλες, υγρό πυρ στην Πόλη, δαυλός στα πυρπολικά του Κανάρη, "αέρας" στα πνευμόνια των στρατιωτών του '40 ;;

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» με τα απλά σήμαντρά της σήμανε την Ανάσταση απέναντι σε κολοσσούς μαύρης επικοινωνίας.
Που για άλλη μια φορά θα αποδειχθεί ότι είναι ανιστόρητοι και αλαζόνες.


Η επιτυχία της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» οφείλεται στο ότι ΥΠΑΡΧΕΙ
Έρχονται Εθνικές εκλογές
Η μάχη θα δοθεί και εκεί πιο σκληρή, πιο αποφασιστική με μεγαλύτερη συσπείρωση των Πατριωτών.
Η Χούντα ψυχορραγεί και θα ’μαστε εκεί όταν τα τινάξει.



ΤΙΜΗ σε όλους όσους συμμετείχαν στην Πανεθνική Θεία Λειτουργία.


Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΧΑΡΕ, Ω !! ΧΑΙΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ



Ένας Αναστημένος συνοδοιπόρος

Ανώνυμος είπε...

Καμικάζι έσπειρε την Παρασκευή το θάνατο σε σουνιτικό τέμενος του βορειοδυτικού Πακιστάν. Οι νεκροί από την επίθεση αυτοκτονίας ξεπερνούν τους 50, ενώ 80 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ο βομβιστής ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος ανάμεσα στους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί στο τέμενος του χωριού κοντά στην Πεσαβάρ για την προσευχή της Παρασκευής, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

Στο τέμενος επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης. Τηλεοπτικές εικόνες κατέγραψαν γυναίκες να ουρλιάζουν, ηλικιωμένους άνδρες με αίμα στα ρούχα και ένα παιδί να μεταφέρεται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών κοντινού νοσοκομείου.

Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση στο Πακιστάν μετά την επίθεση αυτοκτονίας του Σεπτεμβρίου σε πομπή σιιτών μουσουλμάνων στην νοτιοδυτική πόλη Κουέτα, που άφησε πίσω της 54 ανθρώπους.

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ; ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ; ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

To σχέδιο μου απορρίφτηκε. Δυστυχώς αγαπητέ Γιώργο η πράσινη χούντα και η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν πέφτουν με την συμμετοχή στις εκλογές .Τα ξέρουν πολύ καλά τα κόλπα για να διατηρούνται πάντοτε στην εξουσία και να κατακλέβουν τον κόπο και τον ιδρώτα του κοσμάκη. Αυτοί οι ατσαλάκωτοι και χοντρολεκέδες πρέπει να φύγουν κλοτσηδόν από τους αντιπαραγωγικούς Έλληνες νύχτα και με αποστολή εκατοντάδων πακέτων για να ξεσκιστούν οι κοιλιές τους και τα αχυρένια κρανία τους.

Λεωνίδας είπε...

Κύριε Χατζάρα,

στενοχωρήθηκα αφάνταστα όπως και χιλιάδες συμπολίτες μας με την εξέλιξη αυτή μετά την κατάπτιστη χουντική απόφαση !

Θέλω όμως να δηλώσω πως διαφωνώ κάθετα με τη χθεσινή σας τοποθέτηση-προτροπή για χρήση του ψηφοδελτίου της Ελεύθερης Αθήνας με σύνθημα πάνω του !

1. Με αυτόν τον τρόπο στην ουσία ψηφίζουμε ΑΚΥΡΟ ! Θα φανείτε συνεπώς ανακόλουθος με τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί και πρώτος εσείς εδώ και πολλούς μήνες κτά ψηφοδελτίων που έγραφαν "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ", είχαν μούντζες κι άλλα τοιαύτα αφού όλα αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ !!!! Δεν καταλαβαίνετε πως πολύς κόσμος θα αμφισβητίσει τις προθέσεις σας; Όσοι σας πίστεψαν ειναι σκεπτόμενοι, τα πρόβατα θα ψηφίσουν ΚακλαμανοΚαμινοορτάλιου και ΣΙΑ.

2. Θα ήμουν σύμφωνος με την προτροπή σας αν δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ κια το ξέρετε. Η "Κοινωνία των Αθηνών". Σε όλες τις γενικές αρχές και τις θέσεις σας για το Τζαμί, για τους λαθροεποίκους, για τα ναρκωτικά, για το παρεμπόριο ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ! Γιατί δεν προτρέψατε τον κόσμο να ψηφίσουν αυτούς; Σκεφτείτε: Αν όπως είπατε η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ" αποκλείστηκε γιατί περνούσε στο 2ο γύρο βασει των δημοσκοπήσεων κι έμενε έξω ο Καμίνης, τότε γιατί να μην πλήξουμε το Χουντο-ΠΑΣΟΚ καίρια με "εφεδρεία";;; Εννοώ πως αν όλοι οι ψηφοφόροι της "Ελεύεθερης Αθήνας" ψηφίσουν "Κοινωνία" τότε θα περάσει αυτή στο 2ο γύρο και η συντριβή του καθεστώτος θα είναι βεβαία !

3. Σε κάθε περίπτωση η "Κοινωνία" είναι κάτι οπωσδήποτε καλύτερο από το συρφετό που έχουν προτείνει τα 5 κοινοβουλευτικά κόμματα και οι Οικολόγοι-Κεμαλικοί !

Έστω κι από εδώ, έστω και την τελευταία στιγμή σας καλώ να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα και να αλλάξετε προτροπή ! Σημασία δεν έχει το να είμαστε "εμείς" οι νικητές αλλά να ηττηθεί ο "αντίπαλος". Και αυτό ακόμη μπορεί να γίνει !!!! και να πάρει διαστάσεις !!! Με τα άκυρα δεν πρόκειται κανείς και το ξέρετε πολύ καλά στα καθεστωτικά ΜΜΕ να αναφέρει το παραμικρό !. Θα πουν απλά ένα αριθμό ακύρων κι όχι πόσα ήταν της "Ελεύθερης Αθήνας". Βάζοντας όμως σφήνα το συνδιασμό που αναγνώρισαν μόνο και μόνο γιατί δεν τον θεωρούσαν υπολογίσιμο και αφήνωντας εκτός 2ου γύρου τον Καμίνη, τα ΜΜΕ δεν έχουν 2η επιλογή ! Θα ασχοληθούν. Κι εκεί δίνεται και μια τεράστια ευκαιρία να δηλώσουμε ΠΑΡΟΝ ως "Ελεύθερη Αθήνα" και να πούμε στον κόσμο τι έγινε και πώς αντοδράσαμε.

Μην απογοητεύσετε όσους σας υποστηρίζουν και μη ρισκάρετε με τέτοιες ενέργειες να χάνετε ούτε έναν υποστηρικτή ! Δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια σε άνισες μάχες !

Ανώνυμος είπε...

TA ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Νιγηριανός προσπάθησε να βιάσει 24χρόνη στο Άλσος Παγκρατίου

Από καθαρή τύχη γλίτωσε η κοπέλα από τα χέρια του Νιγηριανού


Η παρατηρητικότητα δυο αστυνομικών που κινούνταν κοντά στην οδό Ξενοκλέους έσωσε την κοπέλα.
Η κοπέλα προχωρούσε στο δρόμο όταν ο 24χρονος δράστης την άρπαξε και προσπάθησε να τη βιάσει εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κόσμος στο άλσος.
Για κακή του τύχη ο δράστης επιτέθηκε στη γυναίκα την ώρα που έφτανε στο σημείο το περιπολικό. Οι δυο αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά. Άφησαν το περιπολικό και άρχισαν να τον καταδιώκουν.
Λίγα μέτρα πιο κάτω κατάφεραν να τον συλλάβουν.

http://eglimatikotita.blogspot.com
/2010/11/24.html

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ...ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!

Σκηνικό καλπονοθείας με χιλιάδες ελληνοποιήσεις!

Τι έχετε να πείτε κ. Ραγκούση;;;
Σκηνικό καλπονοθείας, αντίστοιχο του 2000, προκειμένου να αλλοιώσει τη λαϊκή ετυμηγορία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, στήνει το ΠΑΣΟΚ... επιστρατεύοντας για το σκοπό αυτό, όπως και τότε, στρατιές αλλοδαπών ψηφοφόρων.
Μόνο που αυτή τη φορά, αντί των αερομεταφερόμενων Γεωργιανών, Αμπχάζιων, Τσετσένων, Οσετίων που εν μια νυκτί βαφτίστηκαν Ελληνες, θα χρησιμοποιηθούν καθ' όλα, φαινομενικά, τουλάχιστον, νόμιμοι υπήκοοι των χωρών της Ανατ. Ευρώπης, που εισήλθαν τελευταία στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Γιατί ακόμη κι αυτό αμφισβητείται, όπως φυσικά και το κύρος των εκλογών, μετά την αποκάλυψη της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Ποντίκι», που μόνο εχθρικά διακείμενο προς την κυβέρνηση δεν μπορεί να θεωρηθεί, για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους «ανύπαρκτων» μεταναστών από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Πολωνία.
Πράγματι, η έρευνα της εφημερίδας έδειξε ότι δηλώθηκαν ως μόνιμοι τόποι κατοικίας των παραπάνω, οικόπεδα γεμάτα μπάζα, εργοτάξια, μισογκρεμισμένα σπίτια, μια χασαποταβέρνα και ένα ιχθυοπωλείο.

Παράλληλα, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, στα χέρια αλλοδαπών, κυρίως Αλβανών και Βούλγαρων, βρίσκονται πάνω από 180.000 βιβλιάρια - μαϊμού απορίας ή γνήσια που ανήκαν σε Ελληνες που έχουν αποβιώσει.
Τα κυκλώματα αυτά εκμεταλλευόμενα τη νομοθεσία που επιτρέπει σε όποιον αλλοδαπό διαθέτει άδεια μονίμου ή προσωρινής διαμονής, να δικαιούται δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, πλαστογραφούσαν βιβλιάρια απορίας.
Στη συνέχεια συνταγογραφούσαν, πάντα παράνομα, μεγάλες ποσότητες πανάκριβων φαρμάκων, τα οποία τα πουλούσαν στις χώρες τους, εκτοξεύοντας στα ύψη τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων προς τους φαρμακοποιούς.
Πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο στο χώρο της υγείας, που έρχεται μετά την αποκάλυψη για τα καραβάνια Σκοπιανών και Βούλγαρων ασθενών που νοσηλεύονταν δωρεάν σε νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδας επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό με τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ ετησίως.


http://24wro.blogspot.com/2010/11/blog-post_9447.html

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, γράψε σε παρακαλώ μια ανάλυση της επιχειρηματολογίας εκατέρωθεν για να γνωρίζει ο κόσμος τα επιχειρήματα των δικαστών, τι ορίζει ο εκλογικός νόμος εν προκειμένω και τα δικά σας αντεπιχειρήματα. Η σαφής εικόνα θα ξεσκεπάσει πολλά στα μάτια και του πιο δύσπιστου

Ανώνυμος είπε...

Ίσως έτσι είναι καλύτερα....
Έστω ότι η Ελεύθερη Αθήνα τελικά συμμετείχε στις εκλογές και τελικά έβγαζε και δήμαρχο. Με ποια δύναμη ο δήμος, αποτελούμενος από απλούς και συνετούς πολίτες με συναισθήματα και λογική θα τα έβαζε με ένα αντίπαλο και διεφθαρμένο κράτος και θα θριάμβευε? Δύσκολα πράγματα.. Σε κάθε γωνία θα την είχε στημένη το σύστημα αλλά και θα έστηνε σχέδια ώστε η δημαρχία της ελεύθερης Αθήνας να ήταν μια τραγωδία. Η αντίδραση θα έβγαινε κούφια στο τέλος αφού τελικά , όσο και να θέλουμε, δεν μπορεί ένας δήμος να αγνοήσει ή να αντιταχθεί στο βαθύ κράτος.
Το διεφθαρμένο σύστημα όμως ευτυχώς είναι ηλίθιο. Ευτυχώς εφαρμόζει νόμους και πρακτικές μασαιωνικές και βοηθά έτσι τον ερχομό της κάθαρσης.
Με την χθεσινή απόφαση αγανακτήσαμε περισσότερο από ποτέ... Επιβάλλεται να συνεχίσετε κ. Χατζάρα. Το χρωστάτε στην ιστορία του μέλλοντος. Ένας πρώην ακόλουθος και νύν οπαδός.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ,ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 1989,ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ...ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ!!!ΤΟ ΕΡΥΘΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΞΑΦΝΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ...ΑΡΑ,ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ,ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΜΙΤΑSION ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ?ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αναφερω μια φραση του Σ Χατζαρα που ειχε πει παλαιωτερα..<>Να το πουμε λιγο διαφορετικα..Η αντισταση των Ελληνικων Συνειδησεων ειναι γεγονός..Τρεμει το φαυλο συστημα..
οτι και να κανουν ολα τα λαμογια του φαυλου συστηματος συντομα θα μπουν στο χρονοντουλαπο της ιστοριας μαζι με τα κολοπολυσυλεκτικα και τα πολυπολιτισμικα συστηματα τους γιατι ο κοσμος του εχει παρει χαμπαρι..Ενα μεγαλο ΕΥΓΕ στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ και σε ολο τον πατριωτικο κοσμο που την στιριζει..

Ανώνυμος είπε...

OI ΕΨΙΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΟΧΙ Η ΟΜΑΔΑ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Kαλημερίζω τους μαχόμενους και ελεύθερους έλληνες.Μπήκα με την ελπίδα να μάθω ότι η Ελεύθερη Αθήνα κατεβαίνει στις εκλογές και έμαθα τα νέα.Εύχομαι απο δω και στο εξής η προσπάθεια να γίνει συντονισμένα με σκοπό και στόχο να εκφράσει πολλούς απο μας.Η παγκοσμιοποίηση έχει φανατικούς που την αντιμάχονται και που έχουμε ανάγκη έκφρασης.Χάθηκε μια μάχη, μπροστά μας είναι ο πόλεμος και σαν γνήσιοι έλληνες και πολεμιστές θα πολεμήσουμε για το καλό της αιματοβαμμένης μας χώρας.
ΜΑΙΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Δημοψήφισμα θα διενεργηθεί στην Ελβετία για την απέλαση των μεταναστών που δεν έχουν καθαρό ποινικό μητρώο.

Στις αφίσες του Λαϊκού Κόμματος, ένα μαύρο πρόβατο παρουσιάζεται ως ξένος μετανάστης, που εξορίζεται από τη χώρα. Το Λαϊκό Κόμμα ζητά την άμεση επιστροφή στις πατρίδες τους, όλων των ξένων που έχουν αναμειχθεί σε κάποιο επεισόδιο η έχουν καταδικασθεί.

Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, και όσοι από τους ξένους βρεθούν ένοχοι για την παραβίαση των κοινωνικών επιδομάτων, τότε θα τους αφαιρεθεί η άδεια παραμονής που τους είχε χορηγηθεί προηγουμένως.

http://karfotiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_7975.html

Ανώνυμος είπε...

Επίδειξη αγριότητας ληστών στα Ιωάννινα

Μία μητέρα, το ένα της παιδί και φιλικό πρόσωπο, που βρισκόταν στο σπίτι τους στα Ιωάννινα, χτύπησαν πριν λίγες ημέρες με σφυριά και με μαχαίρι δύο ληστές, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης. Ο δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισήλθαν από την ανασφάλιστη πόρτα του σπιτιού της 39χρονης ιδιοκτήτριας, στο οποίο βρίσκονταν η ίδια, τα τρία ανήλικα παιδιά της, καθώς και μία 50χρονη.
Κρατώντας ο ένας μαχαίρι και ο άλλος σφυρί, χτύπησαν τις δύο γυναίκες, καταφέροντάς τους ελαφρά τραύματα, προκειμένου να τους παραδώσουν χρηματικό ποσό.

Οι σκηνές, εκτυλίχθηκαν μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά της 39χρονης, εκ των οποίων το ένα παρενέβη, με αποτέλεσμα ο ένας δράστης να το τραυματίσει με τη λαβή του μαχαιριού.


Στη συνέχεια, αφού η μία από της δύο γυναίκες κατάφερε να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ενός Ρουμάνου, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Οι γυναίκες και το ένα παιδί που τραυματίστηκαν, διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χαζτηκώστα Ιωαννίνων, όπου η μητέρα με το παιδί της παραμένουν για νοσηλεία, ενώ η 50χρονη δε χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία.

Γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης (03/11), άνδρες της ομάδας “ΔΙΑΣ” Ιωαννίνων, συνέλαβαν μετά από συντονισμένες έρευνες, έναν 20χρονο Μολδαβό και έναν 33χρονο Ρουμάνο, κατηγορούμενων για απόπειρα ληστείας.

http://www.lakkasouliradio.gr/Default.aspx?tabid=92&language=el-GR/

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...