16/11/10

Την επομένη ημέρα εξακολουθεί να ισχύει το μνημόνιο (Κ. Μπετινάκης)

Ξεθωριασμένη εκλογική νίκη, αλλά ποιών;

http://www.styx.gr

Τι χρώμα έβγαλε τελικά η κάλπη; «Πρασίνισε ο Καλλικράτης», γράφουν ΤΑ ΝΕΑ. Έστω κι αν η αποχή ξεπέρασε το 60% στα αστικά κέντρα. Και μαζί με τα άκυρα και λευκά, ξεπέρασε το 70%.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρασίνισε, αλλά πρασινοκιτρινο-μπλάβιασε!

"Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου..., τις πολιτικές δυνάμεις που συμμάχησαν με την πρωτοβουλία για την Θεσσαλονίκη...το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Αριστερά, τη Δράση..., τη Ντόρα την Μπακογιάννη. Χωρίς την αμέριστη υποστήριξή τους δεν θα γιορτάζαμε απόψε εδώ όλοι μαζί..."


(Τάδε έφη Μπουτάρης)

Επειδή ο κόσμος βαρέθηκε τις κοκορομαχίες και προτίμησε σε πάμπολλες περιπτώσεις ανεξάρτητους, αμπογιάτιστους (;). Χωρίς ωστόσο να χάσει την πρωτοκαθεδρία ο δικομματισμός.
Το κυριότερο όμως είναι ότι και στην επομένη των εκλογών ξυπνήσαμε ακόμα, εν μέσω μνημονίου.

Οι τρεις μεγάλοι δήμοι της χώρας άλλαξαν χέρια, με σημαντικότερη την επικράτηση του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, που κατόρθωσε να νικήσει και τον Μακεδονομάχο Άνθιμο.

Έκπληξη και η επικράτηση του Καμίνη στην Αθήνα όπου το διακύβευμα δεν ήταν τα σκουπίδια, αλλά ο Άγιος Παντελεήμονας.

Ο Δημήτρης Βουνάτσος –ανεξάρτητος πια- νίκησε στη Λέσβο λέγοντας, «με γνωρίζετε ότι είμαι παλαβός αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω. Αλλά είμαι έντιμος παλαβός και παλαβός για τον τόπο μου. Γι’ αυτό θα με ψηφίσετε αντί να πάτε να ψηφίσετε κάποιον που υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια…»

Στην ιερή πόλη Μεσολογγίου, είδα να μοιράζουν ψηφοδέλτια συγκεκριμένου υποψήφιου σε αθίγγανους που είχαν φτάσει με πούλμαν. Σε κάποιο εκλογικό τμήμα, μία τσιγγάνα, που είχε προσπαθήσει να ψηφίσει χωρίς ταυτότητα, αλλά με πιστοποιητικό γέννησης χωρίς φωτογραφία, παραδέχτηκε ότι είχε πάρει χρήματα για να πάει να ψηφίσει…

Η επόμενη ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών βρήκε για μια ακόμα φορά όλους νικητές. Η πραγματικότητα είναι ότι εκείνη που νίκησε πραγματικά ήταν η συναίνεση. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησος έδειξαν την πραγματικότητα. Επειδή πλέον, στις επόμενες εκλογές φαίνεται πως δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία.

Και προκειμένου να νικήσει και η πολιτική, θα πρέπει να πεισθούν όσοι απείχαν να προσέλθουν την επόμενη φορά στις κάλπες. Αλλά πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να πεισθούν οι πολιτικοί ν’ αλλάξουν ρότα.

Να σταματήσουν την υπεράσπιση των ορίων του δικού τους κόμματος και να βρουν που μπορούν να συνυπάρχουν και με τους άλλους, για το καλό του τόπου κι όχι του κόμματος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μεσημερι ακουσα τον Κυριο Χαρδαβελλα στο Αλτερ να λεει ατυχως για το σοου των μωαμεθανων εποικων που οργανωθηκε σε συνεργασια και σχεδιασμο με την κυβερνηση ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΑΥΤΩΝ !

Λυπηθηκα για την θεση αυτη του κυριου Χαρδαβελλα,καθοτι ουτε εθνομηδενιστης ουτε νεοταξιτης ειναι,το αντιθετο ,εχει δειξει κατανοηση και φιλοπατρια κατα καιρους.

Δυστυχως ομως μετα λυπης μου ειδα να συστρατευεται η μαλλον να υποκυπτει στη κυβερνητικη δολια μεθοδευση.
Αφου λοιπον το ξενοκινητο πειραμα προεβλεπε πρωτα την εισαγωγη χαμηλοτατου επιπεδου πληθυσμων στη χωρα με λαθραια βια,στη συνεχεια εδομηθη ενα παρακρατος με αφθονα μεσα και χρημα για να επιτυχει το πειραμα της εγκαταστασης αυτης με καθε μεσο,τρομοκρατιας ,υποταγης των γηγενων σε ψυχικη και αλλη βια,εξαγορας συνειδησεων,εκμεταλλευσης επιφανειακης ικανοτητας σκεψης, αφελειας και δογματικης στενοτητας,ωστε τα πειραματοζωα να υποκυπτουν στη λογικη του μη χειρον βελτιστον,βημα βημα προσαρμογης.

Αναπαρηγαγε δηλαδη την κυβερνητικη στρατηγικη εκβιασμου και τρομοκρατησης των ελληνων πολιτων ,μια στρατηγικη ξενοπνευστη που βλεπουμε να εφαρμοζει σε ολο και περισσοτερα θεματα,για την τρομοκρατηση των πολιτων,στην εκβιαστικη λογικη η βγαζετε το σκασμο και φτιαχνουμε συμβολα εποικισμου η εξαπολυουμε τα στιφη σε επιδειξη δυναμεως προς γνωσιν και συμμορφωσιν....

Σκοπος φυσικα της δημιουργιας τζαμιου,της επιδειξης δυναμεως στρατων ατακτων καταληψιων,της ενδεχομενης εμφανισης ισλαμικης τρομοκρατιας στη χωρα που διαδιδουν ηδη υπηρεσιες και δεξαμενες σκεψης αγγλοσαξονικες,δεν ειναι αλλος (για τους ιδιους που σκοπιμα τους εισηγαγον,γιατι τα στιφη αυτα ειναι απλως ηλιθιοι που εκ φυσεως εχουν αυτο το τροπο ζωης και αυτο εξαγωγιμα "πωλουν"),απο την "συνταγματοποιηση" τους σε κιβδηλο κοινωνικο συμβολαιο,με και απο τους ελληνες πολιτες ιδιως τους υποφεροντες,στη λογικη το μη χειρον βελτιστον, ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΛ. ΤΩΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ,ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ,ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.

Στο πλαισιο αυτης της στοχοθεσιας,η πολιτικη εξουσια παραγραφει και αποσιωπα τα ΛΟΓΙΚΑ προυπαρχοντα αυτα,και ενισχυει τις αυθαιρετες αξιωσεις μαζων που ουδεις προσκαλεσε,ουδεις επομενως τους οφειλει τιποτα περισσοτερο απο το δικαιωμα επαναπατρισμου ως τουριστες.Τους αναβαθμιζει επομενως σε ΕΠΟΙΚΟΥΣ,ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ,που λειτουργουν ανταγωνιστικα προς τους ελληνες πολιτες και διεκδικουν λεμπενς ραουμ εχοντας λαβει κυβερνητικη νομιμοποιηση της αυθαιρεσιας τους και ενα κοινωνικο συμβολαιο δια εκβιαστικης υφαρπαγης!!!

Ο κυριος Χαρδαβελλας λοιπον ΔΕΝ ειδε το προβλημα στην αυτοκτονικη πολιτικη ΣΥΝΕΡΓΙΑΣ της πολιτειας στον εποικισμο εκ πασης επιθετικης(παρα)θρησκειας και υποκουλτουρας επι 20 χρονια,ΔΕΝ ειδε συνεργια και συναυτουργια στο εγκλημα ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ,αλλα ειδε συνεργια στην αβελτηρια πασοκ-νδ να χτισουν συμβολα κατοικησης και ζωτικου χωρου ουρανοκατεβατων πληθυσμων,που καταστρεφουν για παντα την ζωη πληθους συνελληνων και πολιτισμενων συγχρονων πολιτων!

Ετσι εξηγειται εν μερει γιατι λ.χ η Ελλας διολισθησε μεσα σε 15-20 απο το 74 απο προβλημα εισβολης κατοχης στην Κυπρο σε διαπραγματευση ξεχωριστων ισοτιμων κρατιδιων!!ΑΦΕΡΙΜ ΕΦΕΝΤΙΜ!

Ως να προκειται περι γηγενων ελληνων,που αξαφνα κατεληφθησαν απο την αυρα του ισλαμ και μαζικα αλλαξοπιστησαν ,και τωρα ζητουν τα ευλογα θρησκευτικα τους δικαιωματα σαν φυσικοι πολιτες της χωρας!!Θυμιζω τον Ισοκρατη εδω,
"Γιατι δεν είναι πατροπαράδοτη αρχή μας, να εξουσιάζουν οι αλλοδαποί τους εντόπιους, ούτε οι ευεγετηθέντες τους ευεργετήσαντας, ούτε αυτοί που έφθασαν εδώ ως ικέτες τους ανθρώπους που τους εδέχθησαν"
“Πανηγυρικός” του Ισοκράτη

Ανώνυμος είπε...

Ουτε απασχολει τον συμπαθη δημοσιογραφο οι συνεπειες της αποδοχης τετελεσμενων με τα συμβολα κατοχης στη πολη,στην ποιοτητα ζωης των ελληνων χριστιανων πολιτων,γηγενων αλλα και λοιπων,ουτε τις δραματικες συνεπειες στην εθνικη κοινωνικη και οικονομικη συνοχη της χωρας η σιτιση δια βιου ανυπολογιστου πληθους που εχουν πολλαπλασιες αναγκες απο δυνατοτητες προσφορας και θα τους συντηρει ο ελλην με αβασταχτους φορους μεχρι εξοντωσεως ,πλαι στους διεθνεις μαφιοζους τοκογλυφους!

Μεγιστη πραγματι η προνοητικοτητα της κυβερνησεως και λοιπων,εκτος αν επιδιωκουν την καταρρευση...

Σε σημειο που δημιουργουνται με τη σταση αυτη του κυριου Χαρδαβελλα,καλοπιστες αμφιβολιες (ασφαλως χωρις να ειμαστε κατηγορηματικοι) για το αν και η ανακινηση θεματος πετρελαιων στη χωρα δεν ειναι σε συνεννοηση με τη κυβερνηση για να προετοιμασει την κοινη γνωμη, ως λαγος ο ιδιος, για συνεκμεταλλευση και εκχωρηση.

Πραγματι λυπουμεθα για την επιπολαια αυτη προσεγγιση του συμπαθους δημοσιογραφου.

Ανώνυμος είπε...

“Βρώμικο”, Ισλαμικό χρήμα ρέει στην Ελλάδα προς πάσα κατεύθυνση!


Εκεί δείχνει να καταλήγει η έρευνα της Γαλλικής αντιτρομοκρατικής που σε συνεργασία με την MI5 μελετούν το ενδεχόμενο ανάπτυξης πυρήνων παρακλαδιού της Αλ Κάιντα σε Ελληνικό έδαφος.



Συγκοινωνούντα δοχεία, κάποιες ΜΚΟ που φαίνεται να τροφοδοτούνται από λογαριασμούς εταιρειών ΛΤΔ Κυπριακές που με την σειρά τους δικαιολογούν έσοδα από υπεράκτιες.

Εκμεταλλευόμενοι την διαφθορά αλλά και τους παρακρατικούς πυλώνες που στηρίζεται η δημόσια διοίκηση, φαίνεται ότι οι “επαγγελματίες του τρόμου” βρήκαν την Αχίλλειο πτέρνα της Ευρώπης, όπως άλλωστε και το ΔΝΤ.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν οι Ελληνικές αρχές συνεργάζονται με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους, πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αμέριστη βοήθεια προσφέρουν Έλληνες, ανενεργοί πλέον των μυστικών υπηρεσιών.

Το θέμα αναλυτικά εδώ: Πρόβες Αλ Κάιντα και περίεργες διασυνδέσεις με δημοσιογράφους;;


http://olympia.gr/2010/11/16/βρώμικο-ισλαμικό-χρήμα-ρέει-στην-ελλ/

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα αυτο το γελοιο και εμετικο ανθρωπακι που παρουσιαζει το δελτιο των 9 στο Blue Sky πως μπορειτε και το ανεχεστε να συνυπαρχετε στον ιδιο χωρο. Αναρωτιοταν πολυ σωστα ο κ. Καπουτσης για πιο λογο επρεπε αυτη η προσευχη να γινει κυριολεκτικα μεσα στα μουτρα μας και εκεινος εγινε απολογητης των λαθροεποικων και των προσκυνημενων που τους προστατευουν προβαλλοντας τη μια ηλιθιοτητα μετα την αλλη, οτι ειναι πανεπιστημιακο ασυλο ( τι σχεση εχει αυτο?) οτι ειναι κοντα στις δουλειες τους (εχουν αργια) η για να μην παρουν ταξι η λεωφορειο αν γινει καπου πιο μακρια και ξοδευτουνε η κουραστουνε τα καημενα. Αισχος, αλλα τι περιμενεις απο ενα κρυφομαρξιστη καραγκιοζη και το δηλητηριο που εχουν σπερει σε ολη την ελληνικη κοινωνια με τηνα προπαγανδα της ανεκτικοτητας. Ανεκτικτοτητα σε σημειο αυτοκαταστροφης. Το σημερινο αισχος ειχε τον εξης σκοπο. Να περασει μηνυμα στην ελληνικη κοινωνια οτι πλεον τελει υπο κατοχη απο λαθροεποικους (εκτος απο την κατοχη των τραπεζιτων) και οτι να "δικαωματα" τους εχουν προτεραιοτητα απεναντι σε αυτα των Ελληνων, καθως και οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γι'αυτο, και οτι θα αλλαξουν τη συνθεση και τον κοινωνικο ιστο της χωρας συμφωνα με το νεο-μαρξιστικο δογμα και το social engineering ειτε το θελουμε ειτε οχι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝAΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝ

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html

Ανώνυμος είπε...

part one
ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ


Φωτογραφία Αρχιμανδρίτη Μπούτρος Gharib από διαδίκτυο

http://www.asianews.it/files/img/KUWAIT_(f)__1105_-_Fondamentalisti_bloccano_chiesa.gif

Πόλη του Κουβέιτ - Μια ομάδα των Χριστιανών έχει καταγγείλει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης του Κουβέιτ τα εμποδίζει από το να πάρει γη ώστε εκεί να χτίσει μια εκκλησία

«Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το μεγάλο πρόβλημα που μας εμποδίζει να πάρουμε την γη . Δεν είναι όλα τα μέλη, , μόνον οι ισλαμιστές φονταμενταλιστές», δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης Μπούτρος Gharib, επικεφαλής της τοπικής ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας.
«Το συμβούλιο δεν μας έδωσε κανένα επεξηγηματικό λόγο της απορρίψεως μας », πρόσθεσε

Πρόσφατα, το δημοτικό συμβούλιο αποκλείσει μια προσπάθεια της Ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας να αποκτήσει γη στο Mahboula, μια περιοχή στα νότια του κυβερνείο Ahmadi της Πόλη. του Κουβέιτ
Το αίτημα αυτό ήδη εκκρεμούσε για πολλά έτη.



Ο πατέρας. Gharib είπε Ένας νέος ναός θα μειώσει υπερβολικά τον συνωστισμό σε μια βίλα που χρησιμοποιούνται σήμερα για την λατρεία,.

Η εκκλησία είπε ότι η κυβέρνηση είχε προτείνει ένα χώρο 7.500 m2 με γη για τα κτίρια και παρκινγκ

Ο πατέρας Fr Gharib σημειώνει ότι η εκκλησία του καταβάλλει $ 6.944 (δολλαριαΗΠΑ) το μήνα για να ενοικιαζει μια βίλα , που είναι επίσης κοινός τόπος λατρείας και για δύο άλλες κοινότητες

Αν δεν βρεθεί έδαφος σύντομα, είπε , η εκκλησία θα πρέπει να κλείσει,

Κάθε φορά που υπόσχονται, αλλά όλες οι υποσχέσεις τους είναι για το τίποτα."
Η μία και μοναδική επιτυχία που η χριστιανική κοινότητα είχε κατά τα τελευταία 40 χρόνια ήρθε όταν αιγυπτιωτες Κόπτες εξασφάλισαν γη για την εκκλησία τους, αλλά ακόμη και αυτοί είχαν το πρόβλημα που παίρνει μια άδεια οικοδόμησης.

Ανώνυμος είπε...

part two

Η ελληνική καθολική κοινότητα στο Κουβέιτ περιλαμβάνει περίπου 650 οικογένειες, και δεν είναι η μόνη χριστιανική ομάδα στη χώρα που αγωνίζεται να βρει χώρο για να προσκυνήσουν .
Περίπου 460.000 Χριστιανοί έχουν να μοιραστούν τέσσερις επίσημες εκκλησίες-δύο καθολικών, μια ευαγγελική και μια αγγλικανική -συν την υπό κατασκευή. Κοπτική Εκκλησία

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
Φωτογραφία από το διαδίκτυο
http://1.bp.blogspot.com/_jpyI7p2xQ9E/TCq3VHKI7cI/AAAAAAAACAo/dQi1EGIeVe8/s1600/Punjab+mosque.jpg

HEIL GAP (or mind the GAP)

Ανώνυμος είπε...

Άραγε ποια η σχέση της εξέγερσης του πολυτεχνείου με το ινστιτούτο Tavistock και τις χρωματιστές επαναστάσεις που ανέβασαν πρόσωπα σαν τον Σακαασβίλι;

Ρίξανε το καθεστώς Παπαδόπουλου και έφεραν το πολύ χειρότερο καθεστώς Ιωαννίδη (για τον οποίο λέγεται ότι ήταν εβραίος των Ιωαννίνων) ο οποίος παρίστανε το βλάκα όταν οι τούρκοι έδειχναν ότι ετοιμάζονταν για εισβολή - στην πραγματικότητα είχε πλήρη γνώση του σχεδίου.

Σας χρησιμοποίησαν κ. Χατζάρα, όπως χρησιμοποιούν σήμερα παιδιά για να φτιάξουν το στρατό του Soros και να καίνε την Αθήνα όποτε είναι σκόπιμο, πχ για να ρίξουν την κυβέρνηση ΝΔ ως τιμωρία για τα φιλορωσικά της ανοίγματα.

Αγνός ο αγώνας σας τότε, όσο αγνός και των σημερινών παιδιών που σταμάτησαν την στρατιωτική παρέλαση στην κρήτη.

Άραγε θα διανοηθούν ποτέ να ζητήσουν συγνώμη από την Ελλάδα αυτά τα παιδιά που ακύρωσαν την παρέλαση;

Μένει να δούμε αν εσείς θα ζητήσετε ποτέ συγνώμη για την ανατροπή του πατριώτη Παπαδόπουλου, και την αντικατάστασή του από τον εβραίο Ιωαννίδη που οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
http://www.youtube.com/watch?v=vHeCIC7SZLI
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΠΟΥ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009ΟΤΑΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ ΝΩΘΡΟ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ.
ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ.