24/11/10

Οι σωματέμποροι η μουσουλμανική Μαφία και η πράσινη ανθρωπιστική Χούντα

Τους χτυπούσαν και ζητούσαν λύτρα από τους συγγενείς τους

Χθες το μεσημέρι, στις 12:00, στην Κόρινθο, μετά από έρευνα που έγινε σε μια κατοικία, εντοπίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι είχαν μπει παράνομα στην Ελλάδα. Η Αστυνομία διαπίστωσε ότι τους τέσσερις άνδρες κρατούσαν, παρά τη θέλησή τους, τέσσερις ομοεθνείς τους, ο ένας εκ των οποίων – 31 ετών –συνελήφθη.

Οι δράστες χτυπούσαν τους παθόντες με ξύλινα ρόπαλα και απαιτούσαν εκβιαστικά από τους συγγενείς τους το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν επτά ξύλινα ρόπαλα, δύο συσκευές τηλεφώνων και έγραφα – αιτήσεις για χορήγηση πολιτικού ασύλου, καθώς και φωτογραφίες αλλά και τα διαβατήρια των τριών δραστών που αναζητούνται.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/blog-post_8550.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη βουλή οι ισλαμικές απειλές κατά της "Ε.Ω."

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Στη βουλή έφερε τις ισλαμικές απειλές κατά μιας καθημερινής εφημερίδας και κατ΄επέκταση του Τύπου, ο Κυριάκος Βελόπουλος. Αναφέρει χαρακτηριστικά σε ερώτησή του προς τους κ.κ. Παπουτσή, Ραγκούση και Καστανίδη: Με θάνατο απειλούνται οι υπεύθυνοι της ημερησίας εφημερίδος των Αθηνών, «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», από την μουσουλμανική ιστοσελίδα «Islam.gr»!
Συμφώνως με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ημερησίας εφημερίδος «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», της Τετάρτης 24ης Νοεμβρίου 2010, καταγγέλλεται, ότι σε αναρτήσεις της στο διαδίκτυο, η μουσουλμανική ιστοσελίδα «Islam.gr», απειλεί με θάνατο τους υπευθύνους της εφημερίδος, με την χαρακτηριστική όσο και απίστευτη φράση, «μερικά ψέμματα είναι θανάσιμα»!
Για την ταυτότητα και το ποιοι κρύβονται πίσω από το ανωτέρω τίτλο της μουσουλμανικής αυτής ιστοσελίδος, αναγράφεται πως «έχει αναλάβει μια ομάδα, που ενδιαφέρεται για την σωστή (;) κατανόηση του Ισλάμ και της ιστορίας του και τα μέλη της είναι εθελοντές (1), οι οποίοι αξιοποιούν τον ελάχιστο (;) χρόνο που διαθέτουν, για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδος».
Η πρωτοφανής στα ελληνικά χρονικά, απειλή με θάνατο και μάλιστα δημοσίως, μέσω μιας σαφεστάτης προειδοποιήσεως της ανωτέρω μουσουλμανικής ιστοσελίδος, προς τους συντελεστές και υπευθύνους, ημερησίας εφημερίδος των Αθηνών, συνιστά ένα μοναδικά προκλητικό και ιδιαιτέρως ανησυχητικό γεγονός, για το πού οδεύουν τα πράγματα, με τις επικίνδυνες, πολυπληθείς, όσο και ετερόκλητες ισλαμικές εξτρεμιστικές παραφυάδες, που λειτουργούν, (όπως δείχνουν τα πράγματα) ανεξέλεγκτα στην χώρα μας και χωρίς κανένα ενδοιασμό ή κάλυψη, εκτοξεύουν απειλές θανάτου, σε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους, ή επιθυμούν μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Ελλάδα, χωρίς φανατικούς μουλάδες, ακραίες σέκτες, γυναίκες – δούλες και ανθρώπους βόμβες και βεβαίως, όχι ένα υποτελή ισλαμικό δορυφόρο των Βαλκανίων!
ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
1. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προχωρήσει το Υπουργείο σας, πρακτικώς, ώστε να μην υπάρξει περιθώριο στο μέλλον, να προβαίνουν οι εξτρεμιστικές αυτές ισλαμικές ομάδες, σε απειλές κατά της ζωής Ελλήνων πολιτών αλλά και σοβαρών κινδύνων, για την συνταγματικώς απολύτως κατοχυρωμένη ελευθερία του τύπου;
2. Θα αναζητηθούν, για να οδηγηθούν τάχιστα στην δικαιοσύνη και να λογοδοτήσουν, ποιοι είναι εκείνοι «που κινούν τα νήματα», πίσω από τις όποιες ψευδο-«εθελοντικές» ιστοσελίδες;

Εδώ το άρθρο της Ε/Ω

http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/2623------qq--islamgr

Ανώνυμος είπε...

Επιστολή που έστειλα σήμερα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:
«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ Αθήνα, 23-11-10

Ποιο Έθνος γεννήθηκε το 1821;

Κύριε διευθυντά,

Δε θα σταθώ στην αισθητική της ολοσέλιδης διαφήμισης για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Η επανάσταση αρχίζει» με τον σκοτωμένο Οθωμανό, που δημοσιεύει η «Κ». Θα σας ρωτήσω, όμως, τι σημαίνει ο υπότιτλος «1821, η γέννηση ενός Έθνους»; Την έδειξα στους μαθητές μου (Β΄ και Γ΄ τάξεων Γυμνασίου) και τους ρώτησα ποιο Έθνος γεννήθηκε το 1821. Επειδή πολλή «χολή» χύνεται μονίμως για τις ιστορικές γνώσεις των μαθητών μας περί εθνικών επετείων κ.λπ., ενημερώνω τον Όμιλο ΣΚΑΪ και Καθημερινής αλλά και τον «σύμβουλο» της τηλεοπτικής σειράς, καθηγητή κ. Βερέμη, τι απαντήσεις πήρα: «Το ’21 ξαναγεννήθηκε ο Ελληνισμός» (δηλαδή «αναγέννηση» και όχι «γέννηση»), «γεννήθηκε το κράτος μας μετά τη σκλαβιά 400 χρόνων» (το «κράτος», λοιπόν, όχι το «έθνος») και άλλες παρόμοιες, που θα έδιναν, άλλωστε, και μαθητές του Δημοτικού...

Τουλάχιστον, ο τόμος που κυκλοφόρησε φέτος από τον ίδιο σταθμό και υπό την επιμέλεια πάλι του κ. Βερέμη κινήθηκε οριακά μεν αλλά πιο ανεκτά από επιστημονική και πραγματιστική άποψη, αφού ο τίτλος του είναι «1821, η γέννηση ενός έθνους-κράτους». Η δήθεν ανεπαίσθητη και ανώδυνη «έκπτωση» που επιχειρείται τώρα, με την αφαίρεση του όρου «κράτος», απλούστατα ανασταίνει πανηγυρικά τον Φαλμεράυερ και όλους τους ομοίους του, αφήνει εκδικητικά ανεξίτηλο το άρωμα της κυρίας που πρό-σφατα για τέτοιους λόγους παραιτήθηκε από το Υπουργείο (τέως Εθνικής) Παιδείας, αναδεικνύει σε παραχαράκτες της Ιστορίας όλους μας τους εκπαιδευτικούς, που διδάσκουμε ότι το «ομόγλωσσον» και η «εθνική συνείδηση» των Ελλήνων ανάγεται αιώνες πριν από το «Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι» και το «ίτε, παίδες Ελλήνων» και, βέβαια, εξευτελίζει τις χιλιάδες σε όλο τον κόσμο θερμών φιλελλήνων –σαν τη Ζακλίν ντε Ρομιγύ– που αγωνιούν και αγωνίζονται πολύ πιο φιλότιμα από εμάς εδώ να περισώσουν την ιστορική αλήθεια και την αξιοπρέπειά μας, ιδίως τώρα που αναρίθμητοι μας θέλουν pigs!

Το τραγελαφικό, μάλιστα, είναι ότι στο ίδιο με την πιο πάνω καταχώριση φύλλο (23.11.10) η «Κ» καμαρώνει –και δικαίως– με πρωτοσέλιδη αναγγελία και εκτεταμένο εσωτερικό ρεπορτάζ για το πρωτότυπο άγαλμα της Αθηνάς από το Αρέτσο, που μας δάνεισαν για ένα μήνα οι Ιταλοί και που «χυτεύθηκε σε ελληνικό εργαστήριο» τον 3ο π. Χ. αιώνα! Άραγε, αυτό το εργαστήριο ανήκε σε άλλο Έθνος από αυτό που «γεννήθηκε το 1821»; Τότε ο Μακρυγιάννης ήταν παρανοϊκός, όταν φώναζε στους στρατιώτες του, που διαπραγματεύονταν να πουλήσουν σε ξένους τα δύο αρχαία αγάλματα, «γι’ αυτά πολεμήσαμε»!

Σας ευχαριστώ

ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΚΩΒΑΙΟΣ
Φιλόλογος-Συγγραφέας

http://www.antibaro.gr/node/2287

Μία επιστολή που θα έπρεπε να είχε σταλεί προ πολλού.

Κάθε βράδυ ακούω την απαράδεκτη διαφήμιση του νεοταξίτικου ΣΚΑΪ και ομολογώ ότι ντρέπομαι που δεν έστειλα μία επιστολή εγώ.

Φιλικά

Κρητικός

Σχόλιο: Μήπως να στείλουμε μία τέτοια επιστολή ΟΛΟΙ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/


ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ
ΤΟ ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον «Blue Sky» (Αττικής) για προβολή μισαλλόδοξων θέσεων και προσβολή προσωπικότητας από τις «Ειδήσεις στις έντεκα» (22/9/10) με τον δημοσιογράφο Σπύρο Χατζάρα, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τη δημοσιογράφο Μαρίνα Βήχου «κατ’ επάγγελμα και καθ’ έξιν υποστηρίκτρια λαθροδιακινητών και σωματεμπόρων», ενώ την κατηγόρησε, συμπεριλαμβάνοντας και άλλους, ως ηθική αυτουργό για βιασμούς ανηλίκων και μαχαιρώματα από αλλαδαπούς.

Η συνάδελφος Μαρίνα Βήχου έχει προσφύγει ήδη για το θέμα τόσο στη Δικαιοσύνη όσο και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Η ποινή πάντως του ΕΣΡ, για μια τέτοιου τύπου παράβαση σε υπόθεση με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς, θεωρείται, αν μη τι άλλο, επιεικής, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι. Λασκαρίδης και τα μέλη Κωνσταντίνος Αποστολάς και Γιάννης Παπακώστας μειοψήφησαν προτείνοντας την επιβολή απλής σύστασης.

Ανώνυμος είπε...

Όταν καταλάβουμε ότι ο περιβόητος και περιλάλητος ελληνικός "λαός" δεν πρόκειται να αντιδράσει ΠΟΤΕ τότε θα είμαστε σε καλό δρόμο για να χαράξουμε μία σωστή στρατηγική, εάν είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό (που πιστεύω ότι είμαστε). Επαληθεύεται η άποψη που έχω εκφράσει παλαιότερα ότι ο "λαός" θα προτιμήσει να απέχει παρά να καταψηφίσει. Η οπαδική νοοτροπία δεν αλλάζει, όπως ένας φίλαθλος του Παναθηναικού πικραμένος από την ομάδα του θα προτιμήσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας να μην πάει στο γήπεδο έτσι και ο ψηφοφόρος προτιμάει να "κάνει μούτρα" (απέχοντας από την εκλογική διαδικασία) στα ποδοσφαιρικά κόμματα εξουσίας στα οποία ανήκει και θα ανήκει ΕΣΑΕΙ.
Οι παγκόσμιοι περιούσιοι επενδυτές δεν θέλουν εθνικά κράτη και στην περίπτωση της Ελλάδας που χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο (Californication) δοκιμάζουν τεχνικές διάλυσης ενός εθνικού κράτους. Αφού διέλυσαν τις δομές της ελληνικής κοινωνίας, την ηθική της, τα ήθη και έθιμα, την παιδεία, την πίστη της στον Θεό χτυπούν ότι τελευταίο απέμεινε πριν την οριστική διάλυση,το τελευταίο σημείο ανάσχεσης, αυτό που έχει οριστεί και είναι ο θεματοφύλακας και ο εγγυητής της εθνικής ανεξαρτησίας και της ασφάλειας, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. Το τέλος μας είναι κοντά και θα το δούμε μπροστά μας να γίνεται πράξη και η πλειοψηφία άφωνη δεν θα πιστεύει αυτό που βλέπει και βιώνει. Ίσως τελικά αυτό είναι αναγκαίο κακό (ή καλό) γιατί για να γεννηθεί κάτι νέο πρέπει το παλιό να πεθάνει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την πλήρη διάλυση σώζοντας ότι μπορούμε. Αυτό μπορεί να γίνει πλέον μόνο με την επέμβαση του Στρατού αλλά σε τόπο και χρόνο κατάλληλο, ένα νέο κίνημα όπως στο Γουδί όπου ο Στρατός αποτελούμενος από πατριώτες αξιωματικούς θα παρέμβει για να αποκαταστήσει την δημοκρατία.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ε.Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . )
Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
(Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ .
ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ,ΕΝΤΑΥΘΑ.

Οδηγίες προς Έλληνες που σκέφτονται να αναζητήσουν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό

Η σοβούσα οικονομική κρίση, υπό καθεστώς νέας ξενοκρατίας, έχει προκαλέσει, ως γνωστόν, οργή, αηδία, απογοήτευση ή και κατάθλιψη στην πλειονότητα του ελληνικού λαού, που χωρίς να τολμά πλέον ούτε να ονειρεύεται, έχει μετατραπεί, σχεδόν ανεπαισθήτως, σε δέσμιο της παρασιτικής και ολιγαρχικής «ελίτ-αλύτ» της χώρας.

Βεβαίως υπάρχουν και αρκετοί συμπολίτες μας που εξακολουθούν να ονειρεύονται έναν καλύτερο, δικαιότερο, αξιοπρεπέστερα αλλά και – ει δυνατόν – «πολυπολιτισμικό» βίο κοσμοπολίτικων προδιαγραφών. Όχι ασφαλώς στην «ρατσιστική» Ελλάδα, που κατά βάθος απεχθάνονται και μισούν, ούτε όμως και στην «παρηκμασμένη» Εσπερία των ιμπεριαλιστών – καπιταλιστών, αλλά σε χώρες «εξωτικές» της Αφρικής και της Ασίας! Γι αυτούς τους ονειροπόλους συμπολίτες μας, που ασφαλώς δεν έχουν προσωπική εμπειρία για το τι ακριβώς συμβαίνει στις χώρες αυτές, εκδόθηκε προσφάτως ένας «οδηγός» (made in Germany) με συστάσεις, προτροπές και συμβουλές διαβίωσης στη νέα τους «πολυπολιτισμική» πατρίδα στη μακρινή Ανατολή. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω συστάσεις – δράσεις:

1. Μη φοβάστε! Εισέλθετε παράνομα μαζί με πολλούς άλλους συμπατριώτες σας στο Πακιστάν, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Αίγυπτο, στη Νιγερία, στη Σομαλία, στο Μπαγκλαντές, στο Μαρόκο, στην Αλγερία ή στην Τουρκία.

2. Αδιαφορήστε για το διεθνές δίκαιο, τους νόμους για τη μετανάστευση, για το αν δεν έχετε βίζα ή για παρόμοιους γελοίους κανονισμούς.

3. Όταν φτάσετε στην εξωτική χώρα προορισμού σας, απαιτείστε αμέσως από τις τοπικές υπηρεσίες δωρεάν ιατρική περίθαλψη για σας και την οικογένειά σας.

4. Να επιμένετε ώστε όλοι οι υπάλληλοι του ταμείου ασφάλισης να μιλούν στη δική σας γλώσσα και στα νοσοκομεία να μαγειρεύουν φαγητά της χώρας σας.

5. Να επιμένετε ώστε όλα τα έντυπα για συμπλήρωση, ερωτήσεις και ντοκουμέντα να είναι μεταφρασμένα στη δική σας γλώσσα.

6. Να απορρίπτετε με έντονο τρόπο οποιαδήποτε κριτική για τον τρόπο συμπεριφορά σας με το να δηλώνεται κατηγορηματικά ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με το δικό σας πολιτισμό και τη δική σας θρησκεία.

7. Διατηρείστε οπωσδήποτε την εθνική σας ταυτότητα για σας και τα παιδιά σας. Να κρεμάσετε τη σημαία της πατρίδας στα παράθυρα του σπιτιού σας και στα αυτοκίνητά σας.

8. Απαιτείστε να υπάρχει ένας τόπος λατρείας δίπλα στο σπίτι σας και σε κάθε περίπτωση σε ένα από τα πιο κεντρικά μέρη της πόλης που ζείτε. Φροντίστε όμως να υπάρχουν δεκάδες παράνομες εκκλησίες – ορμητήρια σε νοικιασμένα υπόγεια και αποθήκες.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...