8/11/10

Όταν τα πρόβατα κάνουν αποχή υπέρ του συστήματος

Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι ΗΠΑ


Αποχή-Κάλπη σημειώσατε Χ (Κ. Μπετινάκης)

http://www.styx.gr


Η αποχή νίκησε για μια ακόμα φορά. Η αποχή κυμαίνεται γύρω στο 40% -επιπέδου ευρωεκλογών! Μόνο που το λαϊκό μήνυμα δεν ελήφθη-όβερ.

Φτάσαμε στο σημείο, ο πρωθυπουργός, αντί να πει πως έλαβε το μήνυμα, να μας στείλει ο ίδιος νέο μήνυμα…

Νίκησε λοιπόν, το κυβερνόν κόμμα και έκανε γαργάρα τα περί πρόωρων εκλογών… Χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου.

«Ολική επαναφορά», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που παρουσίασε αύξηση ποσοστών», δήλωσε η γραμματέας του.

«Αν αθροίσουμε τα ποσοστά που έλαβαν τα τρία κομμάτια της τριχοτομημένης αριστεράς…», είπε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε πρωινάδικο.

Το «Λάος» διατήρησε τις δυνάμεις του, είπε υποψήφιος περιφερειάρχης του που πάτωσε…

Το Μητσοτακέικο, πανηγυρίζει με την εκλογή –με το πρώτο- του υιού Μπακογιάννη από την πρώτη Κυριακή- και την είσοδο του υποψηφίου τους στην Κρήτη στο Β’ γύρο, ξεπερνώντας τον υποψήφιο της ΝΔ.

Όλοι νίκησαν λοιπόν.

Ποιος έχασε όμως;

Μα όπως πάντα ο λαός. Που αν και όλοι τον κολακεύουν, έδειξε για μια ακόμα φορά, πως δεν έχει καταλάβει τίποτα. Τουλάχιστον όσοι πήγαν στις κάλπες, που επιβράβευσαν άλλη μια φορά τον δικομματισμό. Έστω και σε μειωμένο επίπεδο.


Χαμένος από το εκβιαστικό πρωθυπουργικό δίλημμα ήταν ο «μεγάλος αντίπαλος», ο Γιάννης Δημαράς. Επειδή, όσοι είχαν σκεφτεί να τον ψηφίσουν προτίμησαν τελικά την αποχή – υποστηρίζουν οι ερμηνευτές δημοσκόποι.

Έτσι κι ο Γιάννης τήρησε την προεκλογική υπόσχεσή του και παραιτήθηκε από την βουλευτική του έδρα. Για να λείψει άλλος ένας έντιμος από το Κοινοβούλιο. Κι όμως, το (ποσοστό σε αναγωγή) 4% που πήρε το «Άρμα» του, τον καθιστά σε διαστάσεις κόμματος.

Το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε σε πραγματικούς αριθμούς, πως ο μεγάλος Χαμένος είναι το νέο-ΠαΣοΚ.

Η ΝΔ μείωσε τη διαφορά των 10 μονάδων σε δύο. Κι όμως, το συνολικό ποσοστό του δικομματισμού βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο του… Το ποσοστό της ΝΔ βελτίωσε και η «συνεργασία» στις περιφέρειες με το «Λάος».

Στους χαμένους των εκλογών, θα πρέπει να συμπεριληφθούν και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στα εκλογικά τμήματα. Πολύωρη προετοιμασία στην χαρτούρα της γραφειοκρατίας και κατόπιν σε πάρα πολλά εκλογικά τμήματα δεν πλησίασε ούτε ένας από την εφορευτική επιτροπή… Επειδή δεν υπάρχει πολιτική συνείδηση στους πολίτες. Αλλά και επειδή γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθεί η αδιαφορία τους… Επειδή νόμοι υπάρχουν αλλά ουδέποτε εφαρμόζονται σ’ αυτόν τον τόπο.

Στον δημοκρατικό κόσμο της παγκοσμιοποίησης, η αποχή είναι το κυρίαρχο όπλο της άρχουσας τάξης. Θυμάμαι ότι σε κάποιες από τις αμερικάνικες εκλογές, ο Μπιλ Κλίντον είχε γίνει πρόεδρος με ποσοστό μόλις 22%.

Η αποχή είναι υπέρ του συστήματος. Σε λίγο θα πηγαίνουν στις κάλπες μόνο τα μέλη των κομμάτων και αργότερα, μόνο οι υποψήφιοι για να ψηφίσουν τους εαυτούς τους... Επειδή ποιος από τους πολιτικούς κοιτάζει στα μάτια τους ψηφοφόρους λέγοντάς τους την αλήθεια;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον ΠΕΙΡΑΙΑ ψηφίζουμε στον δεύτερο γύρο , όλοι οι Πειραιώτες τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗ .
Β . Μιχαλολιάκος , σπουδές: Ιατρική Αθηνών . Ειδικότητα : ογκολόγος ,εργάστηκε στο ΝΙΜΙΤΣ.
Και ήταν βουλευτής της Ν.Δ .Παρατήθηκε τώρα .
Γ . Μίχας : τεχνολόγος ναυπηγός ,ανωτέρα σχολή αναξίου λόγου , για να λέει ότι έχει τελειώσει κάτι ,για να μην φαίνεται εντελώς αγράμματος .
Και εργάστηκε στα ναυπηγία Σκαραμαγκά ως μόνιμος φυτευτός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης είναι και ζωγράφος ( ντικιτάνγκας ;;;; )
Δεν έχει πάει στην σχολή καλών τεχνών του πολυτεχνείου ,ούτε απ έξω δεν μπόρεσε να περάσει .

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την θέση σας κατά της αποχής κύριε Χατζάρα. Όταν απαγορεύεται σε συνδυασμούς να λάβουν μέρος με το έτσι θέλω, και επιτρέπεται σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες να ψηφίζουν, αυτές οι εκλογές δεν νομίζω οτι διαφέρουν σε τίποτα απο τα δημοψηφίσματα του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Στην τελική αφού δεν διευκρίνησε ο αναξιόπιστος πρωθυπουργός μας ποιο αποτέλεσμα θα οδηγούσε σε εθνικές εκλογές, ώστε να απαλλαγούμε απο αυτόν μια ώρα αρχύτερα, πολύ κακό για το τίποτα ο όλος καυγάς περί αποχής.

Ανώνυμος είπε...

αν ο ελληνικος στρατος δεν αναλαβει τις ευθυνες του να καταστρωσει σχεδιο περισυλλογης και απομακρυνσεως απο την ελλαδα μας, απο το κεντρο αθηνων και τις συνοικιες του των εποικων απροσαρμοστων περιθωριακων και ληστοσυμμοριτων,του εγκληματικου και ανθελληνικου στρατευματος κατοχης.

τοτε δηλωνουμε οτι αρνουμεθα πλεον να πληρωνουμε φορους εις το ελλαδικο κρατος,αρουμε την αναγνωριση μας σε αυτο και θα αναλαβουμε με ενοπλες πολιτοφυλακες τον ελεγχο και την διοικηση περιοχων εποικισθεντων.

θα ανακηρυξουμε ανεπιθυμητη την παρουσια των οργανων του ελλαδικου κρατους στις περιοχες μας,θα δημιουργησουμε ελευθερους θυλακες ελληνων και θα προχωρησουμε στην αυτονομη διοικηση και καθαρισμο των περιοχων με αυτοδιαχειριζομενες πολιτοφυλακες.

ασχοληθειτε τωρα με τας εκλογας της χωρας σας .

ελευθερια η θανατος.

Ανώνυμος είπε...

Νιώθει Σημιτοκύπριος ο Χριστόφιας;
«Πιο κοντά στους Σύρους, παρά στους Έλληνες»

Θα μαθαίνουμε λοιπόν από τον Πρόεδρο της …Συρίας τις πραγματικές απόψεις του δικού μας Προέδρου για την εθνική του καταγωγή; Ο Μπασάρ αλ-Ασάντ έδωσε την εξής μαρτυρία, μετά από συνάντησή του με τον Δημήτρη Χριστόφια:

Αναφερόμενος στο μέλλον των δύο χωρών, ο κ. Άσαντ είπε: «Κλειδί σε αυτό το μέλλον είναι ένας νέος και ενεργός συνεταιρισμός, που μπορεί κανείς να χτίσει πάνω στα κοινά μας συμφέροντα και προτεραιότητες».

Ο Πρόεδρος της Συρίας, ωστόσο, αστειευόμενος, προχώρησε και σε μιαν αποκάλυψη, που προκάλεσε αίσθηση. «Έχουμε την ίδια ιστορία, τις ίδιες συνήθειες, μοιάζουμε ο ένας στον άλλο», είπε, για να προσθέσει, «και ο κ. Πρόεδρος πιστεύει ότι είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον απ’ ό,τι είστε με την Ελλάδα»… [‘Σημερινή’ 06/11/2010]

http://www.efylakas.com/archives/8122

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ?ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ...ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ, ΩΣ ""ΑΓΑΘΑ ΤΟΥΣ"" !!!!ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑ?ΘΑ ΕΙΝΑΙ OI ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΑΡΑΠΡΟΙΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ!THN ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΦΟΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ! ΠΟΙΟΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ?ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ!

Θα πλημμυρίσει η Αθήνα από λαθρομετανάστες!!

Πρόγραμμα-πρόσκληση προς τους λαθρομετάναστες που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα
Στο έντυπο του κυρίου Καμίνη με τίτλο "9 Προτεραιότητες για την Αθήνα"
διαβάζουμε 2 από αυτές τις προτεραιότητες...ποιές είναι αυτές;

Δείτε τις:

Νομιμοποίηση του παρεμπορίου


Με λίγα λόγια, όσοι είναι σήμερα παράνομοι μικροπωλητές θα μπορέσουν να αδειοδοτηθούν (νομιμοποιηθούν)!!! Φαντάζεστε πόσοι θα γίνουν πλανόδιοι από την μία μέρα στην άλλη...και θα δηλώθουν για να αρπάξουν την ευκαιρία;;;;....με καράβια θα ρχονται....

και φυσικά νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στον δήμο της Αθήνας


Αν είσασταν λαθρομετανάστες...στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης...θα τρέχατε ή όχι να βρεθείτε στα όρια της Αθήνας, ώστε να καταγραφείτε(νομιμοποιηθείτε);;;;;;;; μωρέ όχι απλά θα έρθουν...αλλά προβλέπεται μποτιλιάρισμα στις εισόδους της πόλης...μέχρι και με καμήλες θα ρχονται...



Άντε και στις επόμενες εκλογές να έχουμε και μουφτή στο δημοτικό συμβούλιο ( Στην φώτο "Έλληνας" του giorgaki κατά την διάρκεια ασκήσεως του εκλογικού του δικαιώματος 7/11/2010)

http://www.greekalert.com/2010/11/blog-post_291.html

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είσαι μπάτσος της ιουδαϊκής χούντας που υποδύεται τον πατριώτη, μάθε ότι με την ένοπλη αντιπαράθεση ρίχνεις νερό στο μύλο της Νέας Τάξης που χρειάζεται επειγόντως πραγματικούς τρομοκράτες για να προχωρήσει στoν πλήρη εκφασισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε!ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ!

Η Τουρκία ελέγχει και τα δύο Σώματα μέσα στο Στρασβούργο Μετά την ΚΣΣΕ ανέλαβε και την προεδρία της Επιτροπής Υπουργών
ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ έλεγχο βρίσκονται τα δύο βασικά όργανα λήψης αποφάσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Μετά την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης η Τουρκία θα έχει για το επόμενο εξάμηνο και την προεδρία της Επιτροπής Υπουργών.


Τα δεδομένα αυτά θεωρούνται άκρως αρνητικά για τη Λευκωσία λαμβανομένου υπόψη ότι εντός Δεκεμβρίου θα τεθεί ενώπιον της Επιτροπής Υπουργών, σε επίπεδο μονίμων αντιπροσώπων, το θέμα των ελληνοκυπριακών περιουσιών.

Ο τουρκικός έλεγχος των σωμάτων του Στρασβούργου μπορεί να είναι σε πολιτικό επίπεδο, αλλά εκτιμάται ότι η εξέλιξη αυτή θα επιδράσει αρνητικά και στο ΕΔΑΔ και κυρίως σ’ ό,τι αφορά υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ίδια την Τουρκία. Στην προηγούμενη συζήτηση του θέματος η κυπριακή πλευρά κατάφερε να εξασφαλίσει αναβολή η οποία υπό τις περιστάσεις κρίθηκε ικανοποιητική λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πρόθεση της γραμματείας, η οποία κινήθηκε με την καθοδήγηση της Τουρκίας, ήταν η λήψη απόφασης με την οποία θα έκλεινε οριστικά το θέμα των περιουσιών των Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα.

Η Τουρκία παίρνει την σκυτάλη, στην Προεδρία της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, την ερχόμενη Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010, από την απερχόμενη Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ).

Τις προτεραιότητες και τους στόχους της τουρκικής Προεδρίας, για το εξάμηνο Νοέμβριος 2010-Μάιος 2011, θα παρουσιάσει, στην Επιτροπή Υπουργών, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, μετά τον απολογισμό του έργου της προεδρίας της ΠΓΔΜ, που θα κάνει ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Μιλοσόσκι.

Οπως διευκρινίζεται σε σχετική λιτή ανακοίνωση, η συνεδρίαση της Επιτροπής των Υπουργών του ΣτΕ, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά οι υπουργοί Μιλοσόσκι και Νταβούτογλου, θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, προς τους ξένους δημοσιογράφους στο Στρασβούργο, παρουσία του ΓΓ του ΣτΕ Θόρμπγιον Ζάγκλαντ.

Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι κατά την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Υπουργών του ΣτΕ, υπό την τουρκική προεδρία, πρόκειται να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη σύγκρουση Ρωσίας - Γεωργίας, τη συνεργασία του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Οργανισμού Ανάπτυξης και Συνεργασίας (ΟΑΣΕ) και την στρατηγική για την Ευρω-Μεσογειακή συνεργασία.

Αναμένεται, παράλληλα, να δοθούν απαντήσεις, σε δύο γραπτές ερωτήσεις, που έχουν υποβάλει βουλευτές-μέλη της Συνέλευσης του ΣτΕ προς την Επιτροπή Υπουργών και οι οποίες ερωτήσεις αναφέρονται στην προστασία της νεωτεριστικής κληρονομιάς και στην ελευθερία της θρησκείας στην Ευρώπη.

Αντίθετα, δεν πρόκειται να συζητηθεί το θέμα του σεβασμού και της ελευθερίας των Μέσων Ενημέρωσης στην Ευρώπη, το θέμα των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου, καθώς και η κατάσταση των γυναικών εν μέσω της οικονομικής και χρηματοπιστωτικής κρίσης, που αναβλήθηκαν για την προσεχή συνεδρίαση των Αναπληρωτών Υπουργών του ΣτΕ.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_7078.html

Ανώνυμος είπε...

Μαυροβούνιο: Αλβανοί σε δημοψήφισμα για απόσχιση
Δημοψήφισμα στο οποίο οι Αλβανοί του Μαυροβουνίου θα αναφέρουν αν θέλουν ζήσουν σε ένα κοινό κράτος με τους συμπατριώτες τους, πρότεινε ο διευθυντής του αλβανικού Ινστιτούτου Περιφερειακής Πρόβλεψης, Koço Danaj.

Εκτίμησε ότι η ενδεχόμενη άγνοια εκ μέρους των αρχών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αλβανική μειονότητα του Μαυροβουνίου θα μπορούσε να ενισχύσει την στήριξη της απόσχισης μέρους της χώρας αυτής και να θεσπιστεί ένα κοινό αλβανικό κράτος.

Σε συνέντευξή του μάλιστα στην καθημερινή εφημερίδα της Ποντγκόριτσα,Vijesti, ο Ντανάι αναφέρθηκε στον κατάλογο της λεγόμενης ‘Φυσικής Αλβανίας’ και όπως επισημαίνεται, οι θέσεις του απολαμβάνουν μεγάλης υποστήριξης μεταξύ των Αλβανών του Μαυροβουνίου, παρά τις προσπάθειες από ορισμένους πολιτικούς να ελαχιστοποιήσουν το θέμα.

«Υπάρχει μόνον ένας τρόπος για τους Αλβανούς του Μαυροβουνίου, να υποστηρίξουν το κόμμα μας. Και αυτό είναι ένα δημοψήφισμα» τόνισε ο Danaj.

Σημειώνεται ότι ο Koço Danaj υπήρξε σύμβουλος σε τρεις πρωθυπουργούς της Αλβανίας και σήμερα είναι ο διευθυντής του Ινστιτούτου Περιφερειακής Πρόβλεψης, που εδρεύει στα Τίρανα και την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει ένα αμφισβητούμενο σχέδιο- πλατφόρμα για τη Μεγάλη Αλβανία, γράφει σήμερα το σκοπιανό ‘ιρεπορτερ’.

Η υλοποίηση της πλατφόρμας αυτής που έχει την ονομασία «Φυσική Αλβανία», σύμφωνα με τον Danaj, θα γίνει το 2013 κατά το οποίο έτος η Αλβανία θα ενώσει σε 7 διαφορετικά στάδια, το Κοσσυφοπέδιο, εδάφη της δυτικής Βαρντάρσκας, περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας, τη σερβική κοιλάδα του Πρέσεβο και τμήμα του Μαυροβουνίου.

http://echedoros-a.blogspot.com/2010/11/blog-post_2343.html

Ανώνυμος είπε...

Στον ΠΕΙΡΑΙΑ ψηφίζουμε στον δεύτερο γύρο , όλοι οι Πειραιώτες τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗ .
Β . Μιχαλολιάκος , σπουδές: Ιατρική Αθηνών . Ειδικότητα : ογκολόγος ,εργάστηκε στο ΝΙΜΙΤΣ.
Και ήταν βουλευτής της Ν.Δ .Παρατήθηκε τώρα .
Γ . Μίχας : τεχνολόγος ναυπηγός ,ανωτέρα σχολή αναξίου λόγου , για να λέει ότι έχει τελειώσει κάτι ,για να μην φαίνεται εντελώς αγράμματος .
Και εργάστηκε στα ναυπηγία Σκαραμαγκά ως μόνιμος φυτευτός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης είναι και ζωγράφος ( ντικιτάνγκας ;;;; )
Δεν έχει πάει στην σχολή καλών τεχνών του πολυτεχνείου ,ούτε απ έξω δεν μπόρεσε να περάσει .
Η μόνη του εκπαίδευση ήταν τα ιδιαίτερα που του έκανε ο Λαλιώτης για το πώς θα δουλεύει τον κοσμάκη και να τον φλομώνει στις μπαρούφες και να τα χάβει ο κοσμάκης .

Ανώνυμος είπε...

KAMINI KALO PINDI

NTE PINDI ELLINIKOS IMIS PINDI PAKISTANO POYLI AGAPAEI AYTOY KALOY PINDI KAMINI .
AMA KAMINI NDIMARXO ATHENA TERMA IMPORIO , ATHENA MONOY PARAIMPORIOY
KAMINI VREI EMENA SPITI VREI EMENA DOYLEIA NDOSEI SYNTAKSIS DIKO MOY MPAMPA APO KARATSI DOSEI GYNAIKA MIKRO ( NDONDEKA XRONON . KALO EINAI )
SPITI , LEFTA OTI TELEI ALAH.
KAMINI KALO .
MITA GIORGO ORAIO NDIOKSEI OLA PINTDIA ELLINIKOS APO ELLANDISTAN KAI ITSI MINEI EDO MONO ALVANOPAKISTANO .
ORAIO KAI GIORGO .
META TSIPRA GINEI NEO ARXIGO PASOK KAI ALLAXEI AYTO PINDI KAI ONOMA APO ELLANDA .
KANEI KALO ONOMA MOYSLIM .
OLA KALA ALAH .
]]………------=====,,,,,,;;;;’’’’’’’’’’///[[
OLA KALA PINDIA ELLINIKOS ARAXTE KANAPE DIKO SAS .
SE DYO KXRONIA GINEI DIKO MOY TO KANAPE .
META ARAZO IGO SPITI DIKO SAS DIKO MOY .
OLA NDIKO MOY META .

KI AGIATOLAH KAKLAMANI KALO PINDI.
FONAKSI OLA PINDIA GIORTI RAMAZAN .
MILISI KALA . PIRASI KALA FAGITO KALA OYLA KALA
KI AYTO KI KAMINI KI GIORGO OREO KAI TSOYPRA KAI SOYFIANO AMA PIEI HAPAKI TOY KALO PINTI .
EGO MONOY KRYSI AVGI FOBAME MH PIASEI EMENA OTAN PAO VIASI ORAIA GRIOYLA 80 KXRONON POY MOY EXI MPI STOY MATI .
FOVAME POYLI AYTA PINTIA .
NA APAGOREYSI AYTA PINTIA KYRIOYS NDIMARXOYS GIATI EINI ELLHNES .
DTEN PREPEI KANENAS ELLHNAS POLH DIKH MOY ATHENA .
MONO PAKISTANO MONO MPAGKLANTEZO MONO SYRIZAIOYS KAI ALVANO PREPEI MINI IDO MESA ATHENA.
PARAKALO POLY .


HEIL GAP

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...