5/5/11

ANTI ΓΙΑ «ΑΕΡΑ» ΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΙΑ   ΚΑΙΝΟΦΑΝΗΣ   ΠΡΟΤΑΣΗ

Για  να  απαλλαγούμε  από  τις  κοινωνικές  κ.λ.π.  κρίσεις  όπως  η
σημερινή  και  παλαιότερα  του  1929,  πού  σταμάτησε  με  τον  Β΄
παγκόσμιο  πόλεμο ( 55 εκατομμύρια νεκροί ),  θα  πρέπει  η  έκδοση
των  τραπεζογραμματίων  να  έχει  ως κάλυμμα  την  εργασία  (το σύνολο της εθνικής εργασίας ).
 Επομένως  η παραγωγική χρησιμοποίηση  του  χρήματος  προς  αύξηση  της  παραγωγής  θα  έχει σαν  συνέπεια  την  επέκταση  της  απασχόλησης. Τo  χρήμα
ενσωματώνει  την  εργασία  και  δεν  έχει  καμία  απολύτως  ανάγκη
περαιτέρω  κάλυψης. Είναι  το  άριστο  κάλυμμα  της  έκδοσης  των
τραπεζογραμματίων. 
Η  Κεντρική  Τράπεζα  κύριο  σκοπό  έχει,  ως έχουσα  το  εκδοτικό  προνόμιο,  να  ρυθμίζει  την   ροή  του  κυκλοφορούντος   χαρτονομίσματος  ( χρήματος )  σε  αντιστοιχία  με την  παραγωγή  αγαθών (πραγματική οικονομία )  δια  της  μοναδικής
δύναμης,  πού  είναι  η  εργασία.  Οι  ιδιωτικές  τράπεζες  όμως
εμπορεύονται  το  χρήμα  διά  του  ΤΟΚΟΥ,  ενώ  η  Κεντρική  Τράπεζα
μπορεί  να  αρδεύει  την  οικονομία  χωρίς  τόκο.  Εξάλλου,  όταν  οι
ιδιωτικές  τράπεζες  έχουν  ανατροπή  της  κεφαλαιακής  τους
επάρκειας,  και  στερούνται  ρευστότητας,  δεν  ζητούν  βοήθεια  από
την  έχουσα  το  εκδοτικό  προνόμιο  Κεντρική  για  να  τις  σώσει;
( αυτό ,με  απλά  λόγια,  δεν  είναι νταβατζιλίκι ;)

Επομένως  εκτός της  μεγάλης  ευκαιρίας  πού  υπάρχει  τώρα,  λόγω  της
χρηματοπιστωτικής  κρίσης,  για  την  κατάργηση  των  ιδιωτικών
τραπεζών ( των εμπόρων του χρήματος ),  μπορεί  και  πρέπει  να
καταργηθεί  Ο  ΤΟΚΟΣ.  Και  οι  κεντρικές  τράπεζες  να  αρδεύουν  την
 οικονομία  ΑΤΟΚΩΣ.

Έτσι  θα  κατορθώσει  η  εργασία  να  έχει  το  optimum  της  απόδοσής
 της  και  να  καρπούται  τ’ αγαθά  πού  παράγει.  Πέραν  όμως  αυτού
θα  υπάρξει  πτώση  των  τιμών  ανά  μονάδα  παραχθέντος  προϊόντος
πού  τώρα  επιβαρύνει  ο  τόκος.(για  να  πλουτίζουν  οι  τραπεζίτες )
 ενώ  τώρα  καταληστεύεται  η  εργασία  από  την  τραπεζική  χούντα.
Και  μη  υπάρχοντος  τόκου,  θα  ξανακάνουν  πολέμους  και οικονομικές  κρίσεις ;  οι  αόρατοι   χειραγωγοί  των  τραπεζιτών ;

Χρίστος  Α Αθανασόπουλος
www.christathan.blogspot.com

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O πραγματικος λογος του πολεμου στη Λιβυη ειναι οτι ο Κανταφι απειλουσε το παγκοσμιο συστημα της ελιτ των Ιουδαιων τραπεζιτων με την αποφαση του να συναλασσεται σε χρυσο:

http://www.thedailybell.com/2228/Gaddafi-Planned-Gold-Dinar-Now-Under-Attack.html

Ανώνυμος είπε...

Και αλλο ενα link σχετικο με την κινηση του Κανταφι να οργανωσει την αντικατασταση του δολλαριου με το χρυσο απο τις πετραιλαιοπαραγωγικες χωρες της Μεσης ανατολης, κατι που θα κατεστρεφε το συστημα του Ιουδαικου καρτελ τωντραπεζιτων:

http://kir-t34.livejournal.com/14869.html

Ανώνυμος είπε...

Μην πέφτετε από τα μπαλκόνια μην κρεμιέστε την πυροβοληθείτε μόνοι σας μην παίρνετε χάπια,
Για να αυτοκτονήσετε.
Μην βάζετε τέλος στη ζωή σας σαν ηττημένος προδομένος χαμένος , απελπισμένος για οικονομικούς λόγους και χρέη .
Φερθείτε σαν ήρωες εκτελέστε πρώτα πολιτικούς και κλέφτες του δημοσίου χρήματος που σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και αυτοκτονείτε μετά .
Η ζωστείτε με πυρομαχικά και πηγαίνετε σε σπίτια , πολιτικά γραφεία υπουργών βουλευτών πολιτικών κλεφτών μέσα στη βουλή
Και ανατιναχθείτε μαζί με αυτούς , τότε θα προσφέρεται έργο στην Ελλάδα και θα πεθάνετε ηρωικά και όχι ατιμωτικά .

Ανώνυμος είπε...

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο θέμα σχετικά με τις υπόγειες επαφές στρος καν και του γύπα-γαπα ώστε να τυλίξουν την χώρα στα δίκτυα του ΔΝΤ το έθιξαν τότε τον Μάρτιο πολλοί …. Και επειδή υπήρξε ακόμη και συνέντευξη που την έδωσε, ο ίδιος ο Γάλλος δημοσιογράφος που πηρέ την συνέντευξη από τον Σρος Καν , όπου και δικαιολογούσε γιατί ακριβώς κόπηκε το συγκεκριμένο κομμάτι περί της προσυμφωνιας ΓΑΠα και ΔΝΤ πριν και από τις εκλογές του 2009 . εάν κάποιος σήμερα αναρωτηθεί , τώρα γιατί κάνουν όλοι τους τόσο ξαφνιασμένους σαν να είδαν να προσγειώνεται διαστημόπλοιο με εξωγήινους μόλις το είπε ο Λάκης στην εκπομπή του , συγγνώμη , παιδιά εγώ δεν μπορώ να σας απαντήσω , ρωτήστε καλλίτερα κάποιον ψυχίατρο , ( εξυπακούεται ότι , εάν και αυτός μπορέσει να τους καταλάβει )
Και όταν τον βρείτε σας παρακαλώ , ρωτήστε τον εάν θέλετε και γιατί όταν πηγαίνω στο σουπερμαρκετ να αγοράσω τυρί η νεοταξικη υπάλληλος επιμένει , κάθε φορά που της ζητώ κασέρι να μου κόβει σκληρό τυρί και μετά , να προσπαθεί να με πείσει ότι άλλαξε πλέον η ονομασία του κασεριού και τώρα πια ονομάζεται σκληρό τυρί , συμπληρώνοντας ότι κάνω ένα τόσο τεράστιο λάθος που παρατώ στον πάγκο , το πακέτο με το τυρί που μου έκοψε .
Τώρα γιατί ο τσίπας - Λαζόπουλος και όλοι οι μακαρονο-μασόνοι της στοάς τους , επέλεξαν , να μην παιχτεί τότε αυτό το φιλμάκι ( που κυκλοφορούσε εύκολα ), ε , αυτό δεν χρειάζεται καν ψυχίατρο , μπορώ να το εξηγήσω μέχρι και εγώ .
Απλούστατα διότι τότε διαδραματίζονταν τα γεγονότα της Υπατίας με τους λαθροκομπογιαννητες καταληψίες και απλώς και αυτήν ακριβώς την συνέντευξη , μαζί με όλα τα αλλά , τα εκμεταλλεύτηκε ο ΞΥΡΙΖΑ πιέζοντας τον ΓΑΠα , ώστε να υιοθετηθούν οι γνωστές τους θέσεις , υπέρ των λαθροεισβολεων .
Τώρα , αφού πήραν αυτό που ήθελαν και επειδή πρόσφατα ο ΓΑΠας άρχισε πάλι το προεκλογικό του δούλεμα , ότι τάχα θα κυνηγήσει όλους όσους απασχολούν λαθρο-εποίκους, με πρόστιμα και βαριές ποινές έφτασε και η ώρα επίσης (όπως λέγεται ) για την περίφημη συγκυβέρνηση , που τόσο πεισματικά αρνείται το ΓΑΠα ( σου λέει ο άνθρωπος , πως θα γίνεται να κάνω δωρεάν κανό και με την συνοδεία όλου του στόλου , εάν δεν είμαι πρωθυπουργός ) , ορίστε λοιπόν η ευκαιρία , ώστε να χύσει και ο Λάκης το δηλητήριο του , και να καταξιωθεί ως αντιστασιακός , ποιος ….. αυτός που τότε που κοβόταν όλα τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων από την πράσινη χούντα , το μόνο που είχε να λέει ( πέραν της συνεχούς λαθρο-λαγνείας του ) ήταν ότι είναι νωρίς ακόμη , και πρέπει περιμένει να δει τι μπορεί να καταφέρει ο Γιώργος .
ΠΟΥΦ ….

HEIL GAP (or mind the GAP )
.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ,ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ...ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ...ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΚΕΝΤΡΩΟΙ...ΜΑ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ,Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ,ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΑΤΕΣ...ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ΑΥΤΟ...16/3/1988...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ?ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ???ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Η Ε Π Α Ρ Χ Ι Α,ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ.ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ...ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΕ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΕΣΡ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ...ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ...ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ...ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ-ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΧΟΡΗΓΟ...ΠΟΙΟΥΣ?ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ...ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ...ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙ 50 ΕΤΗ...ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ!!!ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έξοδος από το Ευρώ.

Το χαρτί του Σόιμπλε είναι κλασσικοί αυθαίρετοι (όπως πάντα στην Οικονομία ) υπολογισμοί. Τύπου Economic Hitman, ανάλογοι εκείνων με τον οποίων δουλεύονται δεκαετίες τώρα οι τυχεροί καμηλιέρηδες. Υπολογισμοί, σαν τις υπολογιστικές πορδές Ροβέρτου-Λοβέρδου-Κιούπη (για να μην ξεχνιόμαστε) περί ασφαλιστικών ταμείων.

Υπολογισμοί που ΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΥΠ`ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ και συμπτωματικώς όχι την αλλαγή ρότας της Ελληνικής Οικονομίας (επανασχεδιασμός) ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΕ.

Και δεν λαμβάνουν υπ`όψιν την δυνατότητα της Ελλάδος να προχωρήσει εκτός ΕΕ , μέ άλλους παίκτες της Παγκόσμιας Οικονομίας , στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της....

(Αυτό μόνο για φοβισμένες ψωροελίτ ) Ο παράγον Τουρκία δεν υφίσταται. ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΟΝΤΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΡΑΞΗΣ, που νομοτελειακά θα χάσει πειρσσότερα από όσα κερδίσει, αν κερδίσει. Η Τουρκία δεν θα άντεχε το κόστος μίας ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ως νικητής , πόσο μάλλον ως ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ.

Όμως το ράφι πρέπει να έχει και άλλον Δονητή, εναλλακτικό για τους φιλήδονους Ευρωπαίους.

Κούρεμα του Χρέους 60%. 50 χρόνια επιμήκυνση. Όλα να έχουν τελειώσει μέχρι τον Ιούλιο.

Και επαναδιαπραγμάτευση πολλών συμφωνιών του παρελθόντος. ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Δεν θα πρέπει η Ελλάδα να δεχτεί καμμία άλλη δελεαστική - ατομικά....ή συλλογικά - πρόταση. Θα είναι το τελευταίο λάθος, ατομικά....και συλλογικά

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΙΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ , ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ `80 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΕΕ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΥΡΩ ΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ;



Οι περιορισμοί και οι επιβολές της ΕΕ , δεν αφήνουν την Ελλάδα να επανέλεθει στην ζωή.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ, ΤΟΥ ΡΟΒΕΡΤΟΥ, ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ.



Και όπως συμβαίνει στο Πόκερ , η πιο ισχύρη μπλόφα, είναι εκείνη που δεν είναι μπλόφα.


Φοιτητής της Νέας Αριθμητικής (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Disaster Maths)

Υ.Γ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Πως να εξηγήσει κανείς το βλακο-λόμπυ σας από το Αμέρικα , που ενδιάφεραι από ότι ακούγεται να πάρει οικοπεδάκια σε τιμή ευκαιρίας;

Αυτό θα σας σώσει;

Αυτό θα μας σώσει;


Είστε ΤΩΡΑ για γέλια.
Είμαστε ΤΩΡΑ για κλάμματα.

ΑΥΡΙΟ....ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ.

Ξύπνηστε.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.

Κουίζ.

Έχουμε μία χώρα με πολυ ακριβό νόμισμα (προσωρινώς ;) .

Και μία με φθηνό.

Πως θα σχεδιάζατε μία από κοινού παραγωγή και πώληση αγαθών.

Τι ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ και πως;


ΌΡΙΟ ΛΕΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: 10

Ανώνυμος είπε...

Moon landing mystery finally solved


http://news.yahoo.com/s/space/20110506/sc_space/moonmicrobemysteryfinallysolved

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.2
Ποιο πετρέλαιο. ποιά εισαγωγή. Στο πέτρέλαιο και Ελλάδα μόνο μία λέξη δίπλα μπορεί να μπεί.

Η λέξη "εξαγωγή".

Χα, χα, χα,...δεν έχει το Θέο του το Δ` Ράιχ.

Τουλάχιστον μας κάνουν και γελάμε...κάτι είναι και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Προς Γιώργο Παπανδρέου και ελληνική παρασιτική ψωροελίτ.

http://www.capital.gr/weekend_articles.asp?id=1188190


Ξύπνα ζωντόβολο.....Για Γούναρη σε πάνε, παραιτηθείς δεν παραιτηθείς...

Τι νόμιζες αστροπελέκι;....ότι ο ο Στρως είναι είναι αυθόρμητος και δεν ξέρει τι λέει στις κομμένες δηλώσεις....;

Στην θέση σου, θα σκεπτόμουν σε πoιανών τον λαιμό χωράει από τους νταβατζήδες η θηλειά που σχηματίζεται μπροστά σου.

Το κοινόν αίσθημα δικαίου που λένε.. που το έγραψες κανονικά (το πήρατε στον λαιμό σας παλιόπαιδα...και μανούλα..)

Θα μου πεις τώρα , πως να βρείς τις υποθέσεις που κουκούλωσε ο Καραμανλής ;

Το Συνταγμα , έχει μία διάταξη που δίπλα του δεν αντέχει καμμία άλλη.

Ε ΒΑΓΓΈΛΗ;....πές του του μικρού.
Greetings.

Ανώνυμος είπε...

Μην πέφτετε από τα μπαλκόνια μην κρεμιέστε την πυροβοληθείτε μόνοι σας μην παίρνετε χάπια,
Για να αυτοκτονήσετε.
Μην βάζετε τέλος στη ζωή σας σαν ηττημένος προδομένος χαμένος , απελπισμένος για οικονομικούς λόγους και χρέη .
Φερθείτε σαν ήρωες εκτελέστε πρώτα πολιτικούς και κλέφτες του δημοσίου χρήματος που σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και αυτοκτονείτε μετά .
Η ζωστείτε με πυρομαχικά και πηγαίνετε σε σπίτια , πολιτικά γραφεία υπουργών βουλευτών πολιτικών κλεφτών μέσα στη βουλή
Και ανατιναχθείτε μαζί με αυτούς , τότε θα προσφέρεται έργο στην Ελλάδα και θα πεθάνετε ηρωικά και όχι ατιμωτικά .

Ανώνυμος είπε...

Για τον πακιστανό , το επίδομα ενεργείας βαπτίστηκε επίδομα μοναξιάς , που ξεπερνά τα 400 ευρώ τον μήνα και είναι μόνιμο .
Πάρε τώρα και εσύ Έλληνα επίδομα μαλάκυνσης εγκεφάλου, ξύπνα και δες τι ψήφισες .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ τούρκος Kemal Derviş επικεφαλής του ΔΝΤ;
O πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας και νυν αντιπρόεδρος του Brookings Institution Kemal Derviş συγκαταλέγεται στους υποψηφίους για τη θέση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μετά την απόφαση του Dominique Strauss-Kahn να διεκδικήσει την προεδρία στην Γαλλία. Γνώστης των θεμάτων της παγκόσμιας οικονομίας και πρόσωπο με κύρος στους διεθνείς οικονομικούς κύκλους, ο εβραϊκής καταγωγής Kemal Derviş εγκατέλειψε τη θέση του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον και ανέλαβε υπουργός Οικονομικών στη κυβέρνησης Ecevit, κατορθώνοντας με σειρά μεταρρυθμίσεων να βγάλει τη Τουρκία από την οικονομική κρίση του 2001.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ως υποψήφιος βουλευτής του CHP τον Οκτώβριο του 2002, ο Derviş είχε δηλώσει ότι η άνοδος του Erdogan και του κόμματός του μπορεί να συγκριθεί “με την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στη Γερμανία”. Ο Derviş θεωρείται έμπειρος στη διεύθυνση διεθνών οργανισμών καθώς έχει διατελέσει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) τη περίοδο 2005-2009, ωστόσο η τύχη της υποψηφιότητάς του θα κριθεί εν πολλοίς από τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις Ευρώπης-ΗΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ τούρκος Kemal Derviş επικεφαλής του ΔΝΤ;
O πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας και νυν αντιπρόεδρος του Brookings Institution Kemal Derviş συγκαταλέγεται στους υποψηφίους για τη θέση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μετά την απόφαση του Dominique Strauss-Kahn να διεκδικήσει την προεδρία στην Γαλλία. Γνώστης των θεμάτων της παγκόσμιας οικονομίας και πρόσωπο με κύρος στους διεθνείς οικονομικούς κύκλους, ο εβραϊκής καταγωγής Kemal Derviş εγκατέλειψε τη θέση του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον και ανέλαβε υπουργός Οικονομικών στη κυβέρνησης Ecevit, κατορθώνοντας με σειρά μεταρρυθμίσεων να βγάλει τη Τουρκία από την οικονομική κρίση του 2001.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ως υποψήφιος βουλευτής του CHP τον Οκτώβριο του 2002, ο Derviş είχε δηλώσει ότι η άνοδος του Erdogan και του κόμματός του μπορεί να συγκριθεί “με την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στη Γερμανία”. Ο Derviş θεωρείται έμπειρος στη διεύθυνση διεθνών οργανισμών καθώς έχει διατελέσει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) τη περίοδο 2005-2009, ωστόσο η τύχη της υποψηφιότητάς του θα κριθεί εν πολλοίς από τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις Ευρώπης-ΗΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Η Κεντρική Τράπεζα κύριο σκοπό έχει, ως έχουσα το εκδοτικό προνόμιο, να ρυθμίζει την ροή του κυκλοφορούντος χαρτονομίσματος ( χρήματος ) σε αντιστοιχία με την παραγωγή αγαθών (πραγματική οικονομία ) δια της μοναδικής
δύναμης, πού είναι η εργασία."
Χρ.Αθ.
Κρίμα στην, θέλω να ελπίζω μή εσκεμμένη..."παραπληροφόρηση" του δ11!! Ο δημοσιογράφος Σπ.Χ. θά'πρεπε να γνωρίζει κάτι τόσο βασικό, ώστε ν' αφήσει αυτή την... "πληροφορία" του ρόλου της ΤτΕ!!! Σίγουρα θα γνωρίζει σε ποιόν ανήκουν σχεδόν όλες οι Κεντρικές Τράπεζες των Κρατών, πλην 5!
http://getgreeceback.com/2011-01-23-18-24-02/50-2011-01-23-18-30-50
http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/191-2010-09-30-08-10-04.html
http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/547--q-q-.html

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή –προσοχή
Όσοι νοικιάζεται σπίτια και καταστήματα σε μουσουλμάνους ενοικιαστές να τα ξενοικιάσετε αμέσως από αυτούς , διότι :
Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αφού πάρουν την εμπιστοσύνη από εσάς σαν καλοπληρωτές μετατρέπουν τα περισσότερα καταστήματα που νοικιάζουν σε τζαμιά και τα διαμερίσματα σε κοινόβια , δηλαδή ένας φαίνεται στα χαρτιά αλλά μένουν πολλοί μέσα ,και αφού σας βάλουν μεγάλο φέσι από τα απλήρωτα ενοίκια που συσσωρεύτηκαν , βάζουν φωτιά και τα καίνε και λένε ότι τους έκαψαν χριστιανοί η άλλης εθνικότητος .
Έτσι αυτοί ξενοικιάζουν τα διαμερίσματα και τα καταστήματα που τους έχετε νοικιάσει σαν κύριοι και εσείς μπαίνετε μέσα χοντρά διότι έχετε πάρει μόνο δυο με τρεις μήνες ενοίκια από αυτούς , καταστρέφοντας την περιουσία σας και αφήνοντας απλήρωτους λογαριασμούς κοινόχρηστα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ.
Και μετά οι ίδιοι πάνε σε άλλα κορόιδα Έλληνες κα τους κάνουν τα ίδια .

Ανώνυμος είπε...

Τα συμφέροντα που θα θιχτούν με μια τέτοια λύση είναι τόσο μεγάλα , που θεωρώ πως θα είναι απίθανο να τελεσφορήσει .

Ανώνυμος είπε...

Ξεπεραστηκε καθε οριο πλεον. Γιναμε ο σκουπιδοτοπος που λογω "συμφωνιας" δεχεται τους τραυματιες πρακτορες-ανταρτες του πολεμου της Λιβυης με δηθεν "ανθρωπιστικα" κινητρα. Δηλαδη εισοδος στη χωρα με το ετσι θελω ατομων που αποδεδειγμενα εχουν διασυνδεσεις με την Ισλαμικη τρομοκρατια (υποκινουμενοι φυσικα απο τις δυτικες μυστικες υπηρεσιες οι οποες τους εκπαιδευουν και τους
χρησισμοποιυν αναλογως οπως στην περιπτωση της Λιβυης η τρομοκρατικων χτυπηματων). Να υποθεσουμε οτι κατι θα ετοιμασουν και εδω? Καταλαβαινουν τι σημασια εχει αυτο για την εθνικη ασφαλεια της χωρας και το ρολο της στη συγκρουση? Οτι γινομαστε στοχος χτυπηματος το οποιο μπορει να αποδωθει οπου θελουν?


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=76883&catid=3

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται η ΕΕ, ο σκληρός πυρήνας των φασουλήδων της, ότι είναι η Ελληνική Αποτυχία (και όχι μόνο) ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

Δεν θέλουν να δουν τους αριθμούς. Δεν θέλουν να δούν οτί πολλές αστοχίες της Ελληνικής Οικονομίας, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩ-ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΗΣ (ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΣ).

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ DNA.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΙ Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΚΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Η ΓΕΩΠΟΛΙΚΗ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΝΟΤΟΥ

Από αυτήν την άποψη η Ελληνική Πλευρά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΚΡΟΝ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ...


..ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Όποιος κόστος και να κληθή να πληρώσει η Ελλάδα, θα είναι σίγουρα μικρότερο από εκείνο της βυθίσεως του του ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩ , ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΥΡΩ-ΣΥΝΘΗΚΩΝ , ΤΩΝ ΕΥΡΩ-ΤΕΡΑΤΩΝ ...ΓΕΝΙΚΩΣ....

Οι κοινωνίες και φυσικά τα ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. 50 ΑΙΩΝΕΣ , γνωστής εξέλιξης, το μαρτυρούν.

Μόνο οι διάφορες ιδεολογικές αυτιστικές προθέσεις, χρεωκοπούν στο πέρασμα της Ιστορίας.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΟΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΕΛΙΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

Ποτέ οι Λαοί, ποτέ οι Κοινωνίες....


ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...., ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ , ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ , ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΜΈΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΙΝΑ , ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 21 ΑΙ .

ΥΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ.