20/8/12

ΣΤΡΑΤΟΣ –ΛΑΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ *

Τη λύση θα τη δώσουν Στρατός και Λαός μαζί


Ο εκπρόσωπος του «λαθροκράτους» που πλαστογραφεί τα στοιχεία του για να κλέψει τους τίμιους πολίτες του, δήλωσε με αφορμή την εξέγερση των διεφθαρμένων της Ύδρας ότι «η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή». Και όμως το διαλυμένο ψευτορωμέικο Κράτος όπου οι Πακιστανοί ΛΑΘΡΟ, έχουν δικές τους «δυνάμεις ασφαλείας» καταλύθηκε από 80 άοπλους χαβαλέδες, που τους κοιτούσαν άπρακτοι και άβουλοι οι υπόλοιποι. Αυτό είναι το μάθημα από την εξέγερση των διεφθαρμένων της Ύδρας. Το ψευτορωμέικο έχει βαρέσει διάλυση. Ένας ταγματάρχης και 80 ένοπλοι, φτάνουν και περισσεύουν, αν μερικές χιλιάδες τίμιοι έλληνες πατριώτες σταθούν δίπλα τους. Τη λύση, δεν την έδωσε με την ψηφο του ο «Κυρίαρχος Λαός», που άγεται και φέρεται από τους καναλάρχες, σε δυο διαδοχικές εκλογές, και  για αυτό τη λύση απομένει να τη δώσουν μαζί, ο Στρατός και η πατριωτική λαϊκή κοινοβουλευτική μειοψηφία.
ΣΤΡΑΤΟΣ –ΛΑΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Σπύρος Χατζάρας

* Το σύνθημα αυτό το φώναξα για πρώτη φορά τον Μάιο του 2010 στην πορεία της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας από το Μοναστηράκι στο Σύνταγμα

ΥΓ.Απο το γραφείο τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε  ανακοίνωση για τα γεγονότα της ΥΔΡΑΣ, στην οποία αναφέρεται: "Κύριοι της Κυβέρνησης αναμείνατε στο ακουστικό σας. Έρχονται τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Αυτό το φθινόπωρο δεν θα πέσουν μόνο τα φύλλα των δέντρων ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: