27/8/12

Οι Ορθόδοξοι υπηρέτες της Νέας Τάξης

Ο νεοταξίτης τέως λοχαγός της ΜΙΤ, Αρχοντώνης ή Χανουκά, (με το ψευδώνυμο Βαρθολομαίος, στη CIA), ο Λιάπης ( με το καλλιτεχνικό Ιερώνυμος) και ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, δεν βρήκαν να πουν ως Ορθόδοξοι ηγέτες, μια ευχή, μια λέξη συμπάθειας, για τις 13.000 χριστιανούς της Rableh , στην επαρχία Homs της Συρίας, που βρίσκονταν χωρίς τροφές και φάρμακα πολιορκημένοι από τους «σουνίτες αγωνιστές της δημοκρατίας». Απόλυτη σιωπή. Κάνουν πλάτες στις ΗΠΑ και την Τουρκία, σαν τον Αβρααμόπουλο, για την εθνοκάθαρση των Χριστιανών της Συρίας. Μπορεί βέβαια να άναψαν και κανένα κερί για τον Ρουστάμ Γκελάγεφ, και τον «Σύριο δημοκράτη- ισλαμοφασίστα μισθοφόρο» από την «Αίγυπτο της… Αυστραλίας», Mustafa Majdoob, που ήταν ηγετικό στέλεχος της διεθνούς τρομοκρατίας και μισθοφόρος στον «επαναστατικό» στρατό των αμερικανών στη Συρία, και «μαρτύρησε από τους άπιστους μπααθιστές».
Όμως ο «βάρβαρος» πρόεδρος της Συρίας Bashar Assad, «που σκοτώνει τον λαό του», και η σύζυγός του Asma Assad, επισκέφθηκαν την Χριστιανική Μονή του Αγίου Takla στην Maaloula, περίπου 60 χλμ. βόρεια της Δαμασκού, για να συμπαρασταθούν στους Χριστιανούς που σφαγιάζονται από τους μισθοφόρους των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην νιαστούν. Ειδικά ο Τουρκαλβανός Ιερώνυμος που κοπτεται μόνο να ταιζει του λαθροεισβολείς ενω μεχρι πρότινος υποστηριζε τον ΓΑΠ για να πάρει κανενα ψιχουλο. Άλλωστε πάντα οι Μπίζνες όπως με το Κατάρ κ τα φωτοβολταικα στα καμμένα της Πεντελης τον ενδιέφεραν..

Σιχτίρ Καγιόληδες

  Για να πειστούν, τα παπαγαλάκια της Στοάς ο Καποδίστριας θα έπρεπε να γράψει στον Τσάρο  " έχουν δίκιο οι Άγγλοι Μεγαλειότατε . Σας ε...