11/7/14

ΑΝΙΚΗΤΗ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο μισελληνισμός τού Νεοταξικού Κτήνους θα νικηθεί.Διερχόμαστε στην οδό τής λυτρώσεως μέσα από τον κουρνιαχτό και την πολεμική φλόγα που σηκώνουν ανθέλληνες και αντίχριστοι.
Ο Τιμωρός και Αναγεννημένος Έλληνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος θα δώσει την Ελευθερία στον Έλληνα και την Ισχύ στην Ελλάδα, ενάντια στις διώξεις και τις παραμορφώσεις πολιτικών και ψευτοσυμμάχων.
Καμία δικαστική και πολιτική απόφαση κρατικής χρηματοδοτήσεως και ανεγέρσεως Ισλαμικού Τεμένους δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ούτε στην Αθήνα ούτε πουθενά αλλού στην Πατρίδα μας. Κανένα μέρισμα χρήματος, ιθαγένειας και παρουσίας δεν πρόκειται να λάβουν περαιτέρω λαθραίοι εποικιστές και τοκογλύφοι για να πάρουν την θέση των Ελλήνων.
Καμία θέση στην Ιερή Ελλάδα δεν έχουν εκείνοι που δημιουργούν υποδομές νομιμοποιήσεως τής λαθρομετανάστευσης και τής ισλαμοποιήσεως τού Έθνους μας που θέλει ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος. Βγάλτε όσες αποφάσεις θέλετε «ντόπιοι» συνεργάτες τού εχθρού. Όλες θα πεταχτούν στα σκουπίδια.
Κανείς κρατικά σιτιζόμενος πολιτικάντης, ενημερωτής, θεσμικός και χορηγός τού Συστήματος, δεν έχει το δικαίωμα να υβρίζει έναν Έλληνα που στερείται το μέρισμα τού ασθενούς παιδιού του, επειδή λέγει την αλήθεια ότι το παίρνουν ξένοι κι όχι Έλληνες.
Στις επιθετικές ενέργειες ενάντια στον Ελληνισμό συμμετέχουν όλα τα δήθεν αντίθετα μεταξύ τους συστημικά νεοταξικά κόμματα. Δίπλα στον φιλελεύθερο και τον σοσιαλιστή συμμετέχει ενεργά και απόλυτα σύμφωνος ο μαρξιστής εκλεκτός τού αμερικανοσιωνισμού. Δεξιοί και Αριστεροί μιλάνε για «συνταγματικό τόξο», όταν όλοι αυτοί έχουν ξεφτιλίσει το σύνταγμα και την διάκριση εξουσιών και έχουν δώσει εθνική κυριαρχία και γεωφυσικό πλούτο και χώρο εισβολής στους σιωνιστές, τούς Τούρκους και τα λοιπά γειτονικά μορφώματα.
Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν πάρει εντολή από τα διεθνή αφεντικά τους να οδηγήσουν την καθημαγμένη από ανέχεια και ανεργία πολιτεία στην πολιτική ανωμαλία.
Εκεί αποσκοπούν οι πολιτικές διώξεις και η επιθετική συμπεριφορά κράτους και παρακράτους σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι το μπάχαλο των αναρχογυρολόγων που αναμένει η Τουρκία για να μάς επιτεθεί. Είναι μια κατά μέτωπο σύγκρουση.
Δεν είναι πολιτική αναμέτρηση. Είναι Μάχη Ελλήνων εναντίον Νεοταξιτών και Προδοτών. Και στις Μάχες υπάρχει μονάχα ένας Νικητής. Ο Νικητής αυτός είναι Έλληνας και Εθνικιστής, είναι ο Έλληνας τού Θεού και τού Ελληνικού Αίματος.
Ο Προδότης δεν είναι μήτε αδερφός μας μήτε Έλληνας. Και Ελληνικά Όπλα χτίζουν την Μεγάλη Ελλάδα. Έρχεται λοιπόν ο Έλληνας που θα νεκρώσει τον βαρβαρισμό και θα τον απομακρύνει από την Ιερή Γη μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σε αυτήν την ανάρτηση έχεις πιάσει το νόημα

το βασικό είναι ότι τα 10.000.000 γηγενών στην Ελλάδα δεν είναι όλοι Έλληνες στην συνείδηση, άλλοι είναι ανθέλληνες και άλλοι αδιάφοροι.

ίσως ένα μέρος να μπορεί να επανελληνιστεί. δεν μπορούμε να περιμένουμε ένα εθνικιστικό κίνημα 10.000.000, δεν υπάρχουν 10.000.000 Έλληνες σε ελληνικό έδαφος

οπότε για τους εθνικιστές οι οποίοι είναι οι μόνοι Έλληνες που υπάρχουν στην Ελλάδα, το ποατάμι δεν γυρνάει πίσω, έχουν αφυπνισθεί και αναζητούν το ορθό, το Ελληνικό δηλαδή, αργά ή γρήγορα θα έρθει και η σύγκρουση και μαζί η νίκη.