24/7/14

Επετειακή σταθερότητα

Όπως τα είπε ο κ. Καραγκούνης. «Πρόωρη προσφυγή στις κάλπες δεν θα έχουμε. Σε εκλογές θα πάμε όποτε το επιτάσσει το Σύνταγμα. Αυτό είναι τελειωμένο και το ξεκαθαρίζουμε»!
Στον κρίσιμο Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, «θα έχουμε την έναρξη των συνομιλιών για τη διευθέτηση του χρέους, αλλά κυρίως για τις μειώσεις των φορολογικών βαρών».
Στην ίδια γραμμή Καραγκούνη και ο «μονόφθαλμος», που με αφορμή την 40η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τόνισε στους βουλευτές της ΝΔ με τους οποίους συναντήθηκε στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου , «έχω βρει τους 180 βουλευτές που χρειάζονται», στο πλαίσιο προφανώς  της   διενέργειας συνεδρίου «Κεντροδεξιάς πανστρατιάς», τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που πρότεινε ο Μεϊμαράκης ,που υποστήριξε πως , «η πρόωρη συζήτηση για την προεδρική πλειοψηφία δημιουργεί την αίσθηση μακράς προεκλογικής περιόδου και ως εκ τούτου περίοδο ανασφάλειας».
Σύμφωνα με τον  δεξιός Ευάγγελος τον Σεπτέμβριο, λήγει το δίλημμα «μνημόνιο- αντιμνημόνιο»,  και οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να επανακαθορίσουν το πρόγραμμά τους με στόχο νέες συμμαχίες με την κοινωνία.
Η πρωινή συνάντηση των εταίρων «πήγε καλά» όπως είπε ο κεντροαριστερός Ευάγγελος , που συζήτησε και για την υπόδειξη από την ελληνική κυβέρνηση του νέου επιτρόπου της Κομισιόν.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε πάντως ότι η αξιολόγηση είναι το όχημα προκειμένου να εκδιώξουν από το δημόσιο τομέα όσους δημόσιους λειτουργούς δεν συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις, όσους δημόσιους λειτουργούς δεν πειθαρχούν στη στενή παλαιοκομματική αντίληψη της υπηρέτησης της μνημονιακής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...