1/7/14

Οι τρεις Εβραίες

 
Με χάρη, νάζι και ... τσαχπινιά τα κορίτσια χορεύουν την Εβραϊκή Μπαζαρκάνα

https://www.youtube.com/watch?v=qYQyoiY8VkY  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. (ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ....)

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία νέα:
Αυτό μιλάει από τις εικόνες του…. Ετοιμάζονται οι φέμεν για να διασκεδάζουν ουκρανούς στο μέτωπο. Το άρθρο λέει πως θα πάνε στην ανατολική πρώην ουκρανία, θα καταταγούν στην εθνοφρουρά της ουκρανίας για να βοηθήσουν…. Άραγε πως θα βοηθήσουν??? (τουλάχιστον θα έχουν δουλειά οι αφροδισιολόγοι… να κάτι «θετικό» από την κίνηση αυτή):
http://greenchelman-3.livejournal.com/113904.html
Στο Ντονετσκ γίνεται μάχη για να πάρουν το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης. Αυτή τη στιγμή καταλήφθηκε οριστικά:
http://crime.in.ua/news/20140701/boi-v-donetske
Χάκερ έσπασαν το μέιλ του υπουργού εθνικής άμυνας Μιχαήλ Κοβαλ και δημοσίευσαν συνομιλία του με τον γενικό εισαγγελέα Γιαρεμα. Φοβούνται για την παραίτηση της εθνοφρουράς. Λέει ο εισαγγελέας πως δεν θα φύγουν γιατί θα βάλουμε ενθουσιασμένους άνδρες οι οποίοι θα «φυλάνε τις πουτάνες τους και τα μπαστάρδια τους» για να μην πάνε πουθενά. Όπου «πουτάνες» και «μπαστάρδια» οι γυναίκες και τα παιδιά των ανδρών της εθνοφρουράς. Ο υπουργός λέει να μην πάρουν πίσω τα διαβατήριά τους. Ο εισαγγελέας λέει πως νιώθουν χαμένοι και αδύναμοι να οργανωθούν, οι φαντάροι έτσι κι αλλιώς δεν θα τους ακολουθήσουν, θα τους υποσχεθούμε νωρίτερα απόλυση από το στρατό, θα τους πάρουμε τα όπλα και θα «δουλέψουμε» με τις οικογένειές τους ως συνήθως. Αυτό είναι αρκετό. Ο υπουργός έχει κι άλλες ιδέες κυρίως με τις οικογένειες τους. Θα τους κατηγορήσουμε για σεπαρατίστες και εχθρούς της ουκρανίας κτλ.
Αυτή είναι η περίληψη του κειμένου:
http://www.lifenews.ru/news/135896
Έστησαν στο Κίεβο νέο μαιντάν αυτή τη φορά οικονομικό με αίτημα ρύθμιση δανείων σε ξένο νόμισμα. Τώρα έχουν τριπλασιαστεί τα επιτόκια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Είναι σε δύο κεντρικές λεωφόρους την Γκρουσεφσκοβο και την Σελκοβιτσνοι. Το σύνθημά τους είναι «κυβέρνηση καινούρια, διαφθορά παλιά». Ένας βουλευτής του κόμματος του Γιανουκόβιτς ο Nikolay Rudkovsky κατέθεσε πρόταση νόμου (νομοσχέδιο № 4895-1 ) δύο φορές για τις ρυθμίσεις αυτές αλλά δεν του έδωσαν σημασία:
http://www.ukraina.ru/news/20140701/1009674364.html
Στη θέση των Μακντοναλντς που αποχώρησαν από την Κριμαία έρχονται τα Ρους-Μπεργκερ. Επίσης ενδιαφερόμενοι είναι και η Burger King αλλά δεν έχει η εταιρεία αυτή κανένα ακίνητο στη χερσόνησο:
http://www.itar-tass.com/ekonomika/1291263
Χάνονται δυτικοί μισθοφόροι και η ουκρανική κυβέρνηση αδυνατεί να τους βρει. Από τις εταιρείες «Кьюбик эппл и кэйшн интернэшнл» (αν πιάνω καλά τη μετάφραση λένε για μία cubic apple international και μία κεισν ιντερνάσιοναλ), από την οποία χάθηκαν δύο μέλη της στο Κίεβο χωρίς ίχνη. Από τον Μάρτιο προσπαθούν να τους βρουν αλλά η έρευνα δεν απέδωσε.Κατά την αναγνώριση του εδάφους κοντά Sloviansk είχε εξαφανιστεί η ομάδα αναγνώρισης (άλλοι λένε 40 άτομα άλλοι 60, εγώ άκουσα για 40)και σαμποτάζ Αμερικανών «Academi», παλαιότερα γνωστή ως «Blackwater».Στην περιοχή του Ντονετσκ εξαφανίστηκε ομάδα της greystone 20 ατόμων (τμήμα των βλακγουτατερ).Για να αποσαφηνιστεί η κατάσταση με τους μισθοφόρους κρυφά πέταξε στο Κίεβο ο διευθυντής της CIA. Ωστόσο, δεν μπορούσε να πάρει μια σαφή απάντηση στο ερώτημα για την τύχη τους. Ως αποτέλεσμα, κάποιοι μισθοφόροι μεμονωμένα τερματίζουν τις συμβάσεις τους και επιστρέφουν σπίτια τους:
λινκ δεν έχω, το γνωρίζω από αλλές πηγές...

Κώστας Τσιαφίτσας είπε...

Πως τους είπε η Αμερικάνα υφυπουργός!!!.
Ποιος τους αμεί!!!!!!!!!!!!.
Και μετά,τι να κάνουν αυτοί,πόσο να σκύψουν,όσο και να τουρλώνουν.
Δεν τους γουστάρει ο Κάου μπόϊ.
Το κακό είναι ότι εμείς πληρώνουμε!!!!.
Της ανώμαλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.-

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...