8/8/14

Το κλουβί με τις «τρελλές»

Οι ρωσικές κυρώσεις είναι «στοχευμένες» στον ευαίσθητο πολιτικά τομέα της αγροτικής παραγωγής της ΕΕ.
Οι αγρότες που θα ζημιωθούν πρέπει να ρωτήσουν τους βουλευτές τους γιατί πληρώνουν αυτοί τη «νύφη» και γιατί η ΕΕ δεν τους δίνει αποζημείωση. Έτσι οι ευρωπαϊκές «κυρώσεις» γίνονται εσωτερικό πολιτικό ζήτημα της ΕΕ.

Φυσικά το Καρτέλ της παραπληροφόρησης ανέλαβε να εξηγήσει στους πελάτες του, όχι τις ευθύνες της κυβέρνησης που μπήκε ουρά στην φιλοπόλεμη νατοϊκή πολιτική αλλά τον αμοραλισμό των Ρώσων που τιμωρούν τους «ορθόδοξους» καλλιεργητές.

Η ΕΕ θα προσφύγει στον ΠΟΕ κατά των ρωσικών κυρώσεων διότι είναι «παράνομες» , ενώ οι αμερικανικές και οι ευρωπαϊκές είναι «νόμιμες», και φυσικά ουδείς σκέπτεται νε επιβάλει κυρώσεις στον Μπίμπι που σκοτώνει αβέρτα κουβέρτα αμάχους γυναίκες και παιδιά, ούτε επιβάλουν κυρώσεις στον Ποροσένκο που βομβαρδίζει εκκλησίες και σκοτώνει παπάδες.
Ο φον Αντωνάκης και ο συνταγματολόγος επιβάλουν πάντως κυρώσεις στην Ματβιένκα που δεν σκότωσε κανέναν. 

   Κάτι τέτοιες ώρες θυμάμαι τον Αντρέα. Όταν αρνηθήκαμε τον Σεπτέμβριο του 1983 στο Συμβούλιο των Υπουργών εξωτερικών της ΕΟΚ που έγινε στο Ζάππειο να καταδικάσουμε τη Σοβ. Ένωση για την κατάρριψη πάνω από τη Σαχαλίνη του Κορεάτικου Μπόινγκ 747 .(πτήση KAL007). Με τον Χαραλαμπόπουλο να δίνει στους «ευρωπαίους» ,(Χάου, Γκένσερ, Αντρεόττι, κλπ), που παραμιλούσαν μαθήματα δημοκρατίας Άλλες, ηρωικές εποχές. Εθνικής Ανεξαρτησίας. Πρώτα η Ελλάδα.
Παραμίλαγαν οι και οι ρεπόρτερ των Βρυξελλών όταν έμαθαν για το ελληνικό βέτο.

Σπύρος Χατζάρας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...