10/8/14

EΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝΟΡΙ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

70 χρόνια μνήμης ! 16 Αυγούστου 2014- 18.30 μμ
Αγαπητοί φίλοι/λες

Το τελούμενο κατ’ έτος μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των σφαγιασθέντων από τους κομμουνιστάς Ελλήνων στο Αγιονόριον Κορινθίας θα τελεσθεί την 16ην Αυγούστου ημέραν Σάββατο και ώραν 18.30 .
Επειδή η ρήση του Σολωμού ,«Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές», ρήση η οποία πάντα αλλά πρωτίστως στις ημέρες μας δέον είναι να καλλιεργείται, αφού οι ταγοί μας προς τέρψη της αριστεράς και άλλων την έχουν περιθωριοποιήσει, σας καλώ να παρευρεθείτε στο προρρηθέν μνημόσυνο, δια να μνησθούμε την ιστορικώς βεβαιωμένη έναντι της πατρίδος μας προδοσία των κομμουνιστών και να βαδίσουμε στο μέλλον με το στηριγμένο στην επιστημονική ιστορική αλήθεια πνεύμα.
Εάν τινές έχουν άλλην γνώμη, θέτω εαυτόν εις την διάθεσή των προς ανάπτυξη, σχετικού με την περίοδο εκείνη (1940 – 1950) ή και γενικότερα χρονικά, διαλόγου αφορώντος την προδοτική ή όχι ιστορία του ΚΚΕ.
Αλέξανδρος Αν. Τσούμπας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aυτός που έγραψε τη πρόσκληση, έχει πάει ελληνικό σχολείο;

Δηλαδή οι εαμοσλαυοκομμουνιστοσυμμορείτες (!!!!) ήταν αγνοί ελληνολάτρες πατριώτες; Γιατί αυτό (μπορεί να) υπονοηθεί από τη σύνταξη της πρόσκλησης

Δύσκολα τα ρημάδια τα ελληνικά...