10/10/14

Ποιος Έμπολα; Εμείς έχουμε Ιό Μπόμπολα

Η τρόικα "φεύγει"  αλλά οι νταβατζήδες μένουν

Νικολόπουλος- κυβέρνηση Νταβατζήδων10-0. Ο πατρινός χριστιανοδημοκράτης τους έστειλε στα αζήτητα. Απάντησε στον φωνασκούντα κ. Σταμάτη, και του υπέδειξε να ζητήσει να μάθει ποιοι έκαναν χρήσης της τροπολογίας 1251/67, ώστε να «θυμηθεί» τι ψήφισε, και ποιους λαθρεμπόρους καυσίμων και ποιους απατεώνες με πλαστά και εικονικά τιμολόγια, απάλλαξε από την πληρωμή εκατοντάδων εκατομμυρίων πρόστιμα και μαζί με αυτούς και ποιους μεγαλοκαναλάρχες.
Και είπε τα ονόματα, τα οποία ο πατήρ της πρεζούς φοβόταν να εκφωνήσει.
Ο κ. Νικολόπουλος, αναφέρθηκε στην πώληση του Ελληνικού, που έχει ονοματεπώνυμο. «Σπύρος Λάτσης, ο οποίος με προκαταβολή 34 εκ πήρε μαζί και τις εγκαταστάσεις που κόστισαν στον Ελληνικό λαό 342 εκ ευρώ». Και συνέχισε λέγοντας: «Μήπως δεν ξέρετε κύριοι της συγκυβέρνησης, σε ποιον χαρίσατε το μεταλλωρυχείο της ΒΕΥΗΣ; Στον κ. Μπόμπολα και στον κ. Περιστέρη. Η Κυβέρνηση επέλεξε να εκμισθώσει με απευθείας σύμβαση το δημόσιο λιγνιτωρυχείο της Βεύης (Ν. Φλώρινας), αντί της διενέργειας δημοσίου πλειοδοτικού διαγωνισμού, με σκοπό την παραχώρηση της εκμετάλλευσης δημόσιας περιουσίας αξίας άνω των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ». Με αφορμή ένα νομοσχέδιο που κατατέθηκε πριν λίγες ημέρες από την κυβέρνηση είπε: «Τοιούτον νομοσχέδιον δεν διενοήθη νους-τις, ουδέ έγραψε χειρ-τις, αλλά υπαγόρευσε πουσ-τις της διαπλοκής. Αμνήστευση και διαγραφή προστίμων επώνυμων μεγαλοπρομηθευτών, μεγαλοεργολάβων του Δημοσίου και πάσης λογής απατεώνων με τιμολόγια μαϊμού», και μίλησε και για την «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ» και τα χρέη της στην ΔΕΗ, για τα δάνεια των τηλεοπτικών σταθμών, για τον ΔΟΛ, για τον ΠΗΓΑΣΟ και για τα «δωράκια» στο μεγκά-λο κανάλι, με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για την κάλυψη της κλήρωσης των λαχείων, καθώς και την ρύθμιση των κόκκινων δανείων των ΜΜΕ που στηρίζουν τις μνημονιακές πολιτικές (ΠΗΓΑΣΟΣ, ΔΟΛ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...