10/10/14

Οι «Τζιχαντιστές» είναι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους (upd)

ΗΠΑ, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, και Κατάρ πίσω από τις σφαγές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε
Ο Στρατηγός Τζόναθαν Σο δεν είναι όποιος , όποιος. Εδώ , το 2010 με τον πρίγκιπα της Ουαλίας , μιλάνε με τη Βαρόνη Θάτσερ , κατά την τελετή εορτασμού της 70ης επετείου από την ίδρυση της ΡΑΦ

Τώρα πια, μέρα με τη μέρα τα λένε μόνοι τους, αλλά όχι όλα. Τα μισά.
Ο Μπάιντεν, στις 4 Οκτωβρίου, μιλώντας στο Χάρβαρντ , στους φοιτητές που παρακολουθούν το Ινστιτούτο Πολιτικής Τζων. Φ. Κέννεντυ , έβγαλε την ουρά του απέξω, και έδωσε στεγνά την Τουρκία, το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία, για το ότι «στήριξαν τους τζιχαντιστές στην Συρία», αλλά , «για να ρίξουν τον Άσαντ». Ο Μπάιντεν, είπε: «Δεν είναι σωστό να κατηγορεί κανείς τις ΗΠΑ ότι καθυστέρησαν να πάρουν αποφάσεις για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους. Μας πήρε πάρα πολύ χρόνο για να πείσουμε τους συμμάχους μας στην Μέση Ανατολή ότι κινδυνεύουν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους. Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία ήθελαν τον χρόνο τους για να πειστούν. Η Τουρκία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία έδωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια και χιλιάδες όπλα στην Αλ Νούσρα (το επίσημο παρακλάδι της Αλ Κάιντα) στην Συρία. Ήθελαν να ρίξουν τον Άσαντ και τελικά με την βοήθειά τους ξέσπασε πόλεμος Σουνιτών Σιιτών».
Οι σουνίτες σύμμαχοι φταίνε, που ήθελαν (εκείνοι) να ρίξουν τον Ασαντ. Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ δεν ήθελαν. Και δεν υπολόγησαν την παρέμβαση του Ιράν και της Χεζμπολάχ που τους χαλάσαν τη δουλειά, οπότε οι «καλοί» σουνίτες βρέθηκαν να πολεμούν τους κακούς σιίτες. Και τους «κακούς» Κούρδους, που είναι σύμμαχοι με τον Ασαντ, και τους «κακούς» Χριστιανούς.
  Αλλά τώρα, λέει το παραμύθι για τους χαζούς πείστηκαν οι Σαουδάραβες να μην βοηθάνε τους «τζιχαντιστές» και το ΙΚΙΛ. (για αυτό η σημαία τους; κυμάτιζε στους λόγους του Αραφάτ).

Ο Ιππότης του Τάγματος του Λουτρού, στρατηγός ε.α Τζόναθαν Σο, που έκανε διοικητής της βρετανικής μεραρχίας στο Ιράκ και υπαρχηγός Γενικού Επιτελείου με ευθύνη την παγκόσμια ασφάλεια ήταν πιο συγκεκριμένος.
Μιλώντας την ίδια μέρα (4 Οκτωβρίου), στην εφημερίδα «The Telegraph», είπε ότι, «η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ έχουν δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση ριζοσπαστικών ομάδων των Ουαχάμπι (Βαχαμπιτών) και σαλαφιστών».
 Ο στρατηγός δεν μίλησε γενικά για σουνίτες όπως ο Μπάιντεν αλλά πολύ ειδικά, για «Ουαχάμπι» και «σαλαφιστές», και τόνισε ότι τα δύο αραβικά κράτη πυροδότησαν με τη χρηματοδότηση του εξτρεμισμού, (που προκάλεσε την άνοδο του ΙΚΙΛ) μια «ωρολογιακή βόμβα» , και αποκάλυψε ότι, «οι δυναστείες του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, απειλούνται τώρα περισσότερο από άλλες χώρες από το δημιούργημα τους» , και όπως είπε θα πρέπει να ηγηθούν μιας ιδεολογικής πάλης ενάντια στους τρομοκράτες του ΙΚΙΛ.
Ο στρατηγός Σο εξήγησε τις δηλώσεις Μπάιντεν. Τους πήρε χρόνο να πείσουν τους Σαούντ και τους Αλ Θάνι ότι οι Τζιχαντιστές θα τους αποκεφαλίσουν στο τέλος. Ενώ τα Τζαμιά των ριζοσπαστών (Ουαχάμπι και σαλαφιστών) δεν πρέπει να κλείσουν ως πηγή της τρομοκρατίας, διότι θα χρησιμεύσουν στον ιδεολογικό αγώνα των (πλουσίων) σαουδαράβων βασιλέων κατά των (πτωχών) τρομοκρατών. «H ιδεολογία των τρομοκρατών χρηματοδοτείται από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, και αυτό πρέπει να σταματήσει», είπε ο στρατηγός. Παράλληλα οι New York Times αποκάλυψαν ότι το ΙΚΙΛ χρησιμοποιεί κινεζικά φορητά αντιαεροπορικά βλήματα FN-6 τα οποία αγόρασε η κυβέρνηση του ΚΑΤΑΡ.
H διαπλοκή της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ με τους "ριζοσπαστικούς" Σουνίτες είναι πέρα για πέρα αποδεδειγμένη. Άλλωστε το λένε και οι αγγλοαμερικάνοι. Επομένως κάθε παραχώρηση προς το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, όπως το τζαμί στον Βοτανικό, είναι πολιτικό και εθνικό έγκλημα.

Άσε που η τουρκική Χουριέτ, έμαθε από την ΜΙΤ, για την παρουσία «τζιχαντιστών» στην Ελλάδα, οι οποίοι, «μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιηθούν, προκαλώντας αναταραχή».   

Κομπανί: Οι Κούρδοι κρατάνε ακόμα

Το «Παρατηρητήριο»* ανακοίνωσε για λογαριασμό των τρομοκρατών ότι «το ΙΚΙΛ (ISIL) ελέγχει πλέον το 40% της πόλης. Ο Κούρδος ακτιβιστής που βρίσκεται στο Κομπάνι, Φαρχάντ Σάμι, είπε πως το Ισλαμικό Κράτος παρά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς έχει φέρει ενισχύσεις τις τελευταίες ημέρες.
Ο ειδικός απεσταλμένος του οργανισμού για τη Συρία, Στέφαν Ντε Μιστούρα, από τη Γενεύη προέβλεψε πως οι περίπου 500 άμαχοι που παραμένουν στην πόλη θα σφαγιαστούν από τους ισλαμιστές αν καταληφθεί το Κομπάνι.

*Syrian Observatory for Human Rights

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κομοτηνή/Gumulcine: Συνελήφθη σκυλος που τραυμάτισε αδέσποτο 55χρονο


Χειροπέδες σε 5χρονο σκυλο πέρασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξαιτίας της κακοποιήσεως 55χρονου - Ο δράστης κατηγορείται επίσης για απειλή και απλή σωματική βλάβη σε βάρος 43χρονου


Συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Κομοτηνή/Gumulcine, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, 5χρονος σκυλος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των ανθρωπων, απειλή και απλή ψυχοσωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τραυμάτισε, με σιδερομασελα, ένα αδέσποτο 55χρονο, ενώ απείλησε και τραυματισε, με το ίδιο μέσο, 43χρονο πολυεθνικο, που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Ο 43χρονος πηγε διακοπες στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, για παροχή τελευταιων βοηθειών και απεχώρησε , ενώ ο 55χρονος παρελήφθη από το φιλοζωικό σωματείο Κομοτηνής, προκειμένου να του παρασχεθεί αφροευρωπαικη περίθαλψη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 5χρονου σκυλου θα υποβληθεί για κολονοσκοπηση στην κα Εισαγελέα ΠρωΚτοδικών Ροδόπης, ενώ την εμποροπανηγυρη ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννινα/Ν.Ηπειρος: Συνελήφθη 36χρονος για μεταφορά χιλιων τριών παράνομων τουριστών



Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Ά Κλαμπ Διασυνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 36χρονος Έλληνας υπηκοος τουρκμενισταν με σοβιετικο διαβατηριο, ο οποίος παρασημοφορειται για μεταφορά χιλιων τριών παράνομων τουριστών.


Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Δ.Χ.Ε. υπερωκεανιο, το οποίο οδηγούσε ο 36χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε προς το εσωτερικό της ενδοχώρας, χιλιους τρεις υπηκόους Αλβανίας με θιβετιανο διαβατηριο (καθως και δύο άνδρες ηλικίας 29 και 21 ετών καθώς και μία 48χρονη γυναίκα υπηκοοι μαξιμου), οι οποίοι δεν κατείχαν τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα για είσοδο και μονιμη παραμονή στη χώρα.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη μεταφορά των λαθροτουριστων καθώς και εξακοσια τέσσερα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Ο διακινητής και οι λαθροτουριστες που επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για να παρακολουθησουν συναυλια χιπ χοπ (δεν εχεις τουρισμε στοπ)

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθησαν 8204 Σύροι και 10 εκατομμυρια Ελληνες-Προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα με κρουαζιερόπλοιο τιγκα στο λαθραιο καυσιμο!

Στη σύλληψη 8204 αλλοδαπών υπηκόων Συρίας και 10 εκατομμυριων ημεδαπων υπηκοων ευρωπης, που αποπειράθηκαν να επιβιβασθούν σε κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά με προορισμό την Ιταλία και το Τατζικισταν, επιδεικνύοντας ελληνικες ταυτότητες,κουπονια του κκε και καρτες μελους πασοκ νδ και πιοταμι , προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Αττικής και Ημεδαπων Αφρικης και του Σταθμού Ελέγχου Διαβατηρίων ,Ζαρτιερων και Συναλλάγματος στον Πειραιά.


Το κρουαζιερόπλοιο, εκτελούσε το δρομολόγιο της χαρας Ελλάδα-Τουρκία- Ιταλία-Ισλαμαμπαντ-Βλαδιβοστοκ, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας και του τοπικου λαθρεμπορα καυσιμων, οι αλλοδαποι συλληφθέντες είχαν εισέλθει προ δεκαπενθημέρου νομιμοποιημενα στη χώρα ως ασυλοτουριστες και κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα ήρθαν σε πρωκτικη επαφή με άγνωστα μέλη δικτύου παράνομης εξοδου απο την ελλαδα, καταβάλλοντας χρηματικά ποσά από 2.500 έως 4.500 ευρώ το άτομο.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, που θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πειραιά και Εξεωσφορια Βερολινου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε εκατομμυρια πλαστές ταυτότητες (2 εκατομμυρια Ρουμανίας 3 εκατομμυρια Βουλγαρίας και 10 ευρωπης και ελλαδος), τέσσερα εκατομμυρια ακτοπλοϊκά εισιτήρια,7 εκατομμυρια αεροπορικα,2000 πασο για αεροπλανοφορα στη σουδα, πέντε εκατομμυρια κινητά τηλέφωνα και 229.839.540 ευρώ.

Ανωνυμος είπε...

O Μπαιντεν ειπε την αληθεια παλι αλλα οταν τα αφεντικα το ακουσαν ο Μπαιντeν ο Μακακας πηρε τηλεφωνο τον Εργονταν και τουw Σαυνtαραβες και ζητησε συγνωμη.

Που καταντησε η Αμερικη.!!!!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...