13/10/14

Εκτροπές και εντροπές με τη βούλα του εισαγγελέα

     Δώσ’ μου και μένα μπάρμπα

Ο αρχιερέας της διαπλοκής είχε πει ότι όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα. Τώρα ο εισαγγελέας επενέβη αυτεπαγγέλτως για να απαλλάξει τους χορηγούς και τους βουλευτάς από τη σκιά του χρηματισμού, και ο συν-πατριάρχης της διαπλοκής είπε πως
«η δικονομικά και θεσμικά επιβεβλημένη προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η κα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα αποκαλύψει το μέγεθος της θεσμικής αθλιότητας εκείνων που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή τη στρατηγική της εφόδου για την ποθητή κατάληψη της εξουσίας. Τώρα όποιος έχει να πει οτιδήποτε ας το πει. Αλλιώς ας πάψει να δηλητηριάζει το δημόσιο βίο και κυρίως ας πάψει να εκδηλώνει την πρόωρη αλαζονεία του με εκβιασμούς, απειλές και συκοφαντίες».
Η μανδάμ Ευτέρπη ανέλαβε δηλαδή να αποκαλύψει το μέγεθος της θεσμικής αθλιότητας για να απαλλάξει το δημόσιο βίο από εκβιασμούς, απειλές και συκοφαντίες».
Η πολιτική διεξάγεται υπό το άγρυπνοι βλέμα της κας Ευτέρπης που δεν την ανησύχησε η συνταγματική εκτροπή που εισηγείται ο κ. Βενιζέλος λέγοντας ότι δεν χρειάζονται 180 για να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί οι προφυλακισμένοι της Χρυσής Αυγής «δεν μετράνε».
Για αυτή τη δήλωση που συνοιστά εκτροπή δεν γίνεται προκαταρτική ουτε για την απόφαση της άλλης εισαγγελέως να μην αφήσει τους προσωρινά κρατούμενους να πάνε να ψηφίσουν.
Η πλάκα είναι ότι η μανδάμ δεν διαβάζει τις εφημερίδες που της πηγαίνουν στο γραφείο της κάθε ημέρα, διότι την είδηση πώς « κάποιοι επιχειρηματίες έχουν βγάλει κουμπαρά για να μαζέψουν τους 180», την δημοσίευσε η Kontra News πριν από τρεις εβδομάδες, και τότε κανένας δεν αντέδρασε. Ενώ τώρα η δικαιοσύνη είναι ευαίσθητη.
Ελπίζω ότι η μανδάμ θα καθαρίσει και τους αποστάτες του 65 από εκβιασμούς, απειλές και συκοφαντίες», διότι ουδέποτε υπήρξαν βαλίτσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: